Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Όταν το βάλεις να μετρήσει τους χτύπους, πίσω υπάρχει ένα λαμπάκι ή δύο?
-
Από που το αγόρασες? Μπορεί (λέω μπορεί) να είναι και μαιμού αν δεν αντιδρά με κανένα τρόπο σε καμία ρομ. Προχθές έφτιαξα 2 και δεν υπήρχε θέμα πουθενά. Μακάρι να μην είναι, απλά καλό θα είναι να το δούμε λίγο το θέμα.
-
Παράθεση από gko17: “Πριν μερικές μέρες φλασαρα το kenzo μου και του πέρασα την GTV 8.0 |Stable 8.0.1.0 και δουλεύει άψογα.Όμως πέρα από όλα τα θετικά της παρατηρώ ότι η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα σε σχέση με πριν.Συγκεκριμενα ,με αρκετή χρήση, μου κρατούσε 2 μέρες περίπου ενώ τώρα μου βγάζει με το ζόρι 1 μέρα ! ” Βάλε κάποιο πρόγραμμα όπως το Gsam Battery για 1-2 μέρες και μετά βάλε μας screenshot να δούμε τι σου τρώει την μπαταρία
-
Παράθεση από topmar: “Τι κάνει αυτό φίλε; Το έχει και το δικό μου αλλά το έχω στο Off.... ” Ενισχύει τον ήχο όντως ΑΛΛΑ Είναι σαν να πειράζεις τον ήχο του υπολογιστή από το control panel/Sound/properties Θα στον χαλάσει λίγο αλλά μπορεί και να διπλασιάσει τον ήχο και του κινητού (ringtone) αλλά και σε bluetooth μεγάφωνο που το χρησιμοποιώ εγώ κάνει θαύματα !!!
-
Παράθεση από giannisv6: “Μπορω να επαναφερω το back up ετσι απλά και όλα να ειναι οπως πρώτα,ξεκλειδωτος bootloader, κι αν ναι τη να διαγραψω απο το twrp πριν το restore? ” Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για backup από twrp (nandroid backup δηλαδή) Τότε Μπορείς αν δεν άλλαξε το twrp σου Αν άλλαξε απλά περνάς το παλιό και μετά το κάνεις το restore Δεν χρειάζεται να διαγράψεις τίποτα. Θα στα αλλάξει όλα το Twrp