Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγώ σε 6 μέρες το πήγα 37% Αλλά το έχω πάνω από 10 ώρες στο bluetooth ενωμένο την ημέρα
-
Mi pad kai elliniki rom
ΜήνυμαΑπαγορεύεται να γράφουμε το ίδιο ποστ σε 2 τόπους Ευχαριστώ
-
Παράθεση από makis1024: “Όποιος πάει θα κεραστεί καφέ, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση αφιλοκερδώς να καθαρίσει τζαμαρίες, να σκουπίσει, σφουγκαρίσει πατώματα , να καθαρίσει τουαλέτες και να ξεφορτώσει το φορτηγό. Καθώς και ότι εξωτερικές δουλειές τύχουν, εφορίες, τράπεζες, ψώνια. ” Τον Τάκη δεν θα τον ταίσει?
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΠαράθεση από nipapa: “Και εγώ το ίδιο. Σε κανένα μήνα θα ξέρουμε.. ” Οι μόνες που μου φάνηκαν σόι είναι κάποιες που κάνουν 35 ευρώ και λέν πως δεν είναι xiaomi αλλά δεν δίνω τόσα για μια μπαταρία
-
Πρόβλημα με touch
ΜήνυμαΑν έχεις ενεργοποιημένο το cloud δεν σβήνονται
-
Πρόβλημα με touch
ΜήνυμαΑν δοκιμάσει και βαθμονόμηση? Ετιτ- τώρα είδα το τεστ που έγραψες Δοκίμασε αυτό που λέει ο @geoanto555 αν και φαίνεται hardware πρόβλημα
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΚαμιά δεν είναι original Και εγώ πήρα μία απλά για να δω τι διαφορά θα δώσει Αν περιμένεις θα σου πω σε λίγο καιρό Προχθές την παρήγγειλα