Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 544.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
michael - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από c2byalex: “αυτο το εχω κανει μ εχει ερθει και η επιβεβαιωση απλα στο χαζο λαπτοπ ουτε σαν διαχειριστης δεν μπορω να τρεξω το miflash ” Αν έχεις πάρει έγκριση κατέβασε το mi unlock βάλε το κινητό σε fastboot και ξεκλειδωσε ,δεν χρειάζεται να έχεις 64bit windows και XP 32bit να έχεις δεν θα έχεις πρόβλημα το έχω δοκιμάσει.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
michael - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@michael για τον @c2byalex ο ποιο εύκολος και σίγουρος τρόπος δεν είναι με το miflash και fastboot rom stable? και μετά να ξεκλειδώσει με αυτή - να περάσει το recovery το δικό σου και μετά αποφασίζει ποια ρομ θα έχει. ” Δεν μπορεί να αλλάξει rom με το mi flash αν δεν ξεκλειδωσει πρωτα. Για να αλλάξει rom με κλειδωμενο bootloader πρέπει να μπει το κινητο σε EDL mode.
-
michael - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από c2byalex: “Χαχαχα δν βγαζω ακρη τι πρεπει κ τι μπορω να κανω. Μεχρι στιγμης το κιν ρολλαρει μια χαρα με αυτη την ρομ π εχει. Εμενα απλα το θεμα μ ειναι να περασω απλα μια official rom ευκολα κ ομορφα αφου δν μπορω θα κανω υπομονη ” Πρωτα θα κάνεις αίτηση για ξεκλειδωμα του bootloader,δεν είναι κάτι δυσκολο ακολουθεις τον οδηγο ποιο πάνω .Μετά εδώ είμαστε για τα επόμενα βήματα για να αλλάξεις ρομ αν έχεις απορίες.
-
michael - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΥπαρχει και ένας άλλος τρόπος να περάσεις fastboot rom global ή china με το mi flash και με κλειδωμενο bootloader αλλά πρέπει να έχεις το usb engineering cable .Αυτών τον τρόπο κανουν τα κινεζομαγαζα για να περνάνε τις πειραγμενες ρομ .
-
michael - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από c2byalex: “δν ειπα κατι να σε προσβαλω κ σε ευχαριστω για την βοηθεια απλα απο την την στιγμη π ουτε σε recovery mode δν μπορω να μπω δν μπορω να κανω πολλα πραγματα ” Σε recovery mode μπαίνεις με volume + και power .Σε fastboot mode με volume- και power
-
michael - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από c2byalex: “ - ναι απο gearbest αγορασμενη. Να κανω αιτηση για unlock κ μετα θα μπορω να βαλω την εκδοση π μ ειπες? ” Πρωτα φτιαξε ενα mi acount και κάνε αίτηση για unlock με την ρομ που έχεις τώρα σε ,όταν πάρεις έγκριση ξεκλειδωνεις και περνάς οποία ρομ θέλεις ακολούθησε αυτών τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…iaomi-Mi5-Για-πρώτη-φορά/
-
Απορίες για το Mi5
michael - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΑυτο είναι το νεο mi recovery που λειτουργεί με το mi pcsuite για να κάνεις αναβάθμιση - εγκατάσταση τις ρομ.Αν έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader μπορείς να περάσεις twrp.
-
TWRP NANDROID BACKUP
Μήνυμα@ktsak κάνε ενα backup απο το νεο twrp να δούμε αν ειναι εντάξει.
-
Εγω με κάρτα τις alpha bank χρεωστική κανω αγορες από aliexpress χωρίς πρόβλημα ,πριν δυο μηνες δεν μου περναγε ,και μεσο paypal με το γνωστο κολπακι παλι χωρις πρόβλημα αρκεί να μην ξεπερνας το εβδομαδιαιο όριο του c.c σε κάθε περίπτωση. Δεν χρησιμοποιω revolut .Δεν μου χρειάστηκε.
