Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 579.
-
Παράθεση από demakhs: “αν δεν υπήρχαν: 1) φορτιστής στη δουλειά 2) φορτιστής στο σπίτι 3) φορτιστής αυτοκινήτου 4) powerbank xiaomi 5) πρίζες σε σπίτια γνωστών 6) πρίζες σε σπίτια αγνώστων 7) πρίζες σε καταστήματα ναι, θα συμφωνούσα...θα ταν αρκετό το άγχος. Επειδή υπάρχουν, άφθονα, όμως όλα τα παραπάνω, το μόνο άγχος που υπάρχει με αυτήν τη συσκευή, είναι από τους κατόχους, υποτιθέμενων, φωτοκινητών, μετά που θα κάνουν το λάθος να τα βαλουν με τον παλιο...κινέζο!! ” Μου εχει τυχει σε δουλεια, σ…
-
Καλησπερα @CrazyGM Ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη! Υπαρχουν οι official rom τις xiaomi οι κινεζικες και οι global. Η κινεζικη ρομ εχει stable και developer οπως και η global εχει stable και developer. Δηλαδη εχουμε Global stable και global developer και china stable και china developer! Τοσο καιρο οι ρομ τις 'κοινοτητας' μας ηταν βασισμενες στις china ρομ...Τωρα ποια γινεται μια προσπάθεια να 'βασιστούν' στις global rom καθως πιστεύουμε ειναι καλύτερες πλεον οι global rom σε αυτονομια με λιγοτε…
-
Παράθεση από kapsts: “Καλημέρα παιδια και χρονια πολλα. Μιας και περιμενω μια νεα Nohon και λεω να δωσω μια τελευταια ευκαιρια-πνοη στο τηλεφωνο πριν το στειλω για το θεμα της αυτονομιας, τωρα φοραει την arΩμα 7.11.9 Miui 9, το σκεφτομαι να παω προς τα πισω σε εκδοση οπως γραφει ο RadioactiveToy, για να κερδισω σε αυτονομια, αλλα θα μου λειψει η αισθητικη των νεων Rom και εικονιδιων γενικα. Τι λετε να το τολμησω ? Αν το κανω μιας και μιλαμε για downgrade θα πρεπει να κανω full factory reset για …
-
Παράθεση από vasileios13: “Το MIUI Optimization το έχουμε στο On ή Off? Ξέρουμε τις διαφορές; Ευχαριστώ. ” Μερικες πληροφοριες μπορεις να εχεις σε ενα ηδη απαντημενο topic για αυτην την επιλογη: miui optimization Με λιγα λογια On το αφηνεις και γενικα καλο θα ηταν να μην πειραξεις αυτες τις επιλογες πχ miui optimization, memory optimization κλπ!
-
@John Tsinaris Reset το modem, δηλαδη να κρατήσεις 10 δευτερα 1 μικρο κουμπακι του μοντεμ σου πατημένο με μια καρφίτσα η κατι λεπτο συνήθως η αααν εχει συγκεκριμένο κουμπακι για reset (μη το μπερδεψεις με κουμπακια για το wps reset wifi κλπ αναλογα το μοντεμ σου)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από kosno7: “γνωριζετε καπιο τροπο ωστε να μη σβηνει η οθονη οταν χρησιμοποιω καποιες εφαρμογες π.χ maps gps browser ? δοκιμασα το "stay alive! keep screen awake" που λεει οτι κανει αυτο ακριβως που εψαχνα αλλα δε μου δουλεψε με καμια ρυθμιση. ” To maps το κανει αυτοματα αυτο εαν του εχεις δωσει τα δικαιώματα για να το κανει..δοκιμασε να δωσεις πληρη δικαιώματα στην εφαρμογη maps (εννοειτε κραταει ανοιχτη οθονη εαν κανεις καποια διαδρομή και οχι αν απλα βλεπεις κατι) Μπορεις χειροκίνητα…
-
Παράθεση από jinoo: “Ξέρει κάποιος πως απενεργοποιείτε ο ήχος (ειδοποίηση) φόρτισης και αν γίνεται αυτό? ” Οχι δεν γινεται, μονο αν ειναι αθόρυβο το κινητο δεν θα ακουσεις τον ηχο αυτο!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από B5t5: “Γεια σας, Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό, και μου ήρθε σήμερα. Ακολούθησα τον οδηγό, και έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Η ερώτηση μου, και συγνώμη αν είμαι σε λάθος νήμα, είναι η εξής: Ψάχνω για μία ROM που να μην έχει bugs, να μην έχει battery drain, και να έχει και το feature της xiaomi για διπλούς λογαριασμούς σε whatsapp, viber, κτλ. Ξέρω ότι υπάρχουν και apps στο playstore για αυτό το τελευταίο που ανέφερα, αλλά έχουν διαφημίσεις και δεν τα θέλω αν γίνεται. …
-
MI MAX 2 LOGO STUCK
Μήνυμα@KOSTINE γραψε μας ακριβώς τι εκανες μπορει να δει το τοπικ σου καποιος με παρομιο θεμα και να βοηθηθεί απο την απάντηση σου! Μπραβο σου που ειχες υπομονή, έψαξες και το έφτιαξες!
-
-
Mido Xposed!
ΜήνυμαΠαράθεση από galimana: “Καλημέρα και πάλι! Ακολούθησα τις οδηγίες από το Official Xposed από XDA και μου δούλεψε μια χαρά! Μόνο που το Module που έβαλα "APP LOCALE" δουλεύει μια χαρά σε κάποιες εφαρμογές και σε κάποιες όχι! Τώρα είδα και την απάντηση σου για το Second Space. Ειλικρινά δεν το ήξερα! Δεν έχω ψάξει καν τι είναι το second space! Θα το κοιτάξω! Σε ευχαριστώ πολύ! ” Αυτο για τις εφαρμογες το εχουν αρκετοι αρα ειναι μαλλον θεμα του xposed μπορει σε μελλοντικα updates να φτιαχτει...μπορ…
-
Mido Xposed!
ΜήνυμαΓια να μην μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες...Μπορεις με το second space να εχεις 2 'space' και το ενα να το αφησεις ελληνικα ισα ισα για τις εφαρμογες που θες και το κυριο 'space' να το κρατησεις αγγλικα!
-
(λύθηκε)Πρόβλημα με μενού λεξικου
SoNik+ - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπερα @niksimera Αυτο το εχεις off? Ρυθμισεις>Προσθετες ρυθμισεις>Γλωσσες & εισαγωγη> Ορθογραφικος ελεγχος απενεργοποίησε το Μηπως βοηθήσει