Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αγορά ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΑπο που και να έρθει διορθώνονται όλα. Και κατεμενα και από Ελλάδα να το πάρεις η διαδικασία παραμένει κατά 90℅ η ίδια. Επίσης υπάρχουν κινέζικα sites που στέλνουν με official rom
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΝαι αλλά το runx έχει ένα ράδιο touch 8ιντζο από μάνα και όλα στα Ιαπωνικά. Που να το αγγίξει το roidmi. Corrola έχει η μάνα μου και δουλεύει ναι.
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΕμένα στο Toyota Runx και στο Peugeot 207 δεν δουλεύουν σαν ράδιο Ενώ στο peugeot ούτε σαν φορτιστής
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από manol80: “Πλάκα πλάκα.. ένας φίλος μου πήγε να μου δείξει το αδιάβροχο κινητό του και το έβαλε μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι μπίρα... κάηκε.... χαχαχαχα το είχε άνοιξη την προηγούμενη μέρα και δεν είχε βάλη καλά ένα λαστιχάκι αδιαβροχοποιησεις... ” Εμάνα ένας φίλος μου αγόρασε παλιά (πριν 7-8 χρόνια) ένα που ήταν αδιάβροχο Πρώτο τεστ του είχαμε κάνει στο ποτήρι με το νερό 2ο στη βρύση 3ο κτυπούσε φραπέ (όσο μπορούσε εννοείται) μετά πήγαμε θάλασσα και το έβαλε μέσα να δούμε αν μιλάει από…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Οπότε εκεί είναι το ταβάνι του... ” Ένα καλό τεστ να κάνεις και χωρίς να πειράξεις κάτι είναι το πρωί, με φουλ φορτισμένο κινητό και κλειστό τον ήχο. Εννοείται ότι δεν θα το μετακινάς αλλά θα είναι στο πάτωμα ή τραπέζι το κινητό μέχρι να τελειώσει το τεστ Θέλεις στην ουσία το κινητό να είναι ξεκούραστο και όσο πιο ψυχρό (κανονικά πράγματα όμως, όχι ψυγείο) γίνεται Επίσης αν θες πριν να το αφήσει να ξεκουραστεί δοκίμασε να κάνεις και ένα καθαρισμό από την ασφάλεια μέσα
-
Μπαίνουν δύο φίλοι σε ένα μπαρ στην Αλάσκα και ρωτάνε τον μπάρμαν… – Ρε φίλε, άσπρες γυναίκες έχετε εδώ; – Φυσικά και έχουμε. – Μαύρες γυναίκες έχετε; – Και βέβαια. – Ασπρόμαυρες γυναίκες έχετε; – Ασπρόμαυρες; Όχι, ασπρόμαυρες δεν έχουμε! Γυρνάει αυτός που ρώτησε και λέει στον φίλο του:– Στο είπα, ρε μ@λ@κ@, με πιγκουίνο πήγες χτες το βράδυ…
-
Αναβάθμιση Σε Nougat
ΜήνυμαΆρα οι αναβαθμίσεις θα σου γίνουν αυτόματα Μην ανησυχείς