Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 544.
-
Παράθεση από Ronnie10: “Καταρχην χιλια ευχαριστω ολους πραγματικα που διαβασατε το θεμα αυτο και απαντησατε!! Σημερα οταν μπορεσω και βρω χρονο θα κανω τις εξης ενεργειες που μου προτεινε ο φιλος michael. Σαν πρωτη φαση θα κατεβασω το update της twrp 3.0.2-2 και θα το αποθηκευσω στην ιντερναλ με ονομασια update.zip Επειτα θα μπω twrp -> ινσταλ και βρηκω το Update και ξεκιναει το φλασαρισμα. ΜΕτα reboot το κινητο να ξαναμπει σε twrp να δω οτι περαστηκε μια χαρα. Να ρωτησω επειδη οπως ανεφερα δοκι…
-
Προβλημα με το usb debugging με αποτελεσμα να μην μπορω να αλλαξω rom
michael - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑν θες να γυρίσεις σε official rom μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Mi pcsuite πολύ απλα, Αν θες να κάνεις εγκατάσταση κάποιας άλλης ρομ ,θα περασεις twrp για την συσκευη σου από εδω Twrp ,μετα θα κανείς factory reset μέσα από twrp και θα κάνεις εγκατάσταση παλι τιν ρομ που θέλεις .
-
Παράθεση από kosmasdel: “Καλησπέρα! Για να περάσω από ελληνική stable 7.3.2 σε stable 7.3.2 από xiaomi.eu αρκούν μόνο wipe cache και dalvik ή χρειάζεται και factory reset; ” Απλα θα την κάνεις εγκατάσταση από twrp ,η ρομ μέσα έχει script και θα κάνει τα wipe χωρίς να κάνεις κάτι άλλο.Δεν χρειάζεται factory reset.
-
Note Pro ή Mi5??
michael - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜιας και έχεις το mi4 η επιλογή σου πρέπει να είναι μεταξύ mi5 και note pro ,εγώ ανάμεσα στα δυο ειμουν και επέλεξα mi5.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παράθεση από ptsogkas: “Αυτήν την διαδικασία με το twrp έτσι; Ναι καλύτερα με καθαρό μυαλό γιατί απελπίστηκα πριν.Τουλάχιστον τώρα που μπαίνει στο fastboot ηρέμησα κάπως. Σε ευχαριστήσω πολύ για τη βοήθεια και συγνώμη για το πρήξιμο!Καλό βράδυ ” Τσεκαρε αν εχει ξεκλειδωσει ο bootloader πρωτα ,δες εδω bootloader.
-
Πρόβλημα με το GPS
ΜήνυμαΑυτη ο ρομ που εβαλες ειναι πειραγμενη custom rom που πολυ πιθανον να εχει bug στο gps που δημιουργήθηκε απο τις αλλαγες και τροποποιησεις μεσα στην ρομ που εκανε αυτος που την εφτιαξε οποτε περασε μια αλλη ρομ πχ την ελληνικη gtν και τσεκαρε αν δουλευει το gps.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Νεος ζηταει βοηθεια με Μi5
michael - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από frarakius: “Το μόνο που δεν ξέρω είναι ότι δεν μου ζήτησε τύπο συσκευής. Απλά όνομα και το λόγο που θέλω να το ξεκλειδωσω. Και πάλι χίλια ευχαριστώ. ” Δεν ζηταει να ορισεις τυπο συσκευη ,το mi account σου θα παρει δικαιωματα να ξεκλειδωσει οποιαδηποτε συσκευη xiaomi με κλειδωμενο bootloader.Σε περιπου 6 ημερες θα σου ερθει μηνυμα και θα μπορεις να ξεκλειδωσεις με το mi unlock.
-
Νεος ζηταει βοηθεια με Μi5
michael - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΔοκιμασε αυτο το λινκ για να συνδεθεις Mi unlock Διαφορετικα κανε καθαρισμο δεδομενων περιηγησης στον browser που χρησιμοποιεις.