Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Για την ώρα βρίσκεται σε bootloop? Σε τι κατάσταση είναι στην ουσία το κινητό? Επίσης δοκίμασες αν το αναγνωρίζει (αν δεν είναι σε bootloop) το MiPcSuite ή αν πάει σε fastboot ή recovery? Επίσης η Mediatek δουλεύεται και με κλειστό κινητό. Άρα ακόμα και αν βρίσκεται σε bootloop το αφήνεις απλά να κλείσει από μπαταρία ή τη βγάζεις να σταματήσει τα bootloop και μετά τη βάζεις πίσω χωρίς να ανοίξεις το κινητό και λογικά θα μπορείς να φλασάρεις και έτσι. Κάνε μία ενημέρωση για το που βρίσκεται το κι…

• Εγώ τελευταία ξεκίνησα το Mom που είναι του ίδιου (eddie gorodetsky) που έγραψε και two and a half men, big bang theory, πρίγκηπα του Bel air και όπως καταλαμβαίνετε μιλάμε για άλλη μια κομωδία. Είναι πάλι αστεία, λίγο πιο γυναικεία αλλά γρήγορη με έξυπνα αστεία και αξίζει να τη δει κάποιος. Επίσης επειδή βλέπω αρκετές σειρές αλλά και ταινίες και δεν θέλω να προσθέσω άλλες σειρές, υπάρχει κάποια με αυτοτελή επεισόδια? Γιατί αλλιώς με κόβω να βαριέμαι να ξεκινήσω κι άλλη

• Magic WormHole

mixaliscy - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα παλιολαμόγια Στους υπόλοιπους δεν σας αξίζει τίποτα. Απλά αποχωρίστε από το τόπικ και γρήγορα

• Mi Band 2: The New Successor!

mixaliscy - - Mi Band

Μήνυμα

Παιδιά τελευταία ασχολήθηκα με τις μετρήσεις των 2 mi band 2 που έχω σπίτι. Αποφάσισα να κινηθώ σε δρόμους κύριους ώστε να το ελέγξω για απόκλιση. Να μην πολυλογώ, χάνει αρκετά. Στα 3 χιλιόμετρα μου βγάζει απόκλιση σχεδόν 1 (μιλάω πάντα σύμφωνα με το google maps). Από την άλλη ανέβασα το ύψος για να δω στα πόσα πρέπει να πάω για να βγάζει σωστά και τώρα το έχω στο 2.85 και εγώ δεν είμαι πάνω από 2.60 μέτρα Αυτό συμβαίνει και στα 2. Το ένα από geekbuying και το άλλο από banggood. Υπάρχει κανείς ά…

• Παράθεση από wrydgj: “Το θέμα είναι ότι δε σκοπεύω να περάσω Windows για να κάνω κάτι που σε άλλα κινητά(e.g. Nexus, Motorola, HTC, etc) γίνεται χωρίς καν χρήση ΗΥ. ” Παράθεση από wrydgj: “Μιλάμε για τελείως λάθος στρατηγική από μια εταιρία του μεγέθους της xiaomi! ” Νομίζω τα μπέρδεψες λίγο Η Xiaomi βγάζει κινητό με επίσημη ρομ, κλειδωμένο. Τέλος Τώρα αν ο κάθε κινέζος το παίρνει και βάζει δικές τους Ρομ ή αν εσύ θες να πας σε ελληνική με ανεπίσημο τρόπο (μέσω twrp) και να κάνεις τα δικά σου, δ…

• Παράθεση από makis1024: “Επίσημη global rom σε omega @mixaliscy ; ” Ναι έχεις δίκιο, έδωσα έμφαση στο Linux Ναι οκ, το νόημα είναι ίδιο. Να πάει σε ελληνική και όχι σε κινέζικη που δεν θα ξέρει τι να την κάνει και απλά θα βασανιστεί Βασικά κάνε από τον υπολογιστή σου την αίτηση Και όταν περάσουν οι 72 ώρες πας σε ένα windows για 2 λεπτά. Τα άλλα γίνονται με τον δικό σου υπολογιστή

• Παράθεση από wrydgj: “Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? ” Ναι πολλοί έχουν πάει μέσω Linux Προς το παρών ξεκίνα για ξεκλείδωμα του Bootloader Επίσης επίσημη Κινέζικη μπορεί να παίρνει updates (OTA εννοείς γιατί updates όλες παίρνουν) αλλά δεν έχει playstore. Επίσης υπάρχει και η επίσημη Global αλλά και η ελληνική Ρομ που τα σπάει. Γενικά θέλεις διάβασμα φίλε μου νομίζω Αλλά αυτό που ρωτάς για τα linux είσαι οκ

