Εμένα δεν μου άρεσε το σήμα της sim σου που δείχνει να διακόπτεται συνέχεια (ίσως η περιοχή σου ή το σπίτι), με συνέπεια να σου καταναλώνει μεγάλο ποσοστό μπαταρίας αφού ψάχνει συνέχεια σήμα.
Αν θες κάνε ένα factory reset (αυτά που έκανες + το data) και ξαναπέρασε την Ρομ που θες, να δεις αν φτιάξει Αν έκανες όντως downgrade καθόλου περίεργο το πρόβλημα σου Επίσης δες να μην είναι καμιά ρύθμιση μέσα από το dolby atmos
Και το twrp που κάνει θαύματα Και άμα λέμε υποστήριξη του φόρουμ, εννοούμε πως αν σου τύχει πχ ένα πρόβλημα αύριο θα έχουμε να συγκρίνουμε με άλλους 100-200 που έχουν το ίδιο κινητό και ρομ με εσένα και θα γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Αν είναι με άλλη ρομ πως θα καταλάβουμε αν είναι δικό σου θέμα, της ρομ, του κινητού κλπ ?
Φίλε κατάλαβα για ποιο λες Νομίζω αυτό που λες το έκαναν και 1-2 ελληνικές ρομ Στην ουσία αν χρησιμοποιήσεις ήχο να εμφανίζεται στην κουρτίνα και οι επιλογές του music player Αν είναι αυτό νομίζω έχει να κάνει με την Ρομ
Το ξανάπα και αλλού Η xiaomi για κάποιο λόγο (ίσως να φταίει η ίδια η ανάπτυξη της τεχνολογίας) δεν αναβαθμίζεται στην ουσία ανά ένα αλλά ανά 2 μοντέλα Για μένα αναβάθμιση των 1 ήταν το 3 και του 3 ήταν το 5. Άρα αναμένω πως και του mi5 θα είναι το 7. Όπως και του kenzo ή του ido, θα είναι το 5.