Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 579.
-
Εμενα τα SOT η μπαταρια κλπ ειναι καπως ετσι.. ετσι ηταν απο την αρχη που το πηρα το κινητο αααντε με προηγουμενες εκδοσεις να επιανα και 6μιση ωρες sot μέχρι εκει ομως (πολυ χρηση παντα με τς χειροτερες εφαρμογες τυπου fb κλπ) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63048/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63049/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63050/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63051/ Το πολυ 7+ ωρες SOT αααν παει το mi8..αν δεν τρεχει τιποτα στο background τ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
SoNik+ - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μόλις παρέλαβα 1 πράγμα έχω να πω. Απλά wow.. Απίστευτο κινητό.. Βέβαια θα το σκαλισω πολύ και θα επανέλθω, αλλά σαν πρώτη εντύπωση.. Απλά απίστευτη.. Ερώτηση τώρα απλά κατεβάζω το mi unlock tool και περιμένω 15 μέρες? Υπαρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω αυτό το διάστημα?? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Εμ οχι απλα τρεξε το unlock tool βαλε το κινητο σου εχει οδηγιες τι να κανεις και απλα μην βγαλεις το mi account μην το αλλαξεις κλπ αυτες τς μερες! καλοδουλε…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαH eu rom η αλλιως EEA official rom ειναι ιδια με την global οποτε κ να την κραταγες δεν θα εχανες-κερδιζες κατι τα updates κλπ πανω κατω ιδια ειναι... στα γραμματα τς EU η αλλιως EEA rom εχει μεσα ενα "EU" οπως θα δεις και στο official forum MIUI ROM for Redmi Note 7/Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum PFGEUXM Ενω στην global ειναι με "ΜΙ" ενδιαμεσα δηλαδη καπως ετσι MIUI ROM for Redmi Note 7/Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum PFGMIXM Και στς 2 περιπτωσεις η συσκευη …
-
Ριζική εκκαθάριση σε 5 Plus
SoNik+ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από antonakakis44: “Τι μπορεί να πάθει η συσκευή δηλαδή αν κάνω εγκατάσταση την custom rom μαζί με root επιλογή Η συσκευή μου είναι Original Global ” Οι απαντησεις βρίσκονται πατώντας πανω στις λεξεις κλειδια που εχεις γραψει πχ root (Hidden Content) και custom rom (Hidden Content) Με λιγα λογια απλα το συστημα σου θα ειναι πιο ευάλωτο.. Το οτι θα κανεις root κ μπορει να βαλεις custom rom δεν σημαινει απαραίτητα οτι θα γινει και κατι κακο ετσι. Απο την αλλη αν δεν χρειαζεσαι root και ει…
-
Αγορα REDMI 7
ΜήνυμαΠαράθεση από vasilis74m: “Υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά Redmi 7 και θα ήθελα να δω αν πρόκειται για τη global edition να μην έχουμε κάποιο θέμα. Xiaomi Redmi 7 3GB RAM 32GB ROM - Μαύρο. η αγορά άφορα το συγκεκριμένο κινητό. ” Προχωρά άφοβα για το redmi7! Δεν νομιζω το mygad να εχει κ καμια κινεζικη εκδοση κινητού άλλωστε..αλλα ρωτα καλού κακού
-
Παράθεση από stefanosstef: “Καλησπέρα.Έχω την ελληνικη xtrv 8.2.8.0 και επειδή τη διαδικασία την είχα κάνει μία φορά πριν χρόνια θέλω βοήθεια για αναβάθμιση.Απ'ότι είδα η ελληνική έκδοση φτάνει μέχρι 9.5.4.0 έκδοση santoni.Σκέφτομαι να πάω κατευθείαν στην global 10.3.1.0.Νομίζω ότι μόνον αυτόν τον οδηγώ μπορώ να ακολουθήσω μιας και ο άλλος μέσω xiaomitool δε δουλεύει στο 4x. Source Code (1 line)Κατέβασα τη fastboot rom(santoni global v10.3.1.0.NAMMIXM) και λογικά δε χρειάζομαι κάτι άλλο.Η απορία…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
SoNik+ - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από pados1002: “Παιδια έκανα το update στην τελευταία xtrv και θέλω να μου πει κάποιος τι είναι το dc dimming που προστέθηκε? ” To DC dimming ρυθμίζει τον φωτισμό της οθόνης ανάλογα με το περιβάλλον αυξάνοντας ή μειώνοντας την ισχύ του ρεύματος που πάει στην οθόνη. Εκτός από το Black Shark 2 και το Mi 9 το χαρακτηριστικό υπάρχει επίσης σε κινητά των Meizu, Oppo και το Vivo iQOO. source: Mi 9: πήρε με Beta ROM χαρακτηριστικό του Black Shark 2
-
Παράθεση από kinezakias: “Ψυχολογικο ειναι ...Γκρινιαζω λιγο για να το παρω αποφαση...Θα το επιχειρησω συντομα ” Καντο οποτε θες εδω ειμαστε εμεις! Να θυμάσαι το κινητό να ειναι ξεκλειδωμένο(bootloader) απο σενα με δικο σου mi account και να βαζεις το usb debug παντα on(απο developer settings).. Ετσι ωστε κ να κανεις κατι λαθος να ειναι ολα αναστρέψιμα!
