Παράθεση από alnikou: “είναι μαλακά ? στο περπάτημα πως είναι ? αίσθηση στο πόδι ? ” Είναι πολύ μαλακά στην υφή και από κάτω μοιάζει με foam το υλικό. Είναι το πιο μαλακό που έχω δει. Αλλά όπως είπα δεν το φόρεσε ακόμη. Ούτε τα είδε... Παράθεση από GR-Macedon: “Με γεια. Με τα νούμερα το έψαξες; Γιατί σε ένα site είχε την αντιστοιχία με το μήκος του ποδιού σε χιλιοστά και σε μένα ενώ φοράω 42 μου αντιστοιχούσε το 44 νούμερο. ” Ναι ναι, παρήγγειλα βάση cm αν και στην περίπτωση της εταιρίας αυτής μ…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
Παράθεση από sobi1984: “ΑΠΟ 7.1.19 σε 7.5.4 πως παω για να μην χασω εφαρμογες ? ” ΑΝ το δεχτεί κανονικά χωρίς Factory Reset δεν θα τις χάσεις Αλλά επειδή έχει 4 μήνες να κάνεις αναβάθμιση μπορεί να προκύψει θέμα και να πρέπει να τις χάσεις Η λύση είναι να πάρεις ένα Nandroid Backup και αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα να επιστρέψεις εκεί που ήσουν. Το backup στον υπολογιστή να φυλαχτεί, έτσι? =============== Μαι 12th 2017, 6:17am =============== Παράθεση από 3ftw: “Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ…
Καλημέρα στα απανταχού διεφθαρμένα σκλήκια και στα τρισχαριστωμένα πίγκου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36436/ Ο @demakhs παρακαλείται να μην αφήνει τόσες ώρες έξω τη μπουγάδα των πίγκου. Επίσης να μαζεύει λίγο τα αντικείμενα όπως το κουβά σφουγγαρισμάτος που άφησε έξω.
Παράθεση από Sakoumidis: “Από ότι κατάλαβα τον σένσορα τον βάζεις όποτε θέλεις στα παπούτσια. ” Ναι, μπορείς και να μην το βάλεις Εξαρτάται τι χρήση του κάνεις. Είναι γι`αυτούς που γυμνάζονται. Τώρα αν τα φορείς σαν παπτούτσια αθλητικά απλά δεν υπάρχει λόγος.
Μα έχουμε και Κολομβιανό ... Δεν σφαζομαστε σε κανενος πόδια Εγώ απλά του είπα πως για να παίξει μπάλα πρέπει να έρθει σε ομάδα με γήπεδα, προεδραρα, παικταραδες και τους καλύτερους και πιστούς οπαδούς