Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

mixaliscy - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα Τάκη και λοιποί

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε @demakhs, τα σκλήκια έχουν ρίζα εβραική και απουσιάζουν όλοι Σάββατο μέρα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=8CZgNp9SUPg

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31908/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε Λύγκα μου εγώ το έβαλα για να το δει την Πέμπτη που θα είναι κουρασμένος από τη δουλειά να ευθυμήσει λίγο Αν ήθελα να το δει σήμερα θα το έβαζα την Δευτέρα που πέρασε

• Και από υπολογιστή το έλεγξες folder - folder? Πχ αν σου έφυγε κάπου ένα Nandroid Backup μπορεί να πάει μέχρι και 5gb (πχ εμένα :D)

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31902/ Τελικά στο εργοστάσιο τη βγάζει παιδιά όλη μέρα. Τον παρεξηγήσατε

• Μπες στα αρχεία και δες τι άλλο έχεις. Μια Ρομ πχ, ένα supersu κλπ κλπ

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Αγορά ΧΙΑΟΜΙ

mixaliscy - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Απο που και να έρθει διορθώνονται όλα. Και κατεμενα και από Ελλάδα να το πάρεις η διαδικασία παραμένει κατά 90℅ η ίδια. Επίσης υπάρχουν κινέζικα sites που στέλνουν με official rom

• ROIDMI 2S

mixaliscy - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ναι αλλά το runx έχει ένα ράδιο touch 8ιντζο από μάνα και όλα στα Ιαπωνικά. Που να το αγγίξει το roidmi. Corrola έχει η μάνα μου και δουλεύει ναι.

• ROIDMI 2S

Μήνυμα

Εμένα στο Toyota Runx και στο Peugeot 207 δεν δουλεύουν σαν ράδιο Ενώ στο peugeot ούτε σαν φορτιστής

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “αρε αυτη η xiaomi σε λιγο καιρο και κανα αμαξι θα κανει ” Παλιά είχε βγει μια βρώμα για Xiaomi Mistla αλλά όπως φάνηκε ήταν μούφα

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από manol80: “Πλάκα πλάκα.. ένας φίλος μου πήγε να μου δείξει το αδιάβροχο κινητό του και το έβαλε μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι μπίρα... κάηκε.... χαχαχαχα το είχε άνοιξη την προηγούμενη μέρα και δεν είχε βάλη καλά ένα λαστιχάκι αδιαβροχοποιησεις... ” Εμάνα ένας φίλος μου αγόρασε παλιά (πριν 7-8 χρόνια) ένα που ήταν αδιάβροχο Πρώτο τεστ του είχαμε κάνει στο ποτήρι με το νερό 2ο στη βρύση 3ο κτυπούσε φραπέ (όσο μπορούσε εννοείται) μετά πήγαμε θάλασσα και το έβαλε μέσα να δούμε αν μιλάει από…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από tsine: “Ρε παίδες για sar το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι <=2??? ” Κάποιος που το είχε μετρήσει, είχε πει πως βγάζει 0.6 σε κανονική χρήση

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Οπότε εκεί είναι το ταβάνι του... ” Ένα καλό τεστ να κάνεις και χωρίς να πειράξεις κάτι είναι το πρωί, με φουλ φορτισμένο κινητό και κλειστό τον ήχο. Εννοείται ότι δεν θα το μετακινάς αλλά θα είναι στο πάτωμα ή τραπέζι το κινητό μέχρι να τελειώσει το τεστ Θέλεις στην ουσία το κινητό να είναι ξεκούραστο και όσο πιο ψυχρό (κανονικά πράγματα όμως, όχι ψυγείο) γίνεται Επίσης αν θες πριν να το αφήσει να ξεκουραστεί δοκίμασε να κάνεις και ένα καθαρισμό από την ασφάλεια μέσα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μπαίνουν δύο φίλοι σε ένα μπαρ στην Αλάσκα και ρωτάνε τον μπάρμαν… – Ρε φίλε, άσπρες γυναίκες έχετε εδώ; – Φυσικά και έχουμε. – Μαύρες γυναίκες έχετε; – Και βέβαια. – Ασπρόμαυρες γυναίκες έχετε; – Ασπρόμαυρες; Όχι, ασπρόμαυρες δεν έχουμε! Γυρνάει αυτός που ρώτησε και λέει στον φίλο του:– Στο είπα, ρε μ@λ@κ@, με πιγκουίνο πήγες χτες το βράδυ…

• Rom+Twrp προβλημα

mixaliscy - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Κοίταξε όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή πως σου το αναγνωρίζει στο Device Manager

• Αναβάθμιση Σε Nougat

mixaliscy - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Άρα οι αναβαθμίσεις θα σου γίνουν αυτόματα Μην ανησυχείς