Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 544.

• Πρόβλημα με αναβάθμιση

michael - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

παρε το backup manual μπεσ στο twrp και κανε wipe>format data ,για να φυγει το encryption ,μετα θα χρειαστει να ξαναστησειε το τηλεφωνο απο την αρχη...αλλα θα εχεις σωσει τα αρχεια απο το εσωτερικο χωρο

• Πρόβλημα με αναβάθμιση

Μήνυμα

Για αρχή μπες στο twrp και κάνε wipe τον internal storage μετά πέρασε την ρομ στο εσωτερικό χώρο και μπες πάλι στο twrp να δεις αν βλεπει την ρομ.Πάρε ένα backup πρωτα τα αρχεία σου που έχεις στο εσωτερικο γιατί θα διαγραφούν.

• 'Γνωμη έχουν όλοι ,ποιος ομως έχει την γνώση για να έχει γνωμη..' "Πλατωνας"

• Πεταμενα λεφτά...

• Παράθεση από tarnanas: “Όντως έχουνε διαφορά πολύ η τιμές.... Κάτι άσχετο NFC πάλι δεν έχουν βάλει??? Τόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά! ” Δεν υποστηρίζει nfc ο helio x20/x25 .

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

michael - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Οσοι έχετε battary drain μια λυση ειναι να απενεργοποίησετε το find device δειτε Εδω ισχύει για όλες τις συσκευές.

• Νέος με xiaomi mi5

Μήνυμα

Θα σου ξεκλειδώσει κανονικα με την rom που εχει .Το μόνο που πρέπει να κάνεις πριν ξεκλειδωσεις είναι μέσα από το κινητό μια φορα login στο mi account σου από την εφαρμογή mi account για να αναγνωρίσει ο λογαριασμό σου ότι έχεις την συγκεκριμένη συσκευή.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

michael - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από 123456789987: “Καλησπέρα και καλως σας βρηκα. Για το Redmi 3s Miui v8 με ποιο TWRP να δοκιμάσω ? ” Προστεθηκε στην λιστα και το Redmi 3 S/X ,μπορεις να το κατεβασεις Εδω

• Crash-αρισμα ;;;;;

michael - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Ακριβως για ολα αυτα που αναφερεις επιβάλλεται να περάσεις fastboot rom για να "καθαρίσει" η συσκευη από τις διάφορες ρομ που έιχες περάσει πριν .Αν το πρόβλημα είναι software όταν περάσεις την fastboot rom το κινητό πρέπει να δουλεύει σωστά.

• Crash-αρισμα ;;;;;

Μήνυμα

Παράθεση από tilos4523: “Παράθεση από michael: “Εχεις δοκιμασει να κανεις εγκατάσταση μία fastboot rom με το miflash ; ” όχι, δεν έχω δοκιμάσει.τι αλλάζει έτσι? ” Η fastbootrom κάνουν 100% καθαρή εγκατάσταση γιατι γραφουν απο τιν αρχη ολα τα partition κατι που δεν κανουν οι recovery rom .Κατέβασε από Εδω την fastboot rom για την συσκευη σου.

• mi5 - 4/128 3D black

Μήνυμα

@taksidiotis Εχεις δοκιμάσει να περάσεις άλλη ρομ; Αν Θες πέρασε την τελευταία stable 7.5.7 αφού κανεις factory reset .Με ποια ρομ σου ήρθε το τηλεφωνο;

• Crash-αρισμα ;;;;;

Μήνυμα

Εχεις δοκιμασει να κανεις εγκατάσταση μία fastboot rom με το miflash ;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Αγορά Mi5 32 Vs 64

Μήνυμα

Απο μπαταρία τα πάει καλά με μέση χρήση 4 ωρες sot την ημερα internet.κτλ βγάζει δύο μέρες άνετα.

• Αγορά Mi5 32 Vs 64

Μήνυμα

Για να ακριβολογουμε ο επεξεργαστής είναι ίδιος ο snapdragon 820, οι συχνότητες χρονισμου αλλαζουν ,Τα έχω δουλέψει και τα δύο μοντέλα ,στην καθημερινη χρήση δεν υπάρχει διαφορά,μονο στα benchmark (antutu .κ.α)θα δεις καποια διαφορά και είναι λογικό λόγο της υψηλότερης συχνοτητας.Αν σου αρκούν τα 32gb της stardard έκδοσης χτύπά το.

• @kyriakos_romanos για κοίταξε μηπος κάποια βρωμιά έχει φράξει τις τρύπα του μικροφώνου στην κάτω πλευρά δίπλα στο usb.

• έσβησε κατά το flash

Μήνυμα

Παράθεση από alpeppas: “Ξεκλειδωσα κανονικά.. Τωρα λειτουργεί κανονικά απο εδω σας γράφω. Τωρα γιατί κατά την εγκατάσταση της stable έσβησε αυτό δεν το ξέρω. Ήμουν τυπικός πάντως στην διαδικασία. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η stable gtv έχει πρόβλημα και δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση έχει αναφερθεί και Από άλλους .

• Βοηθεια για αγορα mi5

Μήνυμα

Το mi5 υπάρχει στην ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy honorbuy.com/675-xiaomi-mi5-32gb-smartphone-white.html

• Θα πληκτρολογησεις * # * # 64663 # * # * και θα μπεις στο hardware test και θα κάνεις τα τεστ 6,7,8 και πες μας τα αποτελέσματα.

• ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ

michael - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Το mi4c έχει καλύτερες κάμερες και καλύτερη οθόνη 441ppi σε σχέση με 401ppi τοu redmi note 3 pro. Αυτό δικαιολογεί τα 30 ευρώ και όχι μόνο.