Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 579.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Mido Xposed!

SoNik+ - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Αποτι λενε στο official topic του xposed [OFFICIAL] Xposed for Lollipop/Marshmallow/Nougat/Oreo [v90-beta3, 2018/01/29] υποστηρίζεται και στο nougat κανονικα. Υπαρχει και το αναλογο topic με διαφορες ερωτοαπαντησεις-σχολια εδω [DISCUSSION] Xposed for Nougat Εαν 'ξερεις τι κανεις' μπορεις απλα να δοκιμασεις, εννοειτε κρατοντας backup κλπ καθως μπορει να εχεις bootloop και διαφορα αλλα θεματα. Επισης πολλα απαντημενα topic εχεις και στο official forum ψαξε μερικα θα βρεις πολλες απαντήσεις σε διαφ…

• Καλησπερα @baldurval αρχικα μπορεις να μας δειξεις ποια ρομ εχεις τωρα να δουμε version κλπ? αν γινεται με screenshot μεσα στο about phone - σχετικα με το τηλεφωνο Θυμάσαι αν πριν δουλεύανε ολα? Το αγορασες απο ελλαδα η εξωτερικο?

• Προβλημα

SoNik+ - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Μηπως θα μπορουσες να δοκιμασεις σε αλλο κινητο με 4g την ιδια καρτα σιμ? για να αποκλεισουμε το ενδεχομενο οτι εχει καποιο θεμα η σιμ η αν ειναι κατι με το δίκτυο σου. Βαλε την σιμ στην ιδια θυρα που το ειχες παλια η δοκιμασε στην αλλη... Επισης σιγουρεψου οτι εχεις το 4g ανοιχτο στις ρυθμισεις>καρτες σιμ> επελεξε την καρτα σου> προτιμομενος τυπος δικτύου βαλε το 1ο LTE. Πήγαινε πισω στα ονοματα σημειων προσβασης κανε μια επαναφορα κατω κατω που σου εχει επιλογη και επελεξε το internet μετα.

• Μπαταρία & Φόρτιση

SoNik+ - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Οπως μπορεις να δεις και εδω πανω κατω τοσο ειναι η ωρα που θελει να φορτισει το συγκεκριμενο κινητο Redmi 4x battery full charge time - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Charging time redmi 4x - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Slow charging on Redmi 4X - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Fast Charging in Redmi 4X ??? - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum 2-3 ωρες.. Αποσο εψαξα δεν νομιζω να βελτιωνεται η ταχυτητα φόρτισης αν χρησιμοποιήσεις quick charge 3 κλπ φορτιστες μιας και …

• Πάντως ουτε αυτουνού λειτουργεί με 9240 Stock Cam on API2 enabled - not work - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από dgraps: “Έστειλα σήμερα (Κυριακή) mail μου απάντησαν αμέσως ζητώντας Αρ. Παραγγελίας και σε ερώτηση μου που πρέπει να το πάω με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να τους το πάω από το μαγαζί για να το στείλουν οι ίδιοι για service αφού με ενημέρωσαν ότι έχω και δύο χρόνια εγγύηση. Ευχάριστη έκπληξη μπορώ να πω. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πες μας και το ονομα του μαγαζιου, σαν πολυ καλοί φαίνονται :p

• Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει λυθεί το πρόβλημα με την κάμερα ” Τέλεια!! Άρα αυτή είναι η πιο πρόσφατη που μπορώ να περάσω σε gemini?? ” Ναι αυτη ειναι! Η αλλη που ρωτησες στο θεμα ειναι pre-beta δες στο 1ο ποστ τα λεει ο miui art περι τινος προκειτε

• Εχεις δοκιμάσει αλλη καρτα sd σε αυτο το κινητο και αυτην την sd σε αλλο κινητο?

