Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 579.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σαν ναχει κολλημένο power button μου ακούγεται εμενα και απλα αναβοσβήνει ολη την ωρα οπως λεει ο φιλος σε οτι mode και νανε.. Και μονο που δεν ειναι απλα τελειο την 1η μερα που το ανοιγεις θα το πήγαινα πισω για να σου δωσουν κατευθειαν αλλο ουτος η αλλος αυτο δικαιούσαι!
-
-
-
Google, Facebook και Microsoft εξαπατούν τους χρήστες για να τους δίνουν τα προσωπικά δεδομένα τους
Μήνυμα@theopan εχε υπόψιν σου οτι φιλοι στο fb σου (η bot η account φιλων που εχουν χακαριστει η accounts που μπαινουν απο pc που περιέχουν ιους κλπ) μπορουν να σε "βαλουν" σε groups η να σε κανουν tag η εστω να σε κανουν invite και εσυ να βλεπεις διαφορα στο news feeds σου εξαιτίας αυτου... fb groups without my permission - Αναζήτηση Google
-
Παράθεση από cristos: “Και στο pc έχει την ίδια συμπεριφορά ” Αρα στα αρχεια που εβαλες-στην αντιγραφη που εκανες κατι δεν εγινε σωστα, με λιγα λογια οτι βλεπεις στο pc αυτα ειναι τα αρχεια που εχεις και αρκετα που δεν ανοιγουν οπως λες προφανος ειναι κατεστραμμένα... Δες μηπως τις εχεις κανει backup (εσυ η αυτοματα) στο mi cloud η στο google drive.. Τωρα για ανάκτηση κατεστραμμένων-διαγραφόμενων αρχείων δεν εχω καποια λυση εγω προσωπικά υπαρχουν καποιες εφαρμογες που υποσχοντε τετοια πράγματα α…
-
Παράθεση από cristos: “Καλημέρα Δημιούργησα τον παραπάνω φάκελο στην sdcard και τώρα δεν φαίνεται. Με άλλον filemanager φαίνεται ο φάκελος αλλά κάνω κλικ σε μια φωτογραφία και μου γράφει αδύνατη η εμφάνισή της - κάποιες όμως φαίνονται . Επίσης μέσα στην sdcard υπάρχει ένας φάκελος με το παραπάνω όνομα, αλλά δεν είναι χρώματος κίτρινο όπως οι άλλοι που μπορώ να τους ανοίξω, αλλά έχει χρώμα γκρίζο - μπλε με 0 byte και δεν ανοίγει.Μηπως τον έσβησα κατά λάθος και δεν θυμάμαι; Αν ναι πως τον Επαναφέρ…
-
Συνεχείς αναφορές σφαλματων
SoNik+ - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα@Konstantina88 Δοκίμασε να πας στα δικαιώματα στις ρυθμίσεις (settings>permissions>other permissions) και δώσε δικαιώματα στα παντα στο fb και ύστερα ξανακανε μια εκκαθάριση όλων τον δεδομένων τις εφαρμογής οπως προειπώθηκε..μπας και Μπορει να 'παιζουν' πολλα ρολο, οπως πχ καποια αλλη εφαρμογή σου να μην επιτρέπει στο fb να τρεχει σωστά..
-
-
Παράθεση από elma: “Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εννοώ, ενώ και τα δύο είναι με MIUI 9, το kenzo με την XTRV γράφει 8.5.17 και το whyred από το κουτί του (με την OTA αναβάθμιση που είχε) γράφει 9.5.13.0 Όσον αφορά τον bootloader για το whyred θα θέλει καινούρια αίτηση από το υπάρχων mi account και αν θα είναι άμεση ή θα πρέπει να περιμένω τις 15 μέρες; ” Το 8.5.17 ειναι developer-beta rom και το νουμερο τις version παραπεμπει στην ημερομηνια που κυκλοφορησε δηλαδη 2018/05/17 Ενω το αλλο …
-
Παράθεση από elma: “Γεία σας παιδιά, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Οι περισσότερες είναι γενικές, οπότε ζητώ συγγνώμη για το off-topic Ποιά είναι η καλύτερη google camera για το κινητό με την τελευταία ελληνική beta; Αν μου δίνατε ένα link θα βοηθούσε. Είχα πάρει το kenzo από Κίνα και του είχα βάλει την XTRV rom. Πήρα τώρα το whyred από Ελλάδα και αναρωτιώμουν τι παραπάνω προσφέρει η ελληνική ρομ. Υπάρχει κάποιο link που δεν βρίσκω για να δω τα features; Επίσης θα ναι άμεσα unlockable o bo…
-
-
-
Παράθεση από mula: “Τρομερό bug στην τελευταια beta rom. Την εβαλα με clean install , ολα καλα ,την σεταρα και εκει που πατησα το battery saver σταμάτησε το system ui και εκανε επανεκκίνηση στο recovery . Δεν ανοιγει με τιποτα τωρα. ΣΥνεχεια με πεταει στο recovery. Που μπορώ να βρω την επισημη dev εφόσον το site δεν τις έχει λόγο του upgrade που θα ακολουθήσει? ” τελευταια εδω εχει λινκς μεσα MIUI 9 Global Beta ROM 8.4.19 Released for Mix 2 Check it out Here! - Mi MIX 2 - Xiaomi MIUI Official Fo…
-