Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36199/
Βδωμεδεεέθ θθθθθθκουληκαντέδεθ που θα έλεγε και ο Νταφφυ Ντακ
Σκουληκάκια μου κοιμηθείτε λίγο και όταν είναι ώρα θα σας ξυπνήσω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36186/
Καλά η Fog έγινε mod Ο "δικός" σας που ήταν εκεί τί έγινε?
Μπας και κλείδωσε μετά? Γιατί μπαίνει λες fastboot... Κοίταξε το
Μαζί με το τάπερ στείλτου και ένα πιστολάκι μη χαλάσουν οι μπούκλες
Γεμάτο.... Υπερβολές !!! 5-6 μπαίνουμε
Να μην πάει κάποιος για δουλειά δηλαδή.... Γίνεται το έλα να δεις εδώ μέσα Ούτε ο Σπίλμπεργκ δεν προλαμβαίνει να γράψει τόσα σε λίγες ώρες ΥΓ- ΣκουληκάρχΙ και εις ανώτερα βρε Να σε δούμε Κλάραμπελ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36184/
Συγχαρητήρια Ειρήνη και καλή δουλειάααααααα Καλωσόρισες στην ομάδα
Καλημερα στους χθεσινους ηττημενους και φυσικα στους νικητες πίγκου Σκληκια είστε κινητές στις καρδιές μας
Ναι αν κάποια ρομ καθίσει πολύ αρχίζει να εμφανίζει προβλήματα Δεν ξέρω το λόγο αλλά καλό είναι γενικά κάθε τόσο λίγος καθαρισμός Όπως καλό είναι και να γίνεται fr κάθε 5-6 μήνες ακόμα και με αλλαγή ρομ κάθε βδομάδα
Κάποτε μια ρομ μπορεί να πάθει "τρέλα" Δοκίμασε να κάνεις wipe cache & dalvik και ξανάνοιξε το κινητό σου και δες αν έφτιαξε
Η προτελευταία μου άρεσε πάρα πολύ ΑΛΛΑ δεν έχω δοκιμάσει την τελευταία
Θα σου σβήσει ότι έχεις μέσα, ακόμη και τη Ρομ. Πράγμα που δεν κάνει το factory reset.
Data, Cache, Dalvik = factory reset
Στην προτελευταία dev έχω δει και 7 ώρες + sot Και γενικά που την δοκίμασα και σε άλλα κινητά, σε θέμα αυτονομίας είναι
Μετά την 8.1 ξεκινάνε η mm Δες εδώ όλες τις ελληνικές stable και πρόσεξε το νούμερο 5.1 και 6 που λέει στην αρχή Είναι το android που έχουν αυτό