Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαρουσίαση των παπουτσιών Li Ning της xiaomi εδώ μιας και μου ήρθαν
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36355/ Τελευταία ήμουν στο ψάξιμο για κάποιο δώρο και εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στα έξυπνα παπούτσια της Xiaomi σε συνεργασία με την κινέζικη εταιρία Li Ning. Αφού δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω size και χρώμα που ήθελα και αφού μίλησα και με άτομα από το miui.com και δεν βρίσκαμε άκρη, έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα της ίδιας της εταιρίας που κατασκευάζει τα παπούτσια αυτά. Και εκεί φυσικά βρήκα ότι ήθελα. Νούμερα παπουτσιών, χρώματα και πάνω από όλα εξυπηρέτη…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36333/
-
εξοικονομηση μπαταριας
ΜήνυμαΜπράβο Χαίρομαι !!!
-
Παράθεση από Jordi: “Για να γίνει το όλο εγχείρημα θα πρέπει ο bootloader να είναι ξεκλειδωτος? ή δεν παίζει ρόλο? Με αυτόν τον τρόπο θα μπορώ να βάλω εάν θέλω και official global stable rom? άσχετα εάν έχω αυτή τη στιγμή official beta rom? ” Με αυτό τον τρόπο θα βάλεις Official fastboot Rom Μετά διάλεξε εσύ που θες να πας Και όχι δεν είσαι στη διαδικασία ξεκλειδώματος Θα εξαρτηθεί από το δρόμο που θα πάρεις μετά Προς το παρών καθαρίζουμε το κινητό ώστε να ξέρουμε ότι μπήκαν σωστά τα θεμέλια
-
Παράθεση από John8: “Είδα αρκετούς να λένε ότι η ρομ αυτή δεν είναι official αλλά ρώτησα και στο φορουμ της xiaomi και μου είπαν ότι αφού είναι κλειδωμένο το bootloader είναι official. Φαντάζομαι μόνο να περιμένουμε και να δούμε μπορούμε. Τέλος τι λέτε να κάνω; Να περάσω ελληνική; Έχει και τώρα ελληνικά αυτή η global που έχει οπότε το ουσιαστικό ερώτημα ειναι.. θα δω κάποια διαφορά στο 4x σε θέμα επιδόσεων η δεν αξίζει να ασχοληθώ (ξεκλείδωμα κλπ) και καλύτερα στην global και με ota updates; ” Κ…
-
Παγκόσμια πρωτοτυπία και δεν μιλάω για τα xiaomi μόνο !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