Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

mixaliscy - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα Παράθεση από spideman3: “Πέραν της πλάκας παιδιά εύχομαι αυτές οι συναντήσεις να πυκνώσουν και να καθιερωθούν ” Ναι σε λίγο θα πηγαίνουμε σε συνάντηση του φόρουμ και θα σταθμεύει ένα λεωφορείο με σημαία Πίγκου, ένα με τον λευκό τον Πύργο, ένα από Πάτρα, ένα με Σκουλήκια, ένα Θεσσαλίας, ένα με Αμερικάνους κοκ

• Magic WormHole

Μήνυμα

@MarkosVL κατάλαβα πως το είπες Απλά σου εξήγησα τον τρόπο να το σηκώνει μια από τις ομάδες σου... Αλλιώς θα περιμένεις όπως όλοι μας

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν θες να πανηγυρίζεις πάντα (το παίζει αρχή της χρονιάς ένα φιλαράκι 100 ευρώ κουπόνι) παίζεις πρωταθλητή Ολυμπιακό, αποελ, Σέλτικ και πληρώνεσαι Μάρτη

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ουδέν σχόλιο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36045/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ανάβω ψησταριά τουλάχιστον 1 φορά τη βδομάδα. Άρα είμαι συνηθισμένος από μικροεγκαύματα Κάτι θα γίνει και θα καώ κάπου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βρε εγώ ας καώ Τι κινητό μην πάθει τίποτα και θα μείνουμε έτσι

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από manol80: “Μετά κάπως έτσι... ” Αυτές πχ είναι καλλιτεχνικές με το mi4c όλες νύχτα σε διάφορα πειράματα που έκανα (ελπίζω να μη μας χτυπήσει ο Αμερικάνος) Δεν συγκρίνονται με αυτές της μέρας αλλά φαίνεται ξεκάθαρα πως και τη νύχτα, άμα ασχοληθείς μπορείς να βγάλεις αξιόλογες φωτογραφίες. Και αγώ να φανταστείς ασχολήθηκα ελάχιστα. Όταν βαριόμουν κάπου.. απλά έπαιζα με τη φωτογραφική. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35998/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35999/ fo…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “όταν νυχτώνει τι γίνετε; ” βγάζουμε καλλιτεχνικές

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Δώσε μου τηλ, για να σας βρω. ” Παιδιά αν είναι να δίνεται τηλέφωνα για σας "βρει" ο άλλος τότε θέλω ένα Mi6 και ξεκινάω και εγώ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Που λέτε η καλύτερη θέση είναι ο 2ος Και -> και <- και τραβάει ........ στον μπροστά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όχι είναι αλυσίδα Δεν κόπηκε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ένα ανέκδοτο λέει Σε μια αλυσίδα των 5 ποια είναι η πιο καλή θέση?

• Χρόνια πολλά και καλά Γεμάτα ετυχυσιμένες στιγμές !!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν και κοντοστούπης έχει κρυφά χαρίσματα.. ” Αυτό να το δεχτώ Γιατί όμως κάποια σκουλήκια κάνουν like σε αυτό ? Ο Ε Ο ?

• Mi Band 2: The New Successor!

mixaliscy - - Mi Band

Μήνυμα

Φύλαξε τις συναλλαγές σου Δεν μπορούν αν τους το δείξεις ότι ήταν 10 να σου πουν 30.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “@mixaliscy ούτε καν...τι δάχτυλα κ φουχτες....από τον ωμο ξεκινάει ο ...τρίποδας!! ” Έλα ρε !!! Πρέπει να χτυπάς λάρυγγα εσύ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Α μιλάμε για χούφτα... και τόσο καιρό το λέγατε δάχτυλο

• Mi Band 2: The New Successor!

mixaliscy - - Mi Band

Μήνυμα

Μα είναι τόσο χαμηλή η τιμή του 21-22 ευρώ που σιγά μη μπει και στο τελωνείο Και να μπει δηλαδή σιγά το φόρο Αλλά δεν μπαίνει. Είναι πολύ μικρό κουτάκι για να το θεωρήσουν κινητό ή κάτι που αξίζει

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι Γιώργο αλλά παίζει ρόλο και πως .................... το χρησιμοποιείς Παράθεση από geoanto555: “Σε είπε σκέτο ή mi band 2.. ” Σκέτο Αλλά φορούσε το ίδιο (το 2 και αυτός)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ με ποιον να κάνω συνάντηση ή να πιω καφέ? Μακριά πέφτω Χθες ένα Ρωσσάκι με είδε στο δρόμο και μου είπε: Mi band? Ενθουσιάστηκα !!!!!