Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 579.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από vti-chris: “Χαιρετώ την παρέα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά κινητου έως τα 250€ με χρήση κυρίως σε παιχνίδια. Σίγουρα θα πρέπει να έχει 5.5+ οθόνη κ έχω κολλήσει σε mi5s plus!! Το μόνο που με χαλάει είναι το 2016! Άλλα κινητά είναι ίσως τα mi note 2 κ 3...τουλάχιστο αυτά βρήκα σε αυτή την τιμή. Εσείς τι θα προτείνατε? Ευχαριστώ. ” Πολυ φοβαμαι οτι σε αυτα τα λεφτα δεν υπάρχει κατι αλλο καλυτερο που μπορεις να παρεις

• Παράθεση από BearMan: “Καλημέρα, παιδιά. Διαβάζω ότι γίνεται μεταφορά αρχείων μέσω Mi Drop μεταξύ laptop και 4X, αλλά σε έναν οδηγό που είδα, παρ' όλο που συνδέω μέσω FTP τις δύο συσκευές, μεταφορά δεν μπορώ να κάνω, παρά μόνο αναπαραγωγή και άνοιγμα των αρχείων. Ξέρει κάποιος σχετικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Επισης μπορεις και μεσω του wifi σου να το κανεις ανοιγοντας-βαζοντας την διευθηνση FTP σε εναν φακελο οχι στον browser σου δες πχ εδω: [MIUI Resources Team] How to Use Mi Drop on a Wi…

• Παράθεση από tasos17: “Έχει κανείς άποψη για indiegogo? Σκέφτομαι να τολμήσω για τα ticpods free(true wireless earbuds) στα 79$ ίσως να βάλω και το ticwatch e όλα μαζί στα 159$. Έχει μεγάλο ρίσκο;;; ” Προσωπική αποψη δεν εχω εγω αλλα εχει το ιντερνετ και αποτι βλεπω τρωει πολυ κράξιμο το συγκεκριμενο site... Αρα οχι μην αγορασεις αν θες την γνωμη μου! Indiegogo Reviews | Read Customer Service Reviews of www.indiegogo.com 65 INDIEGOGO Reviews and Complaints @ Pissed Consumer Top 43 Reviews and Co…

• @amavroudis

• Παράθεση από Vasilis Kissas: “Το θεμα είναι ότι όταν βγαίνω από το σπίτι, τού βάζω συνέχεια θήκη. Έτυχε να είμαι σπίτι και να κάνω μια δοκιμαστική πτήση με το mi drone 4k και δεν του έβαλα τη θήκη, γλυστρησε και χτύπησε στο πλακάκι. Το θέμα είναι ότι εκείνη την ώρα δεν παρατήρησα τίποτα. Και το έψαξα σε όλη την πλάτη. Μάλλον την έπαθα πανω σε ένα γυάλινο τραπέζι μέσα στο σπίτι. Χαμός στο Ίσωμα δηλαδή. Σα να τρακαρα σε ευθεία. Χαχα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχα καπως ετ…

• Παράθεση από Vasilis Kissas: “Γεια σας. Έχω το mi 6, 9 μήνες και και είναι εξωτερικά λες και το αγόρασα χτες. Το προσέχω και το καθαρίζω κάθε μέρα από σκόνες κλπ. Μια φορά μού έπεσε μονο. Χτες δυστυχώς όμως, παρατήρησα μια πολύ επιφανειακή γρατζουνιά στο πίσω μέρος. Στην γυάλινη πλάτη. Ίσως είναι από το πέσιμο προ ημερών, ή είναι από το κουνημα πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι (στις γωνιές του τραπεζιούμαλλον βρήκε). Στεναχωρηθηκα αρκετά επειδή έχασε την γυαλαδα του από πίσω. Υπάρχει τρόπος να το επι…

• @mlab ε ναι με ολα αυτα που δοκίμασες θαταν αδύνατον να μην δούλευε :p αρα η κατι παιζει με τις συγκεκριμενες σιμ η μιλα με cosmote και πες τους ακριβός τι γινεται οτι αλλες σιμ δουλευουν στην συσκευη σου κλπ κλπ! @amavroudis νομιζω ηταν το μονο που δεν εκανε μετα τις σπας και τις πετας δεν εμενε κατι αλλο

• @mlab Δοκιμασες τις σιμ σε αλλο κινητο?

• ΧΙΑΟΜΙ 4Χ

SoNik+ - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από telkinkid: “Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να ανάψω τα λαμπάκια στα πλήκτρα στο Xiaomi 4X. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ” Αν εννοεις τα 3 touch 'πληκτρα' κατω στο xiaomi redmi 4x...δεν ειναι φωτιζόμενα αρα δεν υπαρχει και καποιος τροπος να τα ανοιξεις καπως!

• Miui Battery Tips

SoNik+ - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από mula: “Ωραίος οδηγός, τον βάζω σε εφαρμογή να δω διαφορές! Υπάρχει πρόβλημα αν στην φόρτιση του κινητού έχουμε ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας? Νομίζω πως παλιά σε κινητό άλλης εταιρείας όχι με miui λογισμικό φόρτιζε πιο αργά. ” Οχι κανενα προβλημα απλα εχε υπόψιν αυτο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966 για εφαρμογες που θες να σου στελνουν ειδοποιήσεις! Δεν εχει αναφερθεί κατι τετοιο στο miui τωρα τελευταια εστω, άλλωστε δοκίμασε δεν χανεις και κατι!

• Mi pc suite

SoNik+ - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “@SoNik+ εγώ σε kenzo έτσι το έχω εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν το κάνει. κάθε φορά πρέπει να το γυρνάς σε MTP απο το Notification bar. ” Με την ιδια ρομ η εχεις αλλαξει? γιατι προστοπαρον τωρα που το δοκιμασα στο mi5s με τελευταια developer δουλευει οπως το βαλεις Hmm μηπως εχει θεμα στο kenzo

• Mi pc suite

SoNik+ - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από antonisch: “εχω την xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_XTRV_Stable_V9.5.8.0 και δεν μπορω να συνδεθω με το Mi pc suite.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση η ειναι γενικο το προβλημα? επισης οταν συνδεσω το κινητο με το Pc εχει σαν default επιλογη "μονο φορτιση" και πρεπει να το αλλαζω καθε φορα για να δω τα αρχεια το κινητου.μπορω αυτο να το αλλαξω ετσι οστε σαν default επιλογη να εχει μεταφορα αρχειων? ” Το mi pc suite εχει σταματησει να δουλευει οπως ειπώθηκε παραπανω... Οσο για το αλλο δοκιμα…