Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 544.
-
Παράθεση από movieland: “Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, με Vista 32bit όταν έρθει η ώρα να το προσπαθήσω ή να πάω σε υπολογιστή με win 10 64bit? ” Εγω το έχω δοκιμάσει σε win 7 32bit-10 32bit και δουλευει σωστά .Με αυτη την εκδοση εχεις περισσότερες επιλογές και δεν περιορίζεται αποκλειστικα σε win64bit .
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεν τρέχει και τίποτα Ας με διορθώσει ο @michael αν κάνω λάθος, αλλά αν φλασάρεις πάλι το TWRP μπορείς μετά να του δώσεις allow modification ή αν υπάρχει άλλος τρόπος. ” Πρεπει να διαγραφεί ο φάκελος twrp που βρίσκεται στο εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις για να επανέλθουν οι αρχικές ρυθμισεις στο twrp.
-
Παράθεση από Dare-Devil: “Καλημέρα ! όταν έβαλα την ελληνική ρομ στο mi4 και μπήκα μέσα στο TWRP recovery. Μου έλεγε κάτι για read only και allow modifications κτλ . Αυτό εδώ. uploadfromtaptalk1434728687878.png Πάτησα read only . Έκανα καλά; Τι διαφορά έχει ; ” Παντα επιλέγουμε allow modification ,αν επιλέξουμε read only θα έχουμε error κατά την εγκατάσταση της ρομ γιατί το twrp δεν θα έχει πρόσβαση στο system της συσκευής.
-
Πρόβλημα με την φόρτιση
michael - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΟποτε δε είναι πρόβλημα hardware,κάνε factory reset μέσα από το twrp και το ποιο πιθανό θα διορθωθει.
-
προβλημα στο twrp
ΜήνυμαΚατεβασε αυτό το adb tool ,και κάντο install Adb tool .Μετά βάλτε το recovery.img στον φάκελο που έχει γίνει εγκατάσταση .Και δώσε την εντολή που είπαμε ποιο πριν
-
προβλημα στο twrp
ΜήνυμαΚατι δεν κάνεις σωστά .μπορείς να ανεβασεις ενα sreenshoot μέσα στο φακελο του adb;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμαοκ λοιπόν θα αποσυμπιεσεις το αρχείο .zip που κατεβάσετε και θα πάρεις μέσα το αρχείο recovery.img μόνο. Και θα δώσεις εντολη fastboot flash recovery recovery.img
-
προβλημα στο twrp
ΜήνυμαΚαι γιατί γραφεις στο τοπικ για το για το Μi4c; Κάποιος mod ασ το μεταφέρει στην σωστή ενότητα για το redmi note 3 pro
-
προβλημα στο twrp
ΜήνυμαΠοια συσκευή έχεις; Το twrp αυτό που προσπαθείς να περάσεις είναι για το redmi note 3 pro.
-
Πρόβλημα με την φόρτιση
michael - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤο κινητό όταν είναι κλειστό φορτιζει.;
-
Μπες στο twrp, σύνδεσε το κινητό με το pc με το καλώδιο usb,βάλε την ρομ στο φάκελο που έχει γινει εκγατασταση το adb μετονομάσε την ρομ σε update.zip για ευκολία ,άνοιξε το adb cmd και δώσε την εντολή adb push update.zip /sdcard/. θα περιμένεις μέχρι να τελειώσει η αντιγραφή τις ρομ στον internal storage του κινητού,μόλις ολοκληρωθεί θα πρέπει να εμφανίζεται η ρομ στον internal storage μέσα από το twrp.