Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 579.
-
Παράθεση από antonisch: “και τελος ποιον οδηγο θα ακολουθησω για root? ” Κατεβαζεις το SuperSU-v2.82-201705271822.zip απο εδω (απο το κινητο σου) υστερα μπαίνεις στο twrp και πας να flasharis το zip του supersu που κατεβασες! Αυτο το κανεις τελευταιο ετσι αφου εχεις κανει οοολα οσα ειπώθηκαν παραπανω :p
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
@jimgoodman η ιδια ρομ ειναι απλα στην αρωμα rom στην αρχη οταν πας να την εγκαταστησεις εχεις επιλογη-επιλογες να επιλεξεις τι θες να εγκατασταθει extra η διαφορες εφαρμογες που θες να αφαιρεθούν, οπως επισης να επιλεξεις να βαλεις root κλπ... Δες εδω για περισσοτερες πληροφοριες [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
-
Ηχογραφήσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έλα @SoNik+, πες τις λεπτομέρειες!!! ” Ειπα να το παιξω ψαγμενος
-
-
Ηχογραφήσεις
ΜήνυμαΟι κλησεις /storage/emulated/0/MIUI/sound_recorder/call_re η αλλιως internal storage>miui>sound_recorder>call_rec και ειναι σε mp3! Οι σκετες ηχογραφησεις στον φακελο sound_recorder Ετσι ειναι στην dev rom αλλα πιστευω και στην stable το ιδιο θανε Επισης στην εφαρμογη recorder-ηχογραφηση στις ρυθμισεις(πανω δεξια εικονίδιο ενω εισαι στην ηχογραφηση διαλέγεις και την ποιότητα τις ηχογραφήσεις)
-
Παράθεση από Nikko: “Καλησπέρα. Στις ρυθμίσεις βλέπω ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Αυτές τις ενημερώνω; πχ τώρα βλέπω themes, Μουσική, downloads (εδώ στο τι νεό υπάρχει έχει κινέζικα) και direct apps. να ενεργοποιήσω να το κατεβάζει αυτόματα από wifi; σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. ...επίσης τι είναι οι διπλότυπες εφαρμογές (μου έχει viber, whats up cosmote και google calendar) ” Καλησπέρα! Ποια miui rom version εχει το κινητο σου? μπορεις να ανεβασεις μια screenshot απο το about phone-σχετικ…
-
Εχεις μερικα 'tips' εδω xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/30435 αλλα αποτι καταλαβαίνω καποια εφαρμογη/ες θα περασες που τρωνε αρκετη μπαταρια.. μπορεις να ανεβασεις και photo απο την μπαταρια την χρηση εφαρμογων την χρηση απο hardware και την χρηση της οθονης μηπως εντοπίσουμε κατι περιεργο! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52867/ PS. Oυτε εγω το φορτιζω 20-80% και κατι τετια...Oλο το βραδυ το αφηνω οπως οι περισσοτεροι :p
-
-
-
Μπαταρια για xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΠαράθεση από chris1723: “Ψαχνω να βρω μπαταρια για το κινητο μου.Βρηκα μια στο aliexpress φτηνη αλλα αν ανναρωτιεμαι αν ειναι η original Εχει αγορασει καποιος κατι παρομοιο?? Xiao mi Original Replacement Battery BM36 For Xiaomi Mi 5S Cellphone Battery 3.85V 3100mAh Rechargeable battery-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group ” Original δυσκολα να βρεις με σιγουρια μονο αν την βγαλεις κατευθείαν απο καποιο κινητο και δεν χρειαζεται να ψαχνε…
-
-
Ναι αυτη ειναι μια απο τις κλασσικές απαντήσεις που δινουμε στο en.miui en.miui.com/search.php?mod=for…t=yes&srchtxt=uncertified Συνήθως uncertified ειναι λογο beta-dev, unlocked bootloader, root κλπ. Βεβαια τυχαίνει και σε stable με locked bootloader και χωρις root κλπ να ειναι uncertified. Οπως επισης τυχαίνει μετα απο λιγο να γινεται μονο του certified... Με λιγα λογια...Mην σας απασχολει δεν επηρεαζεται η χρηση του κινητου σας απο αυτο.