Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΆνοιξε το και κόψε το κίτρινο καλώδιο πρόσεχε μ@......κ@ μόνο το κίτρινο όχι το μπλε και θα ησυχάσεις από το πρόβλημα Μήτσο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα Μεγάλη εβδομάδα από σήμερα και για εμένα ακόμα μεγαλύτερη αρχίζουν τα πάθη του Χριστού αφού περιμενω τον Μήτσο με το πρήξελ του θα με σταυρώσει !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άμα τον δείς σφύρα μου κλέφτικα.Έτσι κάποια στιγμή παλαιότερα τον περίμενε και κάποιος άλλος άλλα ο Μήτσακλας άφαντος ” Τώρα με έχει ανάγκη Γιάννη θα έρθει ! Εξάλλου θέλει να τον κεράσω κ…
-
WormHole
ΜήνυμαΩχ θα έχω μακριά το δικό μου κινητό Ανδρέα καλού κακού γιατί αυτός είναι καντέμης !!!! Σωστή παρατήρηση ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα Μεγάλη εβδομάδα από σήμερα και για εμένα ακόμα μεγαλύτερη αρχίζουν τα πάθη του Χριστού αφού περιμενω τον Μήτσο με το πρήξελ του θα με σταυρώσει !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άμα τον δείς σφύρα μου κλέφτικα. Έτσι κάποια στιγμή παλαιότερα τον περίμενε και κάποιος άλλος άλλα ο Μήτσακλας άφαντος :search:” Τώρα με έχει ανάγκη Γιάννη θα έρθει ! Εξάλλου θέλει να τον κεράσω και καφέ !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Γκουρουαμπιε, σου πα ότι θ αλλάξουμε κ οθόνη?? Κάπου εδώ είσαι... yDSJ0hf8Ticu9BKd2” Ακόμα καλύτερα θα το πάρει πένα ο Γιώργος !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Μεγάλη εβδομάδα από σήμερα και για εμένα ακόμα μεγαλύτερη αρχίζουν τα πάθη του Χριστού αφού περιμενω τον Μήτσο με το πρήξελ του θα με σταυρώσει !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Μανώλη σφύρα μου φίλε όταν είναι για να μην πάρω !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ρεμάλια και καλό μήνα , καλά ρε εμένα γιατί δεν μου είπατε τίποτα για αυτήν την ευκαιρία ? Η μήπως είναι πρωταπριλιάτικη ? Άσχετα αν δε θα το αγόραζα ποτέ !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spideman3: “Ευκαιρία για εσένα Γιώργο να διευρύνεις τους ορίζοντες γνώσεων σου. Αχαριστία θα πω. ” Γατάκι..... τα Meizu τα παίζω στα δάχτυλα.” Αυτό είναι αλήθεια το επιβεβαιώνω και εγώ !!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και ειδικά σε όσους δουλεύουν και την Κυριακή. Μήτσο χτύπα το meizu pro 6 plus με 175 ευρώπουλα είναι killer Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά καλό ξημέρωμα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους , τι έγινε ρε σεις μια μέρα δεν διάβασα την τρούπα και έχασα τα τεκταινόμενα !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αστέρια καλή εβδομάδα και από μενα ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά καλό ξύπνημα !!!!5b871e863a9d2f3a2e0fcb8f259674e9.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk