Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα αστέρια ,καλό πρωινό !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

takisfrag - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Δεν είναι ρε σοκολα-τάκη, πέρασα την global source πάνω από την china κ δεν εμφανίστηκε κανένα πρόβλημα... :huh:” Πρέπει όμως εσύ δεν είσαι καλό παράδειγμα χεχεχε [Stable] Είναι έτοιμες για δοκιμή οι νέες Stable XTRV & ARΩMA ROM με Global Source. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Ωχ έσκασε μύτη και άρχισε τα like κατά ριπάς !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Τάσο μας έχουν στην απέξω εμάς Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sso: “Μπράβο ρε Γιάννη....Σ' ωραίος! ” εσυ τι εκανες με κινητο? ” Δεν είδες τι έγινε χθες; Βγήκε σε πλειστηριασμό το mi note 3 του Ανδρέα και πλειοδότησα εγώ. Του έκανε πρόταση του Μήτσου ο Ανδρέας να του το δώσει 220€ με την προϋπόθεση όμως να δώσει κι αυτός στον Γιώργο το mi 5S στα 115€. Φυσικά ο Μήτσος εποίσε την νήσσαν, οπότε το πήρα εγώ με 240€ :whistling:” Όλα τα καλά τελευταίος τα μαθαίνω !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμ…

• WormHole

Μήνυμα

Ναι Γιάννη μαζί θα τα χτυπήσουμε αλλά το δικό μου θα είναι πιο γρήγορο !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Ωραίοι φίλοι είστε ρε σεις εμένα δεν μου σφυρίξατε τίποτα ε ???? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Ε ναι ρε φίλε σιγά μην σκάσω για τις πλαστικούρες Τάκη εσύ ρε φιλαράκι πως ακόμη με το ίδιο;” Περιμένω το mi 7plus !!!!! Γιαννάκη να πάρουμε δυο με τον geoanto Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από demakhs: “Ριγμενος εσύ Γιάννη? Εγώ τι να πω που μου την πήραν την μπουκιά μέσα απ' το στόμα!! ” Ε ναι ρε φίλε εγώ είμαι ο ριγμένος στην τελική. Είδες κάπου να αναφέρετε το όνομά μου; Πουθενά. Κρίμα τα pm της προηγούμενης μέρας και οι συνεννοήσεις. Ευτυχώς να λές που ΔΕΝ έδωσα το δικό μου λές και κάααατι με κρατούσε. Τέσπα, τα άφησα πίσω μου και δεν θέλω να λέμε τα ίδια. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ. Καλησπέρα σας :thumbup:” Μπράβο ρε Γιάννη σε παραδέχ…

• Ναι υποχρεωτικό είναι μόνο όταν αλλάζει το source όπως σου λέει και ο @MIUI_ART

• Γιατί να κολλήσεις βρε ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατέβασε την νέα rom δες εάν έχεις νέο twrp αλλιώς βάλε πιο νέο πάρε back up από το twrp και αντίγραφα ασφαλείας στο κομπιούτερ σου κάνε factory reset και βάλε την νέα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Α για τους drivers ok Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα το τσεκαρω και εγώ αν και τώρα είμαι με Eu rom Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Εσύ μην χάσεις πρώτος πρώτος !!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασες με SuperSu ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Αν παραγγείλουμε πολλά μαζεμένα ίσως μας κόψει κανένα λεπτό ακόμα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Τρέξτε να προλάβετε !!! 2df898451a047d411d16130d01e5cd5b.jpg Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Να βγάλουμε Amber alert !! Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk