Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 579.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• μ κλειδωσε η συσκευει!

SoNik+ - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από TheRealGeo: “καλησπερα ειμαι νεος μελλος στην σελιδα σας και εχω ενα προβλημα με το κινητο μ "redme note 4" εκανα wipe data και εχει κλειδωσε το κινητο μ... μου βγαζει ενα μηνυμα the device is locked.... παταω για να το ξεκλειδωσω μ ζηταει τον κωδικο απο το mi acc αλλα δν μπαινει... μ λεει οτι δν υπαρχει ο λογαριασμος!!! τι μπορω να κανω?? ” Σιγουρέψου οτι εχεις μπει σε wifi που εχει ιντερνετ και προσπάθησε να βρεις τον κωδικό δεν γινεται οπως καταλαβαίνεις να εχει μπει ο λογαριασμο…

• Παράθεση από bomberb17: “Ευχαριστώ κατάλαβα.. Απότι καταλαβαίνω δηλαδή μια ROM με CN/xiaomi.eu source θα χρειαστεί "manually" ξεκαθάρισμα από bloatware/κινέζικες και εγκατάσταση gapps για να γίνει εφάμιλλη της global, σωστά; ” Καπως ετσι... Απλα το xiaomi.eu η ομαδα τους εαν επιλεξεις την ρομ τους πχ κανει ηδη αυτο που λες πχ βγαζει αυτα τα κινεζικα κλπ.. Αλλα ναι η CN(china) rom εχει πολλες κινεζιες μεσα κλπ καθως προορίζεται για την κινεζικη αγορα. Εχεις μερικες πληροφοριες και εδω: MIUI Stabl…

• Καλη επιτυχία σε ολους!

• ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ

SoNik+ - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Παράθεση από nik geor: “Καλησπέρα . Περιμένω 20 μέρες για να κάνω unlock το bootloader και σημερα που το δοκιμασα μου βγαζει παλι after 360 hours of trying . Μια βοηθεια παρακαλω αμεσα . ” Πρεπει να κανεις μια αποπηρα για ξεκλειδωμα να σου γραψει αυτο με τις 360 ωρες και μετα αρχιζει η αντίστροφη μετρηση..

• Παράθεση από nakomi: “Καλημέρα παιδιά. Ξαφνικά η κάμερα σταμάτησε να λειτουργεί. Δεν αποθηκεύει φωτογραφίες και όταν πάω να τραβήξω βίντεο κρασαρει. Έχω stable 9.2.1, έκανα καθαρισμό δεδομένων εφαρμογής, dalvic cache, έβγαλα την sd και την ξαναέβαλα αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. ” Καλησπερα! Δοκιμασε να δώσεις πληρη δικαιώματα σε ολα στην εφαρμογη τις καμερας κανε καθαρισμό και μετα ξαναδοκιμασε να την ανοιξεις κλπ Δοκιμασε απο το CIT menu (πατωντας πολλες φορες στις πληροφοριες τηλεφωνου …

• Παράθεση από pados1002: “Παιδιά το κινητό δε το χω δουλέψει και είμαι με το Oneplus 2 ακομη αλλά είχε και άλλες πολλές ακόμη απ' ότι θυμάμαι. Νομίζω ότι ακριβώς έχουν όλες οι global που χω δει στα xiaomi που χω τσιμπήσει για φίλους συγγενείς κτλ. Αύριο πρωί θα ασχοληθώ σοβαρά και θα σας πω πιο σίγουρα... ” Εαν μπορεις στειλε μια το λινκ η σε πμ η εδω απο που το πηρες να δω απο περιεργια... Παράθεση από trifos: “Μην βιάζεστε να πείτε οτι είναι πειραγμένη ρομ γιατί και το mi6 μου είχε έρθει με glo…

• Παράθεση από Panilion: “Εκανα αλλά τίποτα. Πάω για fr. ” Δοκιμασε να δωσεις και full permissions σε ολα στην εφαρμογη gallery μετα εκκαθάριση δεδομένων και ξαναδοκιμασε μπας και...

• Παράθεση από kyrpap: “Ήταν έτσι και πριν.Θυμαμαι αυτό το βελάκι κάτω από το miui 9 μόλις ανοίξει το πάτησα 10 φορές,με πεθάνε να γράψω gmail.μετά ψιλό εστρωσε από τις 5-6 φορές το ίδιο σημείο πήγαμε στις 3-4.. ” Αρα καλου κακου πηγαινετο πισω!

• Καλησπερα @kyrpap Εαν οντως το προβλημα ειναι σοβαρο και φαινεται (το λεω ετσι διοτι στο μαγαζι θα σε ρωτησει 'δηλαδη τι εχει κυριε....') τοτε ναι να το πας πισω. 'Αμεσο' ειναι στο δικο μου note5 παρολο που εχει και τζαμακι! Ηταν ετσι εξαρχης με την 1η ρομ που σου ηρθε η δεν θυμάσαι? Μιας και δοκιμασες factory reset, μπορεις να περιμενεις το επομενο update μπας και... Αλλιως οπως σου λεω αν φαινεται το προβλημα τοτε πηγαινε πισω!

• Παράθεση από alvin1983: “Όχι εγώ το λέω για το παιδί με τη φώτο απο πανω που έχει ΡΟΜ global stable. Αρα μαϊμού είναι. ” Α τωρα ειδα την photo.. Περιεργο στο en.miui δεν υπαρχει κατι + ολοι ολο ρωτανε ποτε θα βγει κλπ

• Δεν υπαρχει ακομα global rom... Μονο china Ψάχνουν εθελοντές παντως αρα καλα παμε MIUI 10 Global Beta Testers Wanted For Mi 8: Requirements, Privileges and More! - Recruitment - Xiaomi MIUI Official Forum

• ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ MIUI 10

SoNik+ - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από tsiligiorgis: “Καλησπέρα παιδια, Εχω το mix 2 και έχω περάσει μια rom (global νομιζω) μέσω mi flash tool. Πώς μπορώ να περάσω το Miui 10? Θα έρθει αυτόματα με ΟΤΑ? ” Mια φοτο απο το about phone - σχετικα με το τηλεφωνο για να βλεπαμε ποια εκδοση εχεις ακριβος θα βοηθουσε... Αλλα αν σιγουρα εχεις global official rom ναι οτι ειναι ναρθει θα σου ερθει αυτοματα-μπορεις να πατησεις και εσυ να ψαξει για update μεσω τις εφαρμογης αναβαθμίσεις-updater

• Παράθεση από AlexanderK: “10ωρες; Σοκ!!! Μαμά;;; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.5 ειχα ε με social media εφαρμογες μεσα μονο αλλα μπόλικες :p Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν ξέρω τι μάγια κάνεις στο κινητό Αντώνη... Βουντού; ... Μία χαρά είσαι! ” Ουτε εγω πιστευω ποσο καλα παει η μπαταρια βασικα Θα δω και με τις καινούριες ρομ πως θα παμε!