Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xaomi note 4x (Bootloop?)
ΜήνυμαΕννοω να μπεί fastboot Rom και μετά η διαδικασία από την αρχή. Κάτι πήγε στραβά κάπου. Ίσως σασει και με factory reset από twrp αλλά η fastboot δίνει άλλο λεβελ σιγουριάς =============== Απρ 14th 2017, 8:08pm =============== Τουλάχιστον αν το ξαναπαθεις μετά από fastboot θα ξέρεις ότι είναι hardware
-
ΜήνυμαΟχι τα ίδια θα έχεις. Βάλε το recovery και αν δεν μπεί τότε πάμε για fastboot. Πιστεύω πως για να σου τα κάνει όλα αυτά μία φορά θα τα ξανακάνει. Θέλει φτιαξιμο από ρίζα αν με ρωτάς (fastboot)
-
ΜήνυμαΜα δεν υπάρχει μενού. Σε κατάλαβα πως μπερδεύτηκες. Κάνε ότι σου λέει ο Γιώργος από πάνω και ενημέρωσε
-
ΜήνυμαΕπισης τι εννοείς μέχρι εκεί? Μπαίνει fastboot κανονικά? Αν έκανε update τότε μιλάμε για official. Αν είχε ελληνικά τότε global. Αν είχε μόνο αγγλικά κινέζικα τότε κινέζικη.
-
Ναι εννοείται. Εκτός αν είναι του twrp που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ίδιο version για να το δει
-
Βασικα το <<Εμείς οι 2 πάμε πακέτο>> δεν είναι δικό τους τραγούδι
-
Καλα εγώ πήρα 3 θήκες (γαλάζια,ροζ και μαύρη) αντί της άσπρης που ήθελα και στο τέλος μου είπαν ότι δεν έχουν άσπρη. Το πρόβλημα είναι τι να τις κάνω εγώ τις 2 θήκες που είναι γυναικείες 100%