ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
Παράθεση από gordito: “Κριμα, για ανταλλακτικα θα παει το καημενο. ” Αν έχεις έτσι σκοπό καλύτερα βάλε στις αγγελίες μας ώστε να βοηθήσεις κάποιον άλλο που μπορεί να έχει παρόμοιο πρόβλημα με εσένα Κρίμα για σένα φίλε μου..........
Οδηγός για Factory Reset υπάρχει εδώ Από εκεί που γράφει TWRP-Recovery Απλά στα wipe που σου λέει θα προσθέσεις και το Data Μετά θα πας στον οδηγό εγκατάστασης ρομ από κάτω και τελείωσες Όλη η διαδικασία 3-4 λεπτά και απλά πρέπει να περιμένεις κανά 10λεπτο να ανοίξει το κινητό στο τέλος που θα κάνεις reboot to system
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
Μπορείς να βάλεις και να μας βάλεις τα αποτελέσματα να τα δούμε? Μπορεί παράδειγμα εκεί που μένεις το σήμα να είναι χάλια και προσπαθώντας να βρει σήμα όλη την ώρα να στο τρώει Λέω τώρα ... Καλό θα ήταν να δούμε στατιστικά
Παράθεση από John8: “Γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να βρούμε changelog απο την ελληνική? Υπάρχει δυνατότητα δλδ να δούμε τι αλλαγές έχουν γίνει, τι έχει αφαιρεθεί και τι έχει προστεθεί? ” Changelog της Ρομ σου ? Ή της ελληνικής ρομ? Και αν μιλάς για ελληνική τότε για ποια μιλάς?
Παράθεση από makis1024: “Sory mods κατα λάθος έγινε, το αφαίρεσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, ένας κρύος ιδρώτας βέβαια με έλουσε. ” Άμα το μόνο που βγήκε ήταν ιδρώτας έχεις πολύ δρόμο