• Ερωτηση για 4g

Μήνυμα

Στο κινεζικο mi.com λεει Support mobile, China Unicom, telecommunications 4G / 3G / 2G, 4G + network with carrier aggregation support. When the main card is mobile, China Unicom 4G, vice support 3G voice calls Unicom. Two telecom cards can not be used at the same time: one card can use 4G network at the same time, and the other card can not register the network. Support frequency band: GSM B2 / B3 / B5 / B8 WCDMA B1 / B2 / B5 / B8 TD-SCDMA B34 / B39 CDMA2000 / 1X BC0 FDD-LTE B1 / B3 / B5 / B7 / …

• Ερωτηση για 4g

Μήνυμα

Παράθεση από KwstasDhm: “Καλησπερα στη παρεα. Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυνατον το κινητο να πιασει σημα 4g+. ” Ναι οπως μπορεις να δεις και εδω περα What You Need to Know About 4G+/LTE-A!(στο τελος) και στο επισημο site στα network bands Mi Malaysia το redmi 4x υποστηρίζει 4g+ μενει να το υποστηρίζει ο παροχος σου να εχεις ενεργοποιημενο το 4g στο κινητο να εχεις ενεργοποιηση το 4g απο τον παροχο σου και να υποστηρίζεται στο σημείο που βρίσκεσαι!

• Παράθεση από Yngwiedis: “Λοιπόν... Το link που μου έδωσες μου άνοιξε τα μάτια. Αυτό που έφταιγε τελικά ήταν η ενεργοποίηση του API2 που είχα κάνει στο build prop για να λειτουργήσει η Google Camera. Θυμάμαι όμως πολύ καλά και μάλλον δεν κάνω λάθος, πως μπορούσα να χρησιμοποιώ και την default κάμερα και την Google Camera συγχρόνως. Χμμμμ... ” Σε καποιες συσκευες αν ενεργοποιησεις το api2 παθαίνει κατι περιεργα...αρα καλα σου ειπα κατι θαχεις πειραξει Τελος καλο ολα καλα λοιπον!!! Ωραια

• Παράθεση από Yngwiedis: “Ναι μου το βγάζει σαν update στην υπάρχουσα εφαρμογή. Εγραψα και χθες πως έχω ήδη root και ξεκλειδωμένο bootloader. Θέλω να αποφύγω το factory reset γιατί βαριέμαι την εκ νέου εγκατάσταση 200+ εφαρμογών που έχω εγκατεστημένες. Επίσης μπορώ να βγάζω φωτογραφίες με άλλη εφαρμογή οπότε δεν το θεωρώ τεράστιο πρόβλημα. Αλλά θα μου άρεσε να βρω και τι φταίει και να το φτιάξω ” Μπορει να προέρχεται απο πολλους λογους αυτο το προβλημα...Εαν θες δες και εδω search.php?mod=forum&s…

• Παράθεση από Yngwiedis: “Δεν ξέρω αν αυτό το apk είναι το σωστό. Μέσα στην συσκευή το apk της κάμερας το βρίσκω στην διαδρομή /system/priv-app/MiuiCamera/MiuiCamera.apk Προσπαθώ με μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να απεγκαταστήσεις εφαρμογές συστήματος να την ξηλώσω και δεν την δείχνει καν στις εφαρμογές συστήματος ” Αν απλα την τρεξεις δεν στο βγαζει σαν update στην ηδη υπαρχων εφαρμογη? Αν δεν εισαι root κλπ δυσκολα θα την βγάλεις... για root θες διαδικασίες που προφανώς θες να αποφύγεις! Προφα…

• Α καλα sorry δεν ειδα οτι δεν υπαρχει η καμερα μονo ελεος δεν σε θελει καθολου Για παρε αυτο Camera_com.android.camera.apk

• Καλησπερα @Yngwiedis Δοκίμασε μια στς εγκατεστημένες εφαρμογές να βρεις την εφαρμογή της κάμερας και δωσε δικαιωματα εφαρμογης σε ολα...μπας και! Αλλιώς αν θες να δοκιμασεις το apk οριστε το βρίσκεις απο δω MIUI 9 Stock Apps Collection - Apps Faster Than Ever Before. Download Now! - App - Xiaomi MIUI Official Forum