Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 579.
-
Παράθεση από miltosdelis: “Ομάδα καλησπέρα μπορώ να αλλάξω rom στο whyred μου από την δικιά μας τελευταία beta dev 8.11.8 στην τελευταία beta dev 8.11.8 από xiaomi.eu και το αντίστροφο για κάτι δοκιμές θα έχω κάποιο πρόβλημα αν δεν περάσω το twrp που δίνουν από το site τους; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπερα! Μπορεις στην ουσια ειναι ιδιες ρομ..οχι δεν χρειάζεται να αλλαξεις twrp!
-
Antutu score από τα xiaomi
SoNik+ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi8 128 XTRV 8.11.8 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59226/
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από spideman3: “Στην china rom μόνο. Αλλά στο Mi8 είναι ενεργώ το 2api Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί μόνο στην china rom ?? Εαν βάλουμε δηλαδη την ελληνικη 8.11.8 δεν θα μπορούμε σαν απλό apk να βάλουμε και την google camera με απλή εγκατάσταση ??Επίσης μπορει να μας πεί κάποιος mod εάν στην καινούργια xtrv 8.11.8 έχει μέση στην μαμα κάμερα την λειτουργία super night mode ?? ” Η ελληνική ειναι βασισμένη στην china rom! Super night δεν ξε…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από Zapou23: “Καλησπέρα. Για xiaomi mi5s plus γιατί δεν έχει βγει ακόμη η συγκεκριμένη αναβάθμιση? ” Δεν βγηκε επίσημα-αναβληθηκε Και στο επισημο κινεζικο forum δεν υπαρχει... 小米手机5s Plus - MIUI下载 τελευταια ειναι η .1
-
-
-
-
Android 9
ΜήνυμαΠαράθεση από buidthanh: “Bản ROM trên có lựa chọn ngôn ngữ tiếng Việt không? Does ROM have a choice of Vietnamese language? Έχει η ROM επιλογή από τη γλώσσα του Βιετνάμ; ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59224/ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/34158
-
μενού σύνδεσης usb
Μήνυμα@Deka10De Εχει αυτο στα developer settings - επιλογές προγραμματιστών Δοκίμασε ααν δουλεύει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59222/ - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59223/ Για να σου εμφανίσει τς επιλογές προγραμματιστών: Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > πατάμε γρήγορα 7-8 φορές πάνω στην έκδοση MIUI μέχρι να μας εμφανίσει "Είστε πλέον προγραμματιστής" η αλλιως Ρυθμισεις > Η συσκευη μου > Ολα τα χαρακτηριστικά > πατάμε γρήγορα 7-8 φορές πάνω στην έκδοση MIUI μέχρι να…
-
Παράθεση από anestis33: “sonik+ λοιπον για να μην κανω καμια χαζομαρα βαζω στο κινητό την zip που κατεβασα μετα μπαινω recovery και παταω wipe και τραβαω την μπαρα προς τα δεξια για factory reset μετα ? ” Σωστα! Ύστερα πας στο flash και επιλεγεις να κανεις flash το zip τς ρομ που κατεβασες.. κανε και wipe cache-dalvik μονο και εισαι ετοιμος!
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
SoNik+ - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “Να περιμένουμε την black Friday ?? Θα έχουμε λέτε καλύτερες τιμές?? ” Ε ολο και κατι θα παίξει λογικα Βλεπε και kimovil.com τι παιζει!
-
Παράθεση από anestis33: “ευχαριστω φιλε μου Sonik+ η διαδικασια ειναι η ιδια εχω την ελληνικη ρομ 9.5.11.0 NCFMIFA Υπάρχει κάποιο link με τον τρόπο πως θα το περάσω ααα και θέλω να σβήσω τα πάντα από το κινητό γιατί άρχισε να με κολλάει δεν θυμάμαι και πολλά απο την διαδικασία πάει καιρός που το έκανα ” Η διαδικασία ναι η ιδια ειναι απλα πρεπει να κανεις factory reset(θα διαγραφτούν εφαρμογές κλπ) οταν μπεις στο twrp recovery(που λογικα εχεις ηδη περασμενο) στο wipes και μετα θα κανεις flash την…
-
-