Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 544.

• Παράθεση από Liopetis: “Καλησπέρα,υπάρχει TWRP ή περιέχει κάποια rom TWRP για το RedMi 3s ? ” Υπαρχει εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…-mic-για-Xiaomi-συσκευές/

• Παράθεση από sakismaf: “Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από sakismaf: “η μπαταρία στο mi5 φεύγει σαν το νεράκι. ” Ποσο σου κραταει δλδ??? Εγω με φυσιολογικη χρηση το φορτιζω ανα δυο μερες.... Κ με αυτην την ρομ! ” Τη μέρα δε τη βγάζω πλέον. Ενώ ήμουν ανέτα στη 1.5 μέρα με 4.5 ώρες οθόνη. Τώρα βγάζω δε βγάζω 3.5 ώρες ” Για κανε αυτό. xiaomi-miui.gr/community/index…tery-Drain-on-MIUI-8-Fix/

• @Sitalkas @AlexisDS το σχολιο μου αφορουσε το redmi 4. Οι διαφορές μεταξύ note 3 και note 4 δεν είναι μεγάλες όσο αφορά τις επιδόσεις ,περιμένουμε να δούμε διάφορες σε κάμερ ες και οθόνη για να βγάλουμε τελικη άποψη.

• Απορω με τα σχόλια κάποιον πραγματικά που δεν βλέπουν διάφορες σε σχέση με τα redmi 3 και κραζουν .. οι διαφορες μεταξύ redmi 3 pro και του νέου redmi 4 είναι πολύ μεγαλες ,βασική διάφορα η cpu το. Redmi 4 έχει τον sd650 από τι φαίνεται 1.8ghz ή κατά αλλους το sd 625 2ghz και στης δύο περιπτώσεις μιλάμε για μεγαλύτερη ταχύτητα cpu ,gpu κατά 80% έως 100% σε σχέση με redmi 3 pro!!! Επίσεις εχει βάλει FHD οθόνη στο redmi 4 ενώ το redmi 3 έχει HD. Αυτες δεν είναι μεγάλες διαφορες;

• Παράθεση από baiosss: “Το 38℅ είναι ετήσια πτωση. Ή πτώση των δύο τρινηνων συγκριτικά στον πίνακα που ο ίδιος έβαλες είναι σαφώς μικρότερη της τάξεως του 6% Δες λιγακι τι λεει ο πινακας στο τελος Year over year growth. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ποσοστο year over year αναφέρεται στο shipment volumes και όχι στο market share,για δες το καλύτερα.

• @baiosss είναι η σύγκριση 2ου τριμήνου του '16 με 2ου τριμήνου του '15.Καμία σχεση με ετήσια.

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από michael: “@birel-motosport Ή τιμή τού mi5 έπεσε λιγο όπως έπεσε λιγο και η τιμη στα περισσότερα smartphone με το εν λόγο επεξεργαστη διοτι η qualcomm μείωσε την τιμή του sd820(λόγο οτι εβγαλε τον sd821) και αυτήν τον μείωση την περνάει στο καταναλωτή ή xiaomi @baiosss δες λίγο τα specs αναλυτικα τον δύο επεξεργαστων και θα καταλάβεις πιστεύω. qualcomm.com/products/snapdragon/processors/comparison ” Αυτά φιλτατε δε μου λένε τίποτα! Οι διαφορές στα χαρτιά μπορεί…

• @birel-motosport Ή τιμή τού mi5 έπεσε λιγο όπως έπεσε λιγο και η τιμη στα περισσότερα smartphone με το εν λόγο επεξεργαστη διοτι η qualcomm μείωσε την τιμή του sd820(λόγο οτι εβγαλε τον sd821) και αυτήν τον μείωση την περνάει στο καταναλωτή ή xiaomi @baiosss δες λίγο τα specs αναλυτικα τον δύο επεξεργαστων και θα καταλάβεις πιστεύω. qualcomm.com/products/snapdragon/processors/comparison

• Παράθεση από ziaba: “και μόλις μπεις στο geek η τιμή δια μαγείας γίνετε 265 που παίζει εδώ και αρκετό καιρό 0258f06affc04e329fc2049e9b7cf31c.png άρα προβλέπετε να πέσει κ άλλο κατά πολύ γιατί με αυτά που διαβάζω για το mi5 δεν αξίζει ούτε 200 ” Ακριβως το αντίθετο συμβαίνει το mi5 είναι το μονο που αξίζει τα λεφτά του κατά πάγια τακτική τις xiaomi που είναι ο ορισμός του value for money. Πχ η one plus σταμάτησε προσωρινά την διαθεσιμότητα του one plus 3 για να αποφύγει με αυτό τον τρόπο μείωση τ…

