Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜε το power και volume - μπαίνει όχι το + Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nαι φυσικά μπορείς να αλλάξεις region , και μετά πάλι να ξανά αλλάξεις κανένα πρόβλημα , για να πας σε προγενέστερη rom όμως θα χρειαστεί καθαρή εγκατάσταση δηλαδή factory reset η περιστροφή γίνεται μόνο στα μηνύματα οχι στις κλήσεις οπότε μπορεί να είναι bug που θα διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
WormHole
Μήνυμα@gkalen να προσθέσω Γιώργο ότι σε περίπτωση που πέσουμε σε bootloop κατά την διάρκεια του ψησίματος και σταματήσει η σούβλα τότε η εγκατάσταση συνεχίζεται χειροκίνητα !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα χρόνια πολλά σε όλους καλά να περάσετε , καλό ψήσιμο και καλό φαγοπότι !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “5a745c43076299.5804b989493ef.gif” Wormholics !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλά δεν έχεις τσίπα βρε ? Δεν μας λυπάσαι εμάς που δεν τρώμε?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι γιατί δεν έτρωγες σουβλάκι Θήβας στην Θήβα ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Σωστα. Και όλα αυτά εφόσον είχα πάρει το mix 2 του Βασίλη που το δωσα στον αδερφό μου... Και τελικά αντάλλαξα με Σωκράτη το meizu με mi note 3 και τελικά επειδή δεν βολεψαν ξανανταλλαξαμε... Και την ίδια μέρα πηρα op5t αλλά τελικά το έδωσα και κράτησα mi note 3” Aυτο κάπως λέγεται αλλά δεν θυμάμαι χαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52347/ :whistling:” Την έσφιξες ρε την παραγγελία ???? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Αχ κατακαϊμένε Αρχηγέ.... Καλημέρα σας!!!” Στείλε κανένα ψάρι στον αρχηγό Γιώργο γιατί έχει ανεβασμένη χοληστερίνη και θα πλακωθεί στα κοψίδια τώρα το Πάσχα μην έχουμε τίποτα ιστορίες !!!!!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΈβαλε γκολάρα όμως ο Ρονάλντο έτσι ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από demakhs: “κ η οθόνη εκ Κοζάνης, ” Καλημέρα, ποιας Κουζάνης???” Τα έχει χαμένα εντελώς !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠολλές καλημέρες παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk