Παράθεση από manol80: “μετά από κάποια ανοιγοκλησηματα μπήκε TWRP Και μπόρεσα να περάσω την rom μέσα στο κινητό... και την flachαρα κανονικά... πφφφφφ ” Γιαυτό λέμε πως σιγά σιγά δημιουργήθηκε μία ομάδα κόσμου στο φόρουμ που σχεδόν 50 άτομα μην πω και 100 ξέρουν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν τον άλλον και να επιληφθούν μόνοι ενός προσωπικού τους προβλήματος Αν είχες άλλο κινητό το πιο πιθανό να μη γλύτωνες το 3 μέρες (με το Σ/κ και αργία Δευτέρα 6-7 μέρες) και να έδινες και 50-60 ευρώ Xiaomi powe…
Έλα ρε τι είναι 3 ώρες? Πόσες χάλια ταινίες είδες? Αν δουλεύει σε όλους να μπει και σε διαφορετικό τόπικ. Εννοείται Απλά πρέπει να ακούσουμε τις απόψεις σας
Βρε από Ελλάδα - Κύπρο 5 ευρώ Από Κύπρο - Ελλάδα να το στείλω πίσω 50 μου είχαν πει χαχαχαχα Τελικά πήγα σε ένα μικρό γραφείο με έναν 80άρη και ούτε ήξερε τους κανονισμούς και το στείλαμε με 4 ευρώ Αν είναι δυνατόν
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Το yugo φωτογραφίες το είδες μόνο Σε πληροφορώ ότι ίσως έχει την καλύτερη φωτογραφική των xiaomi και χαλαρά θα μπορούσε να βγάλει αυτή την ωραία φωτογραφία Γατάκι
Ναι βρε το ξέρω γιατί το λεν Αλλά ο Κρητικός τί θα πει? Κρητικά Ο Χιώτης? Ο κάθε από κάθε τόπο? Και ο Κύπριος θεωρώ πως το Κυπριακά είναι καλυμμένος Τώρα επειδή πολλοί είχαν κόμπλεξ (από δω πλευρά και όχι από εσάς) ξεκίνησε όλο αυτό και μπέρδεψε κόσμο, αφού δεν υπήρχε για δεκαετίες και όλα ήταν μια χαρά.