• Παράθεση από ziaba: “Παράθεση από baiosss: “Και ποιος ο λόγος να πάρει κανείς το 3/32? Μόνο για τον snapdragon 820? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οποίος θέλει μονό τον 820 πάει άλλου σε πιο οικονομικές προτάσεις ” Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το mi5 με τον sd820 σε αυτην την τιμη εκεί εξω Παράθεση από birel-motosport: “παιδια το mi5 ήταν εμπορικά μία αποτυχία για αυτό ρίχνει τις τιμές ” Με πάνω από 7 εκατομύρια πωλήσεις το mi5 παγκόσμιος μόνο εμπορική αποτυχία δεν το λες.…

• redmi-4-e1471515712404.jpg Από το κέντρο πιστοποίησης, αν μπορούμε να το πούμε έτσι ( ΤΕΝΝΑ) εμφανιστήκαν δυο μοντέλα της Xiaomi, λογικά το redmi 4 και το redmi Note 4, αποκαλύπτοντας ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους. Υπάρχει μια φήμη η οποία κυκλοφορεί για τις 25 Αυγούστου, πως η εταιρεία κάτι ετοιμάζει, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο, παρόλα αυτά το TENAA φαίνεται πως ενισχύει αυτήν την φήμη. Ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποιες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει κ…

• Παράθεση από sokada: “Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδια , χθες το βράδυ πήγα να ρίξω κατι φωτο με το καλώδιο στο PC και δεν μου τις εριχνε εβγαζε πρόβλημα . ” Το πρόβλημα αυτό συνεχίζει να υπάρχει;

• 1-6.jpg Το Xiaomi Mi Note 2 είναι μία από τις πιο αναμενόμενες συσκευές κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Ο αναλυτής Pan Juitang αποκάλυψε ότι θα μπορούσε η εταιρεία να παρουσιάσει την νέα ναυαρχίδα της και μέσα στον μήνα, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε ακούσει καμία επίσημη τοποθέτηση πάνω στο θέμα, ούτε για κάποια εκδήλωση για τον Μήνα που τρέχουμε. Ωστόσο, οι φήμες και οι πληροφορίες είναι πολλές και αποκαλύπτουν μια πολύ ισχυρή εικόνα του Mi Note, με επεξεργαστή Snapdragon 821. Ας δούμε αυτές…

• Πολυ καλος ο helio x30 τα spec δείχνουν οτι είναι στο ίδιο επίπεδο επιδοσεων με το sd820 (ddr4,ufs 2.1,nfc) .Ελπίζω να το βάλει η xiaomi σε κάποια συσκευη της μέσα στο '17.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Κάνε εγκατάσταση αυτό το Twrp gemini

• Αγορά Mi5 32 Vs 64

michael - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

To γυαλί εμπρός πίσω δίνει μία αλλη πολύ ωραία αίσθηση ποιοτητας στο χερι ,πολυ καλυτερη σε σχεση με αλλα κινητα που δεν έχουν γυαλι .

• Αγορά Mi5 32 Vs 64

Μήνυμα

Ναι είναι καλύτερη τόσο η μπροστά όσο και η πίσω, δεν της έχω συγκρίνει άμεσα με το mi max αλλά τα specs αυτό δείχνουν. Εδώ μπορείς να δεις μία σύγκριση gsmarena.com/piccmp.php3?idTyp…Phone2=6948&idPhone3=7995

• Πρόβλημα με αναβάθμιση

Μήνυμα

Το θέμα είναι να φύγει το encryption από τον εσωτερικό χώρο για να μπορείς μέσο twrp να κάνεις εγκατάσταση ρομ χωρίς να χρειάζεται pc ,να μπορείς να κάνεις nandroid backup κ.τ.λ.Με την εγκατασταση ρομ μεσο adb sideload γίνεται εγκατάσταση της ρομ το πρόβλημα ομως με το encryption παραμένει .

• Πρόβλημα με αναβάθμιση

Μήνυμα

Αλλο ειναι το wipe data και άλλο το format data.Μία φορά θα κάνεις format data και το encryption θα καταργηθεί μόνιμα.