Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν ανοίγει το Mi-3
ΜήνυμαΟκ από εκεί προχώρα με αυτό τον οδηγό εδώ
-
προβλημα με τα sleep data
ΜήνυμαΠαιδιά το είπαμε στο τόπικ του MiBand 2 όπως και πιο πάνω ο Γιατρός αυτό (ποστ 14) Δεν καταγράφει ύπνο αν δεν είναι νυχτερινός !!! Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό ισχύει για όλα τα miband μας. Δεν είναι πρόβλημα δικό σας. Ευτυχώς που το διευκρινίσατε Έτιτ- Κοίταξε τη μέρα που κατέγραψε τι ώρα σε πήρε ο ύπνος για να δούμε και πότε ξεκινά να μην καταγράφει. Που είναι το όριο δηλαδή.
-
Προβλημα ηχου..ΣΟΣ
ΜήνυμαΜπορεί να είναι υπερβολικά μεγάλη Δεσ`το λίγο Καλύτερα βάλε screenshot που είναι μικρό μέγεθος
-
Δεν ανοίγει το Mi-3
ΜήνυμαΑνοιξε στη fastboot rom?
-
Προβλημα ηχου..ΣΟΣ
ΜήνυμαΜπορείς να μου δώσεις link του οδηγού που ακολούθησες?
-
Redmi Note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από demitris: “.αν κάτι δεν πάει καλά μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στην κατάσταση που είναι τώρα? ” Με ένα factory reset πρέπει να μπαίνει Αν δεν κάνε και format data Τώρα πάμε στην απορία σου. Να το επαναφέρεις εννοείς με τα πράγματα που έχεις μέσα? Αν αυτό εννοείς πρέπει πρώτα ή να τα συγχρονίσεις όλα με το Micloud ή να κάνεις Nandroid Backup. Η διαδικασία που θα κάνεις πάντως δεν είναι κάτι και δεν επιφυλάσσει μπρικ αν αυτό ρωτάς.
-
Προβλημα ηχου..ΣΟΣ
ΜήνυμαΑν είναι software η πρώτη μου απορία είναι αν έβαλες Fastboot rom στο κινητό σου official Αν ναι πας για Factory reset Αν όχι πρώτα να βάλουμε μια fastboot να φύγουν όλα τα τυχόν προβλήματα και μετά να πας σε όποια ρομ θέλεις. Φυσικά θα σου συνιστούσα την ελληνική που πετάει