Εγώ είμαι οι άλλοι Άρα μένω στην απόξω Τώρα μιλάμε για φυλακή να χαίρομαι? Μιλάμε για κλειστού κύκλου πάρτυ με άμμο-χώμα και πάγο? Ένα είναι το σίγουρο. Στολή δε φόρεσα ακόμη
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
Μα εγώ δεν είμαι πίγκου Υβριδικό είμαι και περιμένω τη μετάλλαξη μου να δω που θα γύρει Και μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. ΑΛΛΑ..... Ο αυχένας, δεν πονάει από τη ποδιά? Τα πόδια δεν έσφιξαν από τα καλσόν? Τα μπράτσα δεν έγιναν καγκουρέ από το σιδέρωμα? Από τα πιάτα, μάθατε καράτε αλά Μιγιάκι? Μεταξύ σας, ακούτε στο φιλενάδα?
Εμένα το mi band 2 10 ευρώ δεν μου άρεσε Δεν γίνεται να το πουλούν πιο φτηνά από ότι το πουλάει η εταιρία !!! Δες το λίγο μην καταλήξεις με μούφα Και ενώ τα original πωλούνται 22-25... σιγά τη διαφορά
Καλημέρα υποταγμένα σκουλήκια στην κυριαρχία των Πίγκου Εγώ όχι μόνο δεν πάω καφενέ να δω Τσου - Λου αλλά βάζω και τη γυναίκα να μου βάλει το κανάλι νιάου ΓΑ - ΤΑ - ΚΙΑ
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399