Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το άνοιξες το dolby atmos?
-
Δωσε μια φωτογραφία του τι σου βγάζει
-
Παράθεση από badadis: “Καλησπέρα παιδιά..μπορείτε να μου πείτε για Redmi Note 3 Pro τι τζαμάκι να βάλω και ένα link αν γίνεται. Δεν θέλω όμως να αφήνει δαχτυλιές πάνω ” Για Nillkin μετά από πολύ καιρό είχα ανακαλύψει πως τα πουλάει και η ίδια η εταιρία Μπορεί να δώσεις μισό-ένα ευρώ παραπάνω αλλά είναι original 100% Εγώ εδώ και ένα χρόνο που τους βρήκα τα τζαμάκια για τα κινητά φίλων τα διαλέγω από εκεί =============== Απρ 27th 2017, 6:36am =============== Βήμα 1- Wipe Cache & Dalvik. Ξανά insta…
-
Παράθεση από Xstos: “Ξεκαρδιστείτε ελεύθερα! ” Έχουμε νέα του? Είναι καλά?????????
-
Εγώ όταν κοιμάμαι δεν μπορώ αντικείμενα με bluetooth να είναι δίπλα μου Ακόμη και το κινητό μακριά το βάζω Το θέμα του ξυπνητηριού νομίζω υπάρχουν τρόποι αρκετοί για να λυθεί. Από κινητό, ξυπνητήρι, ρολόι κλπ Στο άλλο μόνο το miband 2 αφήνω δίπλα μου που μου το μέτρησαν και είναι πάρα πολύ χαμηλό το σήμα του για τον ανθρώπινο οργανισμό