Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 579.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Scirax: “Ολα ειναι με τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου και το idio email και password. Και το μονο που αλλαζει ειναι το ID και η συσκευη. ” Ισως εχεις μπερδέψει λιγο τα πραγματα Δεν γινεται να εχεις 2 mi account με το ιδιο τηλεφωνο και το ιδιο email.. Με οποιο mi account και να εισαι συνδεδεμενος σε οποιοδηποτε κινητο αφου κλειδωσε η τελος παντων εγινε οτιδηποτε εαν γνωριζεις το email και το κινητο που ειχες βαλει τοτε μπορεις να το επαναφερεις..Απλα πρεπει να θυμάσαι ποιο κινητο και ποιο …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Lazaroskar: “Καλησπέρα παιδιά. Μου έφερε ένας φίλος μου το redmi 4x αναβοσβήνει κόκκινο το λαμπάκι όταν το βάλεις για φόρτιση και δεν ανάβει.Μπαίνει σε fastboot μονο.Μπορώ να κάνω κάτι άλλο η να προχωρήσω σε φλασάρισμα ρομ? ” Αφησε το αρχικα για πολλες ωρες στην φορτιση και βλεπουμε! (πολλες ωρες πχ ολο το βραδυ) Και δοκιμασε να δεις αν θα ανοιγει μετα το πρωι

• Πρόβλημα άσχετο με το miui

SoNik+ - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παράθεση από Merderus: “Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα προβληματάκι με 2 παιχνίδια. Είναι +18 και όταν έχει κάποιο βίντεο μου εμφανίζει ένα ανιμε που γράφει video και μόνο να πάω στην επόμενη σκηνή μπορώ. Στο λαπτοπ το εμφανίζει κανονικά. Δεν αξίζει το παιχνίδι χωρίς τα βίντεο του ” Δοκιμασε να ψαξεις στο ιντερνετ για τα συγκεκριμένα παιχνιδια η να ρωτησεις στο support των παιχνιδιών, λογικα θα εχει συμβει και σε αλλους το 'προβλημα' αυτο ασχετα με το αν ειναι miui το λειτουργικο..

• Έσβησε και δεν ανάβει...

SoNik+ - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από amanteous: “Προχώρησα σε αναβάθμιση της ROM. Έκανα τα δέοντα οπως καθε φορά. Και το είχα δίπλα μου και το έβλεπα. Σε κάποια φαση, σχετικά γρήγορα αισθάνθηκα δόνηση. Το κοίταξα και εκανε restart 2 φορές και απο εκείνη τη στιγμή δεν ανάβει. Ακόμα και στη φόρτιση που το εβαλα δεν φορτίζει. Τι πατατιά μπορεί να έχει συμβεί. Του κινητού του εχω ξανακάνει αναβάθμιση αλλα δεν θυμαμαι ποτέ να αντιδρά ετσι!! Τώρα θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις οδηγίες απο εδω. Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unb…

• Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα, γίνεται να προσπεράσω το: couldn't unlock after 360 hours of trying to unlock the device που μου βγάζει όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω; ” μπααα.. υπομονή :p

• Παράθεση από MVARADERO: “Να το διευκρινίσω πιο σωστά.. Εχω φακέλους στον υπολογιστή με φωτογραφίες σύνδεσα το κινητό κινητό στον υπολογιστή ... έκανα αντιγραφή τους φακέλους στο κινητό και δεν τους κάνει αρχειοθέτηση ονομαστικά όπως τις επαφές μας ας πούμε παράδειγμα α β γ δ .... επισυνάπτω και τη φωτό τη φωτό ” Απο λιγο που το εχω ψαξει δεν εχω βρει τετοια επιλογη δηλαδη να στα βγαλει αλφαβητικά-ονομαστικα. Μπορεις να δοκιμασεις αλλα gallery apps απο play store πχ google photos η γενικα διαφορα…

• Από MIUI v.9.5.6.0 σε v.9.5.13.0

SoNik+ - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “α) για τις βελτιώσεις μετά το update ? ή β ) για το αν κατάφερα να κάνω OTA update? ... σε διαδικασία φόρτισης.... ” Για το 'α' γενικα για το αν ειναι ολα οκ αν διορθώθηκε καποιο πρόβλημα που μπορει να ειχες, αποτι βλεπω στο update γινανε αρκετα fix! Οσο για το 'β' απλα πατα να ψαξει για το update και να το κανει και οταν σου ζητησει reboot απλα πατησε το να κανει δεν θα δυσκολευτείς!

• Από MIUI v.9.5.6.0 σε v.9.5.13.0

SoNik+ - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Καντο μεσω οτα και δωσε εντυπωσεις! Φροντισε ναχεις 'μπόλικη' μπαταρια οταν κανεις το update. Αυτα λεει φτιαξανε: Optimization - Increased swipe response (05-31) Optimization - Image quality for photos taken with front camera (06-04) Optimization - Boosted response speed for full screen gestures (06-04) Fix - Brightness adjustment panel didn't respond in some cases (05-31) Fix - Issues with notifications (05-31) Fix - Area codes were attributed to wrong locations in some cases (05-31) Fix - Coul…

• Παράθεση από Anritsu: “Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δικιά μου παράλειψη που δεν διευκρίνισα είναι ότι μιλάω για ΟΤΑ απο το κινητό μέσω της δικιάς του rom και οχι με φλασαρίσμά της δικιά μας απο εδώ . Δεν θα μπλέξω με ξένο τηλέφωνο . Ο άνθρωπος θέλει ένα τηλέφωνο να κάνει την δουλειά του με ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα , μενού κλπ . Ευχαριστώ . ” Ναι εαν εχει global stable θα εχει ολα αυτα που λες.. ρωτα στο μαγαζι λογικα θα γραφει και στο κουτι global version. Μου φαίνεται αδύνατον κιόλας ο Γερμανός να μην…

• Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα . Φιλος ψάχνει να πάρει κινητό 3/32 5αρι . Το 4χ είναι και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό . Επειδή είμαστε σε νησι βολευει εξαιρετικα να παμε να το πάρουμε απο το Γερμανο . Κανα 20αρι πιο πανω απο το σκρουτζ βγαίνει . Εχει κανείς ιδέα με τι rom θα έρχεται αυτό το πράμα ; Το μόνο που λέει στο site είναι για Miui 8 . Θα πάρει την 9 τουλάχιστον ; Ευχαριστώ ” Λογικα ο γερμανος θα στο δωσει οπως πρεπει να το δωσει δηλαδη με global stable(μπορεις να ρωτησεις κιολας δε…