• Παράθεση από dimitra1417: “γ κωμωδία αλλά με ανοιχτό μυαλό γτ είναι λιιιιιιγο τρολλια γ τους δημόσιους υπαλλήλους.. ” Από τις πιο ωραίες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων που είδα το quo vado Γέλιο συνέχεια !!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλιμαίρα @sso φύλαι μου Καλημέρα και στα υπόλοιπα αλάνια (τουμπιώτικου ή βικελιδικού χρώματος)

• μοντέλο τηλεφώνου

mixaliscy - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από evris24118: “.To ειχα παρει νομιζω το 2013 η 14 ” Το πρώτο βγήκε τέλη του 15 και το άλλο 16 Εκτός του ότι υπάρχουν προγράμματα που αν τρέξουν θα σου πουν, τον κωδικό του κινητού, όπως ακόμη και ο υπολογιστής μόλις το αναγνωρίσει με usb ένωση, μπορείς να δεις και τον κωδικό από πίσω στην πλάτη του κινητού, όπως σου είπαν και πιο πριν Kenzo: 2015112

• Το λόγο θα στον πει ο τεχνικός Ίσως κάποιο σύρμα να άγγιζε λίγο και τώρα να μην αγγίζει

• Παράθεση από kenzo: “τι εννοεις με manual? ” Εννοώ χειροκίνητες ρυθμίσεις ή σου βγήκε έτσι στο αυτόματο? Μιλάω ειδικά για τον ουρανό της πρώτης

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Που χάθηκες εσύ; ” Μου είχαν προτείνει να αναλάβω διοικητικό ρόλο στην αστυνόμευση μιας κοινωνίας που θα εμπεριέχει μόνο σκουλήκια και πιγκουίνους, αλλά μετά από την τεράστια συζήτηση μηνών δεν τα βρήκαμε, έτσι άνοιξε η πόρτα χωρίς να εμφανιστεί ο άσπρος καπνός που όλοι περίμεναν. Νομίζω πως ονομάζεται η Χωρίς αποτέλεσμα διαβούλευση του καλοκαιριού. Κάπως έτσι θα μείνει στην ιστορία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα γλοιώδεις αισχρά και βρωμέρα ερπετά και τρισχαριτωμένα αλά Τούμπα πίγκου ΥΓ- Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως θα κάτω να διαβάσω ότι δεν διάβασα ΕΕΕΕ?

• Παράθεση από kenzo: “Μοναχο με redmi note 3 pro ” Πρέπει να παίζει πολύ manual ε ???? Κάνεις θαύματα πάντως Λίγες και από εμένα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42053/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42054/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42055/ Και λίγο Πανόραμα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42056/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42057/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42058/

• Παράθεση από cotiric1981: “το hennessy θα παρει miui 9? ” Βρισκόταν στην αρχική λίστα που είχα πετύχει στο ,com άρα λογικά ναι

• Παράθεση από gpapaioa: “Η αν έχει κάποιος μπαταρία για πούλημα; ” Έχω εγώ την παλιά μου original αλλά δεν ξέρω αν σου κάνει Δεν ξέρω τι ακριβώς θες Όπως και να έχει καλό θα ήταν να απευθυνθείς και στο Παζάρι του Φόρουμ, όπου μπορείς να ζητήσεις ή να βάλεις προς πώληση κάτι

• Αυτο δεν το γνωρίζαμε... Θεωρούσαμε ότι ήταν επ αόριστον

• Παράθεση από pavlidisc: “Ψάχνω "απεγνωσμένα" να βρω μία καινούρια γνήσια για να την αντικαταστήσω...αλλά μάλλον με την όρεξη θα μείνω. ” Παράθεση από pavlidisc: “(1 μήνα κρατάει εάν δεν κάνω λάθος) ” Πόσα δίνεις για την γνήσια? Έβαλα άλλη στο δικό μου για να δω αν θα δώσει διαφορετικά αποτελέσματα και έχω τα ίδια με την προηγούμενη (την original), άρα... αυτή τη στιγμή η original είναι έξω. Έλεγα να την έχω καβάντζα αλλά αν πουλιέται καλά...!!! θα το σκεφτώ. Για το ένα μήνα είσαι λίγο λάθος. Κάθ…