Κοίτα για εμένα μία φωτογραφία άμα γεμίσει την οθόνη μιας 20άρας οθόνης και είναι κρύσταλλο σημαίνει είναι καλή Αν θα αποφασίσω ποτέ, να πάρω μία από αυτές και να την τυπώσω στον τοιχο απ`έξω και να την κάνω 5χ4 θα φωνάξω φωτογράφο
Ναι το γνωρίζω. Απίστευτο κινητό Γι`αυτό και αν και χαλασμένο (σιμ) το πουλάω 50 χεχεχε Αξίζει σαν εργαλείο, ακόμη και σαν φωτογραφική για ένα μωρό. Και αυτές που είδατε είναι απλά ένα πολύ μικρό μικρό δείγμα και εννοείται χωρίς να πειραχτούν και πάντα στο αυτόματο !!
Καλημέρα σε όλους Εγώ που είμαι αντικειμενικός (όσο αφορά το ελληνικό τουλάχιστο αφού δεν έχω προτίηση σε κάποια ομάδα) θέλω να πω πως ήταν χάλια η διοργάνωση, χάλια διαιτησίες - δεν μιλάω μόνο για τον τελικό !! και γενικά νοσεί το ελληνικό πρωτάθλημα όπως και το κυπριακό, που στο βωμό του να πανηγυρίζει πρωτάθλημα το αποελ του μεγαλομέτοχου του Κουτσοκούμνη, διαλύθηκαν ομάδες και ομάδες, και στο σύνολο όλο το πρωτάθλημα και ο ανταγωνισμός. Τώρα πάω σε ένα σχόλιο του @linuxilakis πως μόνο το mi5…
Παράθεση από koofinhio: “nougat θα δουμε? ” Και εγώ που έβαλα nougat στο mi4c νομίζεις ότι είδα διαφορά πουθενά? Αντιθέτως επειδή είναι η αρχή, γεμάτο θέματα είναι. Καλύτερα miui αλλαγή παρά το android. Έτσι και αλλιώς το miui πολλές φορές μα δίνει πράγματα που το ίδιο το android ακόμη δεν έχει αναπτύξει. Πχ το δικαίωμα σε εφαρμογές το miui το είχε πολύ πιο πριν το lollipop που το είδαμε για πρώτη φορά.
Ελα παιδιά. Σταματήστε και θα μπουν απο το Τμήμα Διαδικτυακής Προστασίας Ανηλίκων και Ψηφιακής Διερεύνησης και θα τρέχει ο @derveni να εξηγήσει Και τι να πει ο άνθρωπος Για σκουλήκια και πιγκου?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399