-
TWRP NANDROID BACKUP
ΜήνυμαΕχουμε διορθωμενη εκδοση TWRP για το Mimax pro (helium) Την κατεβαζεται απο ---------------->twrp3.0.2_by_mic_helium
-
Παράθεση από takisfrag: “Να υποθέσω με κανονικές απλές Ελληνικές πιστωτικές κάνετε τις αγορές ,όχι ξένες και prepaid card ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με χρεωστική ελληνικης τραπεζας κάρτα πληρωσα
-
@takisfrag πρόσφατα εριξα δύο παραγγελίες στο aliexpress και η πληρωμή έγινε κανονικα φαίνεται οτι το alipay εχει ανοιξει για της ελληνικές κάρτες.
-
Παράθεση από raidensub: “Κσι εγω εχω αγορασει απο το aliexpress αρκετα πραγματα χωρις προβληματα, απλα ρωτησα γιατι φαινεται να ειναι το μονο που το εχει σε στοκ. ” Το αν το έχει πραγματικά σε στοκ μόνο ο ίδιος το ξέρει ,μπορείς να του στηλεις μήνυμα να τον ρωτήσεις.
-
@biggirl13 Ακομα και κάτω παρταλι να εμενες και είχες wind με την band 20 στην περιοχη το κινητό θα είχε σήμα κανονικά και internet 3g, μόνο 4g internet δεν θα έπιανε .
-
Παράθεση από biggirl13: “Έχω Xiaomi Mi4 3GB 16GB 3G και επειδή σκεφτόμουν να πάρω καινούριο βγήκε αυτό. Σκέφτομαι για 3GB RAM 64GB ROM έκδοση. Τι λέτε αξίζει η τράμπα? Με ανησύχησαν τα σχόλια σχετικά με τη Wind. Θα έχω πρόβλημα επειδη έχω Wind? Αν το πάρω μέσω topcashback που ανέφερα νωρίτερα και βάλω και ένα κουπόνι του 5% θα το πάρω 22$ φτηνότερα από το geekbuying και το σκέφτομαι... ” Το rn4 κατά πολυ ταχυτερο cpu από το mi4 .Με τον wind δεν θα έχεις πρόβλημα ,τη band 20 δεν τον έχει ουτε το …
-
Παράθεση από raidensub: “Το εχετε βρει πουθενα σε στοκ? Εγω το βρηκα εδω Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com αλλα φοβαμαι μην ειναι μουφα. ” Αγοραζω από aliexpress από το 2011 εχω κανει πανω απο 100 παραγγελιες απο εκει και είμαι πολύ ευχαριστημένος ,σίγουρα υπάρχουν κάποιοι πολύ λίγοι πωλητές εκει που έχουν μουφες ,ο συγκεκριμένος που λες είναι αξιόπιστος οπότε αν θες παράγγειλε το από αυτών.
-
Απορίες για το Mi5
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Παράθεση από spideman3: “Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι στην beta global team σε Mi3 και Mi5 πλέον. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό εννοείς;battery &performance /manage apps battery usage /πατάς 3-4 φορες το on και ενεργοποιείται το Ultimate mode.Ultimate Battery Saving Mode: How to activate and deactivate? - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” Αυτο είναι άλλο από αυτό που ρώτησε ο @spideman3 .Αυτό που δείχνεις είναι η διαχείρηση ενέργειας ε…
-
Παράθεση από manolis13: “Φίλοι, να ρωτησω, κατεληξα σε αυτή τελικά xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_v8_Stable-V8.0.3.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθησω; Αν θελησω να βάλω την πιο πρόσφατη Ελληνική, θα πρέπει να ακολουθησω άλλη διαδικασία; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…iaomi-Mi5-Για-πρώτη-φορά/
-
Απορίες για το Mi5
ΜήνυμαΣαν επιλογή δεν υπάρχει ίσως η εφαρμογή να εβγαλε αυτήν την επιλογή αλλά στο mi5 δεν ισχύει.Ποια ρομ έχεις;
-
Απορίες για το Mi5
ΜήνυμαΔεν υπάρχει αυτή η επιλογη στο mi5 γιατί δεν χρειάζεται .Το συστημα διαχειρίσης πυρηνων DSP Hexagon 680 που ενσωματωνει ο sd820 το κάνει αυτόματα .