ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Πάντα τέτοιοι ήταν Απλά τωρά τα είπαν όλα Εισήγηση Το Μαγκαζίνο να ασχολείται με θέματα του νήματος -Πάμε για εκλογές λέει ο mixaliscy. Ο γνωστός διχονοιοσπόρος αφήνει υπόνοιες για εκλογές ενώ με δόλιο τρόπο προσπαθεί να εκθρονίσει τον μονάρχη του νήματος. -Ποιος είπε ότι στο νήμα δεν χωράει η Θηλυκότητα? ...3 τα κορίτσια που ακολουθάνε πιστά το τόπικ και με την παρουσία τους ομορφαίνουν τον χώρο.....μπλα μπλα μπλα -Τα σκουλήκια δηλώνουν πιο συσπειρωμένα από ποτέ. Ηγετικά στελέχη των ερπόντων με…
Παράθεση από geotzia: “Οι τίτλοι δεν μου λένε κάτι... Οι αρχηγοί πρέπει συνέχεια και ακατάπαυστα να το επιβεβαιώνουν.. ” 50 ποστ περάσανε και ασχολίαστο το βλέπω Έλα αρχισκώληξ Ακόμη να βρεις τι θα απαντήσεις? Πάεις με ταχύτητες ελαχισtakis?
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα
Εγώ προσωπικά τους είχα κράξει παντού Εκεί που τους έτσουξε και μου απάντησαν άμεσα και refund το ίδιο, ήταν στο sitejabber Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω καμιά ιστοσελίδα. Τους έκραξα σε Ό-Λ-Ε-Σ. Αυτή όμως τους έκανε να απαντήσει. Σε 3 μήνες το είχαν δει 90 000 κόσμος. Ας τους πάει ας παίζουν τους μάγκες να μην τους μείνει κανείς. ΥΓ- Συνεχίζω να παραγγέλνω από εκεί, αφού αυτό ήταν μία στις 100. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35089/ Ναι το έκανα για 18 ευρώ Εντομεταξύ μετά βροχή τα mails …