Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΑυτή τη σειρά ψάχνω Αλλά θέλω να υπάρχουν επιλογές για νούμερα και χρώματα Είναι η καινούρια σειρά, είναι φθηνή και είναι πανέμορφη πιστεύω για μια γυναίκα Δεν ψάχνω από τις παλιές σειρές που ήταν ειδικά για τρέξιμο
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΈψαξα στο google με το όνομα τους και το μόνο μαγαζί που μου έβγαζε ήταν το gearbest όπου δεν έχουν ακριβώς ότι ζητάω
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαιδιά ψάχνω τα νέα παπούτσια της xiaomi (τα γυναικεία) και σε μαγαζί που να τα έχουν σε διάφορες χρωματικές επιλογές και μεγέθη Βρήκε κανείς τίποτα? Αυτά κατά προτίμηση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34143/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34144/
-
Παράθεση από redSparrow: “εψαξα αλλα δε βρηκα κάτι. εχω απενεργοποιησει την εφαρμογη απο το να εμφανιζεται στην οθονη κλειδωματος. ελπιζω να πιασει. ” Υπάρχει αλλά στα Mi (το έχω στο mi4c μου και το είδα και στα mi5s και plus) Στα άλλα νομίζω πως δεν υπάρχει (Note 3 pro και redmi 3pro και s που το ψάξαμε ΔΕΝ)
-
Παράθεση από zisistil: “Δεν χάνονται έτσι εύκολα τα δέματα ” Έλα που εμένα Κύπρο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν επίσημα πως κατάφεραν να χάσουν συστημένο πακέτο το οποίο παρέλαβαν !!! Και από το ταχυδρομείο προς το χωριό που το έστειλα χάθηκε. Να σου συνεχίσω την ιστορία όμως να φρικάρεις. Η απάντηση τους είναι πως δεν δικαιούμαι χρήματα επειδή εγώ απλά παραλαμβάνω. Θα πρέπει αυτός που το έστειλε να τα ζητήσει μιας και το δέμα του δεν πήγε ποτέ στον τόπο του. Ξεκινώ να τους κράζω και σινάμα επι…
-
Παράθεση από derveni: “Αν αναφέρεσαι στο κινητό του @ntalkos Έχει μαύρη οθόνη κλειδωμένο bootloader και κλειδωμένο edl χωρίς άδεια ξεκλειδωματος. ” Ναι βρε ζητάει μία άδεια 1-2 μέρες να ξεκλειδώσει, μετά το βάζουμε σε Fastboot ξεκλειδώνουμε και προχωράμε με Miflash Αυτό έλεγα αν το δεχτεί Το μαύρη οθόνη δεν μας ενδιαφέρει. Αφήνεις πατημένο το power μόλις κάνει δόνηση πατάμε το volume - και μπήκαμε Fastboot. Το συνδέουμε σε υπολογιστή και δεν ξανααγγίζουμε το κινητό.
-
Παράθεση από kardamas2: “ρωτάω φιλικά μια συμβουλή, επειδη δεν μου ρέουν τα χρήματ ” Φίλε εγώ είχα Elephone. Το p5000 Είναι οκ αλλά δεν είναι xiaomi Εκείνο που με εκεύρισε πολύ ήταν που ήθελα θήκη και δεν μπορούσα να βρω. Και η επίσημη απάντηση της εταιρίας !!!! ήταν δεν παρέχουμε support σε κινητά παλιά (ήταν 1 χρονού !!!). Και τους ρώτησα ούτε ανταλλακτικά? Και μου είπαν όχι. Έτσι το πούλησα και πήρα το Note 3 pro.