-
Παράθεση από kinezakias: “Κάποτε αγόρασα το RN2 και όντας εντελως ασχετος,μπορεσα ευκολα να περασω την ελληνικη rom με τις οδηγιες των παιδιων εδω μεσα που ειναι αξιεπαινοι.Με την αγορα της νεας μου συσκευης RN 6 Pro,3+ χρονια μετα,διαπιστωνω-παρα το γεγονος πως κατι εχω αρχισει να σκαμπάζω πλεον- πως τα πραγματα εχουν παει σε επιπεδο πυρηνικης φυσικης.Bootloader,Anti roll back,adb,hard brick,μην κανετε downgrade,ελεγχος εδω,ελεγχος εκει,ο μη expeet χρηστης χανεται στο πελαγος,ολα αυτα καθιστουν…
-
Παράθεση από tzemam: “Καλησπέρα ξέρει κανείς τι είναι αυτά τα άλλα αρχεια που πιάνουν χώρο 17gb και πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ; Απο την διαχείριση αρχειών δεν μου τα εμφανίζει Ευχαριστώ ” Αν πας στην ασφάλεια (στο miui app) κατω κατω σου λεει καπου βαθια εκκαθάριση πατα εκει και μετα παρακατω σου λεει μεγαλα αρχεια για δες εκει τι παιζει...αυτα ειναι αρχεια συνήθως παιχνιδιών εφαρμογών κλπ που εχουν εγκατασταθεί η γενικα αρχεια που μπορει να εχεις κατεβασει εσυ η backups που μπορει να εχεις κανει…
-
Παράθεση από Kanella2013: “Γεια σας! Πριν λίγο πέρασα official china fastboot rom σε ένα xiaomi redmi 5 και ενώ πήγα να του ξεκλειδώσω τον bootloader, από την εφαρμογή mi unlock , διαπίστωσα ότι είναι ήδη ξεκλείδωτος. Τώρα τι κάνω; Τον ξανακλειδώνω ή προχωράω σε αλλαγή ROM; ” Για να κλειδωσει ο bootloader οταν εβαλες την china fastboot rom επρεπε να πατησεις clean all and lock στο miflash. Σιγουρεψου οτι εχεις κινεζική version του redmi 5 για να το κανεις αυτο..θα κλειδωσει ο bootloader κ μετα π…
-
Παράθεση από Kanella2013: “Γεια σας! Πριν λίγο πέρασα official china fastboot rom σε ένα xiaomi redmi 5 και ενώ πήγα να του ξεκλειδώσω τον bootloader, από την εφαρμογή mi unlock , διαπίστωσα ότι είναι ήδη ξεκλείδωτος. Τώρα τι κάνω; Τον ξανακλειδώνω ή προχωράω σε αλλαγή ROM; ” Υπηρχε καποιος συγκεκριμενος λογος που περασες china rom? Μιλαμε για redmi 5 σκετο η redmi note 5 γιατι εχει διαφορα...
-
Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά ένας φίλος μου πηρε καινούργιο το mi8 lite και μετά απο 4 μέρες όπως μιλούσε έκλεισε ξαφνικά και δεν άνοιγε μετά απο κανα μισάωρο ξανα άνοιξε μετά απο λίγο πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει; ” Μηπως υπερθερμαίνεται κ για λογούς ασφάλειας κλείνει κ ανοιγει λιγο αργοτερα που εχει πεσει η θερμοκρασία, οπως και ναχει να το παει πισω κατευθειαν αφου εχει εγγύηση! Αποσο ξερω μεσα σε καποιες μερες πρεπει το μαγαζι να του δωσει κατευθείαν αλλη καινουρια συσκευη..
-
Παράθεση από Murderous: “Χαιρετώ. Σάββατο ήρθε ένας φορτιστής αυτοκινήτου 24w. Βάζω να φορτίσω το dipper και το perseus αλλά και τα δύο γράφουν απλά φόρτιση και όχι γρήγορη. Δεν κάνει αυτός ο φορτιστής για fast charge; Πρέπει να αναζητήσω κάτι άλλο; ” Με το original καλώδιο το δοκιμάζεις? Εννοω αυτο που σου ηρθε με το mi8 πχ? Επειδη παιζει ρολο εαν το καλωδιο υποστηρίζει πανω απο 2Α, οπως επισης παιζει ρολο πχ αν βαζεις κανονικο καλωδιο micro usb με ανταπτορακι type c κλπ..
-
Κ σε μενα (mi8) μια χαρα δουλευει και στο auto.. προστοπαρον δηλαδη γιατι λιγη ωρα εχω που εβαλα την ρομ.
-
Παράθεση από komatoza: “Έχω διαβάσει για αναφορά από την οθόνη κλειδώματος που το έχουν διορθώσει αλλά από την κάμερα όχι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Access to notification bar on the locked screen (camera) - Access to notification bar on the locked screen (camera) - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Accessibility of Notification bar on Lockscreen via Camera! - Accessibility of Notification bar on Lockscreen via Camera! - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Notification sha…