Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 544.
-
Tο θεμα με το encryption το εμφανιζει και το δικο μου και το officiall twrp 3.0.2-0 ,αυτο συμβαινει γιατι καποια partition ειναι encrypted απο την xiaomi, κανονικα οταν σε ρωταει για password δεν δινεις κατι και κανεις πισω με τα κουμπια κατω και πρειπει να σε παει στο αρχικο μενου του twrp και απο εκει κανεις format (advanced wipe>format) για να διαγραφει το encryption απο τα partition και και μετα περνας την ρομ ,βασικο επισεις ειναι κατα το πρωτο boot στο twrp πρεπει να κανεις swipe στο allow…
-
Παράθεση από conktr23: “το notebook λειτουργικο? ” Windows 10 64bit
-
Mi 4s aqua θέλω να βάλω νέα ρουμ
michael - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από john68: “Μόλις παρέλαβα το mi4s διάβασα σε διάφορους οδηγούς για να βάλω την ελληνική ρουμ αλλά δεν κατάφερα τίποτα.το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω windows 64 μπόρεσα να το ξεκλιδωσω αλλά δεν μπορώ να το βάλω recovery για να κάνω εγκατάσταση νέα ρουμ...τώρα έχει την νεα κινεζική Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακολουθησε απο ΕΔΩ τον τριτο τροπο εγκαταστασης του twrp, δουλευει και σε 32bit windows.
-
Παράθεση από Perarg: “Παράθεση από Octaviastikos: “@Perarg μπορεις να βαλεις τοθ @michael το twrp ρεκοβερυ για να εχει!!! ” Αυτό νόμιζα είχα! Αλλά φαίνεται πως όχι... 76d905c85c349593da6b83c40da94494.jpg ” Εγω την εχω φτιαξει αλλα ειναι η αρχικη εκδοση .Τωρα υπαρχει η τελικη εκδοση στο twrp 3.0.x by mic.
-
Center Clock
Μήνυμαok εγινε center clock κατεβαστε το.
-
Center Clock
ΜήνυμαKατεβασε και κανε εγκατασταση απο εδω την εκδοση 3.0.2-2.H 3.0.2-1 ειχε προβλημα. TWRP by mic
-
Center Clock
Μήνυμαποια εκδοση twrp εχεις;Την 3.0.2-2;
-
Center Clock
ΜήνυμαΠροφανος δεν εχεται δωσει δικαιωματα στο twrp να κανει mount to system και βγαζει error 7.Θα μπειτε στο twrp στα settings και θα κανεται reset default μετα επανεκκινηση στο recovery και θα κανετε swipe στο allow system modification ,μετα καντε εγκατασταση το center clock
-
Center Clock
ΜήνυμαΓια δοκιμασται να το κανετε εγκατασταση Centerclock kenzo
-
Center Clock
ΜήνυμαΔωστε λινκ απο εκει που κατεβασατε το centerclock για να σας το φτιαξω.
-
Ζεσταίνεται κατα τιν φορτιση με τον γνησιο φορτιστη αυτο ειναι λογικο γιατι ο φορτιστης ειναι προδιαγραφων quick charge 2 και το κινητο φορτιζει γρήγορα οποτε ανεβαζει θερμοκρασια η μπαταρια.Εχω δοκιμασει και φορτιστη 1.5Α -μετρημένο οχι τι γραφει απανω-και παλι φορτιζει γρηγορα και παλι ζεσταινεται αλλα λιγοτερο.Με φορτιστη 1Α φορτιζει αργα και δεν ζεσταινεται ,παντα με το καλώδιο της xiaomi.
-
One Plus 3 (A3000) vs Mi5 Pro: Flagship Killer vs Flagship Killer, Who Killed Who?
michael - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “ναι αλλά κανένα mi5 με τις επίσημες rom δεν κάνει τέτοιο antutu ” Με την miui 8 την officiall τετοιο score βγαζει.Η miui 8 κανει την διαφορα και οχι αν ειναι officiall ή οχι.
-
One Plus 3 (A3000) vs Mi5 Pro: Flagship Killer vs Flagship Killer, Who Killed Who?
michael - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαNice review but Mi5 4/128 antutu score about 150.000 .
-
Αυτα που γραφεις @muj αδικουν μια πολυ καλη συσκευη την οποια ειχα για 9 μηνες στην κατοχη μου χωρις προβληματα.Πρεπει να καταλαβεις τα smartphone ανεξάρτητος μαρκας χρειαζ. να γινονται περιοδικα αναβαθμισεις στο λογισμικο τους για να λειτουργουν σωστα.Εχεις μια εκδοση rom αυτη τιν στιγμη απο τον δεκεμβριο του 2015 οποτε τα οποια προβληματα ειναι λογικο να υπαρχουν .Το λογισμικο ειναι ενα δυναμικο στοιχειο που βελτιώνεται συνεχώς. Κατεβασε την τελευταια stable απο Εδω και κανε την εγκατασταση απ…
-
Παράθεση από stigmes: “συγνώμη που σας ζαλιζω παιδιά... Αλλά αυτή εδώ είναι οκ να τήν βάλω με το miflash μπας και ανοίξει το κινητό? MIUI China Stable Rom V7.3.14.0.MBCCNDC for Mi Max : Download It Here! - Xiaomi Mi Max - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ναι σωστη ειναι ,κατεβασε απο εκει την fastboot rom.
-
Αναζήτηση HDTV Receiver OTG
michael - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠολυ καλο φαίνεται χτυπατο αφοβα. Δεν ευθυνομαι για οτιδήποτε συμβεί μετα την αγορα πολεμος , ανατίναξη τηλ... ,κ.τ.λ.