Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πώς δεν σκεφτήκαμε να σου βάλω μια κάμερα από P20 ρε Μήτσο ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα λαέ της τρούπας . Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Aκομα κάνω λογαριασμό Σωκράτη χαχα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Τι να πάνε χαμένοι ??? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Τρώω του κουραμπιέδες που μου ξέμειναν !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Τι έπεσε νοθεία ??? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Έλα πρώτα Γλυφάδα παίρνεις το πρήξελ μετά Αττική οδό και Αττικό πάρκο ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Εν τόπο σκοτεινό είναι πιο πιθανόν !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ενα πρόγραμμα ανάκτησης σβησμενων φωτογραφιών από την sd card android κινητού, για τον υπολογιστή παρακαλώ...” Ε???? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Μπα όχι φήμες ανυπόστατες !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παίδες , το μόνο που με στεναχωρεί από την χθεσινή συνάντηση με τον Μήτσο είναι ότι πάνω στην συγκινησιακή φόρτιση ξέχασα να τον κεράσω κουραμπιέδες που είχα πάρει ειδικά για την περίσταση !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπράβο Ειρήνη σε ευχαριστούμε και εσένα και τον Γιώργο !!

• WormHole

Μήνυμα

Χαχα έχει ήδη αποβιώσει ,τώρα θα κάνουμε προσπάθεια αναστάσεως !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Και εγώ ωχ κάνω !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Ο επίτιμος τώρα δεν έχει ούτε καν το πρήξελ , γιατί βρίσκεται στα χέρια μου εδώ και λίγη ώρα, και αύριο μπαίνει σε προγραμματισμένο χειρουργείο !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Κομπλέ είσαι, σε αναμένω με το πρήξελ !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Καλημέρα στα παιδιά τα έμορφα. ” Eυχαριστώ !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα , καλό υπόλοιπο εβδομάδας , τα κεφάλια μέσα πάλι !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

takisfrag - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Gkapsas: “Παράθεση από takisfrag: “Με το power και volume - μπαίνει όχι το + Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, παραπανω εγραψα " το κινητο και παταω power + vol down button" Αμα ηταν μαθηματικα και μπορουσα να το βαλω σε παρενθεσεις θα γινοταν "το κινητο και παταω (power) + (vol down) button "” Ουπς σορυ τώρα το διάβασα πιο προσεκτικά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk