Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 544.

• Προβλήματα με ειδοποιήσεις!

michael - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Δοκιμασες να αλλαξεις ρομ;

• Σπασμένη οθόνη

michael - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ειναι αξιοπιστη ναι.Η τιμη ειναι με free shipping.

• Xiaomi mi5 πρόβλημα

michael - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ακολουθησε αυτον τον οδηγο Εδω

• πρωτα Θα περασεις το twrp και μετα θα κανεις factory reset μεσα απο το twrp και αμεσως θα περασεις την νεα ρομ .

• Παράθεση από Trickle: “Στο σημείο που αναφέρεται "κανουμε extract το adb.zp" , αυτό προηγουμένως που το έχουμε βρεί;; και τα recovery.img και το boot.img ποια ειναι? το recovery ειναι το TWRP τα αλλα? ” Το adb το κατεβαζεις απο εδω Adb. Το. Recovery ειναιτο twrp.Το boot.img το αγνοεις.

• Xiaomi mi5 πρόβλημα

michael - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Η ρομ που εχει ειναι πηραγμενη unofficiall απο το καταστημα δεν μπορεις να ξεκλειδωσεις τον boorloader με αυτην και 99% ειναι αυτη που φταιει για το προβλημα που εχει.Για αρχη κατεβασε απο εδω την fastboot rom για το mi5 και το miflash και ακολουθησε τις οδηγιες, προτίμησε china developer rom.

• Σου εβγαλε error 7 γιατι επελεξες read only ενω επρεπε να κανεις swipe στο allow system modification στην αρχικη επιλογη κατα το πρωτο boot στο twrp.

• Περνα αυτο το Twrp και μετα εγκατεστησε την τελειταια miui 8 πριν κανεις install την ρομ κανε factory reset.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• @kimon σωστη αποψη για το καθε κινητο εχουν αυτοι που το εχουν ,οι υπολοιποι λενε οτι νομιζουν.

• Σπασμένη οθόνη

michael - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Pa Vou: “παιδια καλησπερα, εχω ενα μι4 που μου εβγαλε κιτρινιλα η οθονη...το κινητο εχει θεωρητικα ακομα εγγυηση αλλα τωρα δε ψηνομαι πολυ να το στειλω κινα και να ειμαι κανα διμηνο χωρις κινητο...κανεις καμμια ιδεα που μπορω να βρω αυθεντικη οθονη? βλεπω στο ebay κατι οθονες στα 20ε αλλα δε ξερω αν ειναι γνησιες... ” Για γνησιο ανταλλακτικό δες Εδω

• Το σασί τον κινητών και ο τροπος κατασκευης τους διαφέρει πολύ από κινητό σε κινητό ,είναι μία ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά ξεφύγουμε από το θέμα του τοπικ,έχω ανοίξει δεκάδες κινητά για επισκευή και οι κατασευαστικες λεπτομέριες είναι αυτές που κάνουν την διαφορα.

• Δεν προσπαθώ να πενεψω τίποτα λεω τα πραγματα οπως ειναι .Το συγκεκριμένο ανταλλακτικό που δείχνεις δεν ειναι γνησιο και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλουμίνιο το εξωτερικο frame του.Στο γνησιο είναι αλουμίνιο 100%. Πριν αγοράσο κινητό πάντα βλέπω το κινητό πως είναι το εσωτερικό του (και μπορώ να κρίνο την ποιότητα του (teardown) .Είμαι στο χορο τον ηλεκτρονικών και της υψηλής τεχνολογίας επαγγελματικα πολλά χρόνια και γνωρίζω από τεχνολογία ηλεκτρονικών εξαρτημάτων οποτε έχω την γνώσεις να μπορώ…

• Ότι εγραψες ισχύει ακριβώς το αντίθετο .Και ποιοτική συσκευή είναι και μεταλικό σασί έχει και πολύ καλή οθόνη έχει ,από που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα; Από βίντεο στο youtube;Όσο για το σπάει σαν γκοφρετα μόνο ένας άσχετος μπορεί να δώσει σημασία σε κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά στατιστικά ένα κινητό η πιθανότητα να πάθει κάτι τέτοιο στην καθημερινη χρηση είναι λιγοτερο από 1% δηλαδή εστιασμένη μεγάλη δύναμη στο κέντρο και στης άκρες,ακόμα και στην τσεπη να το βάλεις δεν εφαρμόζεται η ίδια δύναμ…

• Xiaomi mi 5 pro 128 g black

michael - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από loucas.tsoukkas: “Να ζητήσω να έρθει με το China rom η να ζητήσω το global :)? Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk ” Οfficiall να είναι για να μπορείς να ξεκλειδωσεις τον bootloader χωρίς πολλές διαδικασίες.Για να εισαι σίγουρος επελεξε china rom.

• Τα piston v3 που έχεις είναι γνήσια; πόσο τα πήρες;

• 1. Δεν αλλάζει τι top σειρα @birel-motosport συμπληρώνει την σειρά mi5 με περισότερα μοντέλα ,πρέπει να καταλαβεται ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και οι υπόλοιποι τοπ κατασκευαστές κινητων βγάζουν νεα κινητά με καλητερα χαρακτηριστικα και όποιος δεν μπορει ακολουθήσει χάνει....έτσι απλά.Οταν η συσκευή θα έχει 6 gb ram θα έχει και την ανάλογη τιμή όσο αφορά την οθόνη δεν θα έχει διαφορά με το mi5 εκτός από το digitazer που θα έχει αισθητήρα πιέσεις.Εχω το mi5 μπορώ να πω ότι δεν έχει να ζ…

• Μπες στο twrp, σύνδεσε το κινητό με το pc με το καλώδιο usb,βάλε την ρομ στο φάκελο που έχει γινει εκγατασταση το adb μετονομάσε την ρομ σε update.zip για ευκολία ,άνοιξε το adb cmd και δώσε την εντολή adb push update.zip /sdcard/. θα περιμένεις μέχρι να τελειώσει η αντιγραφή τις ρομ στον internal storage του κινητού,μόλις ολοκληρωθεί θα πρέπει να εμφανίζεται η ρομ στον internal storage μέσα από το twrp.

• πατα allow modification Αν και δεν είναι σημαντικό αυτό και do not να πατησεις

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465