Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Mersey7: “θα μπορουσες να μου παραθεσεις το link;;; ” Εδώ είναι οι ρομ του Redmi Pro (omega). Αν δεν κάνω λάθος αυτό που έχεις
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@maddoctor Το χουφτώνεις μια χαρά ” Είναι που δεν θυμάσαι το μπόι του γιατρού
-
Παράθεση από Giannis25: “Οποιος μπορει παιδια να με βοηθησει ,πρεπει να εχω την miui 8.1 GTV 6.9.8 developer ” Την ελληνική? Έχεις twrp? Μπαίνει ? Αν όχι τότε Fastboot? Δες λίγο για να καταλάβουμε τι έχεις πάνω και τι σε αφήνει να κάνεις
-
Μια χαρά είναι η Ρομ σου Official Global Stable
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣτο μήνυμα που πήρες έστειλαν αριθμό account? Ή κωδικό ??? Βλέπω τώρα τα τελευταία μου 6 μηνύματα, μαζί τους και η έγκριση και εγώ δεν πήρα αριθμό account Παιδιά άλλαξε κάτι? Αν ισχύει αυτό που λες, δεν πρέπει να διαγράψεις κάποιον απλά αυτός που ισχύει θα πρέπει να συνδεθεί στον λογαριασμό mi του κινητού, από το κινητό μέσα.
-
Κοίτα εγώ δεν θυμάμαι με ποιον μίλησα. Τους απείλησα και εγώ αλλά ΔΕΝ. Ειδικά στις ελληνικές ιστοσελίδες. Δεν τους ένοιαξε καθόλου. Πράξεις. Ξεκίνα και κράζε τους σε όλες τις ιστοσελίδες. Γράψε χωρίς πολλά πολλά και χωρίς επιθετικότητα, τι παρήγγειλες και πως σου συμπεριφέρτηκαν. Γράψε σαν σκέψη στο τέλος, ότι μάλλον δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε μαγαζιά όπως το Gearbest πχ μιας και με τη συμπεριφορά τους δείχνουν να είναι μικρά Και άστους 1-2 μέρες να τσιμπήσουν Μετά εμείς κάνουμε παιχνίδι