Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 579.
-
Παράθεση από Paris 2018: “Πως μπορούμε να ανοίξουμε πιο μεγάλο το χώρο που γράφουμε τα μηνύματα; Εκεί που γράφω hello δηλαδή να είναι πιο μεγάλος by default και όχι να ανοίγει όσο γράφω γιατί έτσι δε με βολεύει. ” Δεν υπαρχει κατι τέτοιο.. γινεται αυτοματα απο το καθε προγραμα-app που τρεχεις... Αρκετα καλα μου φαινεται η μπαταρια σου! (Αν μας εδειχνες και τις εφαρμογές που τρεχεις πιο πολυ στην κατω φοτο αριστερά, πατώντας εφαρμογες..μπορεις να την προσθέσεις πατώντας edit στο μήνυμα-ποστ σου κ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Redmi 5 plus stable
ΜήνυμαΠαράθεση από Blackjohn: “Το τηλέφωνο είναι από το lightinbox έχει την stable γλώσσες αγγλική κ κινεζική έχω στήλη μήνυμα για το boatloaer για ξεκλυδωμα περάσανε 20 μέρες τίποτα στηλαμε παράπονο στο forum τίποτα παιδιά σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας θέλω να το γιρισω το τηλέφωνο στα ελληνικά και γι'αυτό θα χρειαστεί από τα λίγα που ξέρω ν περάσουμε την global λοιπόν παρακαλώ πείτε μου τη άλλο μπορώ να κάνω εάν ξέρετε κάτι θέμα /rom δεν ξέρω τη άλλο να πω το τηλέφωνο είναι απίστευτο απλά τώρα …
-
Παράθεση από Christos Thimis: “Παιδια γεια σας και χρονια πολλα σε ολους,χθες γυρισα απο Ιταλια παρευρισκομενος στον γαμο της κορης μου,σημερα προσπθησα να κανω update στον mi file manager και ειχα το κατωθι συννημενο (SS), μπορει καποιος να εξιγησει τι συμβαινει? device redmi 4x official stable rom,λυση? τιποτα δεν βρεθηκε στο προτεινιμενο link ” Καλησπερα! Δοκιμασες να βγαλεις τελειως την εφαρμογη και να την ξαναεγκαταστησεις απο την αρχη απο το play store?
-
Οδηγός εγκατάστασης fastboot rom με test point για το mi mix 2 (chiron)
SoNik+ - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤελειοοοο, θα βοηθήσει αρκετούς!
-
-
Παράθεση από Thanos Kinigos: “Παιδιά, καλησπέρα! Το τελευταίο καιρό όταν βάζω το κινητό να φορτίζει ενώ ξεκινάει, σταματάει απότομα και όταν το ξαναβάζω για δεύτερη φορά φορτίζει συνέχεια (κανονικά). Τώρα ήταν 3%, και δεν έλεγε με τίποτα να συνεχίσει να φορτίζει... Συνέχεια σταματούσε στα πρώτα δύο δευτερόλεπτα... Τι μπορεί να έχει; ” Δοκίμασε και αλλο καλώδιο μαζι με αλλο φορτιστή να μας πεις εαν κανει το ιδιο
-
-
Παράθεση από derveni: “@SoNik+ Το @ ξεχνάς το κάνεις συχνά @ ” Βασικα δεν εβαλα(και συνηθως δεν βαζω) γιατι δεν ηθελα να ενοχλήσω με ειδοποίηση μιας και δεν υπηρχε κατι στο μήνυμα μου που χρειαζοταν την προσοχη του
-
Παράθεση από dionyshs89: “Παιδια καλησπέρα καλή Ανάσταση σε όλους εγκατεστησα την τον σε κενζο και δεν έχει το πρόγραμμα θέματα μέσα πως γίνεται αυτό ” Οπως μπορεις να δεις και εδω εχει γινει προσωρινή αναστολή των υπηρεσιών μηνυμάτων & Mi Themes στις ευρωπαϊκές χώρες! xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/30688 Οπως σου ειπε και ο amavroudis παραπανω βαλε το region σε India απο τις προσθετες ρυθμίσεις, βαλε θεμα η κανε οτι ειναι να κανεις εκει μεσα και ξαναγύρισε το σε Greece!
-
-
-
-
Παράθεση από Fotis Bougadakis: “ * This update has a major problem of battery draining.my battery goes From 100-50% within 2 hours of continuous usage στο Mi forum αρκετοι λενε για θεμα στη μπαταρια μετα την αναβάθμιση , τι ισχύει τελικά???? αναφερονται στην 9.2.1.0 ” Πίστεψε με δεν υπάρχει περίπτωση μετά απο οποιοδήποτε update να μην δεις τέτοιου είδους σχόλια ειδικά περι καταναλώσεις, τουλαχιστον στο en.miui.com που μπαίνω απο το 2014!
-
Παράθεση από kggian: “Καλησπέρα, μήπως κανείς άλλος παρατήρησε ότι με την arΩma 8.3.1 "χάθηκε" και η δυνατότητα του mi message; ” Οπως μπορεις να δεις και εδω εχει γινει προσωρινή αναστολή των υπηρεσιών μηνυμάτων & Mi Themes στις ευρωπαϊκές χώρες! xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/30688
-
-
Παράθεση από stoilas2312: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Επειδή είμαι νέο μέλος δεν γνωρίζω αν γράφω στο σωστό topic, οπότε την επιείκιά σας παρακαλώ. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Πρίν περίπου ένα μήνα ο γιός μου έριξε το κινητό του στο νερό. Το πήρα αμέσως το σκούπισα όσο μπορούσα έβγαλα την sim tray και το έβαλα στο ρύζι. Σήμερα προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα.το έβαλα στον φορτιστή και αναβοσβήνει το κόκκινο λεντάκι αλλά δεν ανάβει. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! ” Καλησπερα stoila…