Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 495.

• RE:

tarnanas - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά ευχαριστώ πολύ Εβγαλα άκρη από νωρίς έβαλα μέσα την epic για πείτε τώρα κανα καλό app για την κάμερα εσείς που τα δοκιμάσατε να το περάσω μέσα σαν δεύτερο ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δες την υπογραφή μου. Στον οδηγό θα βρεις link με κάμερες (εκει που λέω hdr+). Κατέβασε την 3.2_maxparam. Είναι βέβαια αργή, αλλά για νυχτερινά τοπία είναι εξαίρετη. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις (πχ μέρα ή γρήγορες νυχτερινές…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Δίνεις την εντολή μέσω cmd: fastboot reboot ταυτόχρονα κρατάς πατημένο το volume + μόλις εμφανιστεί το Mi logo το αφήνεις και περιμένεις να κάνει boot στο twrp.” Παράθεση από demakhs: “Δίνεις μια εντολή reboot κατι νομιζω, κρατώντας πατημένο το πλήκτρο vol + ή σβήσε το κινητο με κρατημένο το πλήκτρο power κ μετά πάτα κ κρατα πατημένα τα πλήκτρα power & vol+.” Παιδιά ευχαριστώ πολύ Εβγαλα άκρη από νωρίς έβαλα μέσα την epic για πείτε τώρα κανα καλό app για την κάμερα εσείς…

• παιδιά επιτελούς περάσαν η βασανιστικές άλλες 72 ωρες και ξεκλείδωσα ενώ μου περνάει το twrp μέσω adb δεν το βγάζει πουθενά ούτε το φορτώνει όπως κάνει αυτόματα συνήθως μετά το πέρασμα καμιά ιδέα? Παιδια ολα καλα το περασα ειχα κανει πατατα ξεχασα 2 εντολες χε χε χε!!!

• Έχω ένα θέμα έκανα backup την ρομ στο twrp πέρασα μια άλλη για δοκιμή και τώρα που έκανα επαναφορά πάλι δεν δέχεται ούτε το αποτύπωμα ούτε το μοτίβο καμία ιδέα? καθάρισα τις cache αλλά τίποτα πφφφ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά βρήκα αυτόν το οδηγό και το έφτιαξα για όποιον το πάθει How to Fix PIN Errors After Restoring from TWRP Android Backups

• Να και κάτι από μένα με την stable την τελευταία.... Σήμερα θα περάσω την 9 dev για να δούμε! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “που είναι βολικό, γιατί εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σκτ κάνει αυτή η λειτουργία!!!” Στα μήλα όσο πιο πολύ πιέζεις την οθόνη σου βγάζει έξτρα επιλογές τώρα εδώ δεν ξέρω αλλά λογικά κάτι παρόμοιο λέω εγώ τώρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Στην τελευταία global stable δεν δουλεύει. Δεν ξέρω καν αν δούλευε ποτέ (το μωρό το έχω 3 μέρες μόνο...). Λένε ότι με την eu stable δουλεύει. Λένε πάλι ότι και στις dev δουλεύει. Τελικά... μάλλον δουλεύει σε όλες εκτός από αυτήν που φοράω εγώ. from my Mi5s” Θα σου πω αύριο μεσημέρι αν προλάβω θα τις δοκιμάσω όλες!!! Παράθεση από demakhs: “πες μου ότι θα φαγωθείς και εσύ, σαν τον άλλο τον κολλημένο μηλαρά, με το 3d touch τώρα!! :monster:” Χε χε αφού την έχει γιατί μην το …

• Παράθεση από pavlidisc: “Πλάκα ΜΕ κάνεις;;;; Μόνο που το είπες κουράστηκα!!! Αυτό το γμμνο το 3d touch τελικά μόνο στην eu stable δουλεύει;;; from my Mi5s” Η global stable δεν το έχει? Αν περάσω την global dev την 9αρα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “OFF -TOPIC ALERT” Έχεις δίκαιο το παρακαναμε! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “” Χαχα έτσι πάει! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Α γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι πήγες για ποτό αν αρχίσει η ανάκριση τα λέτε αυθόρμητα βλέπω :lol:” Για ποτό πήγαμε αλλά που έτυχε και εμφανίστηκε μπροστά μας χε χε χε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “” Αυτό είναι αυτονόητο άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@tarnanas Μήπως ξέρεις ποιανού κορίτσι είναι ? το τούτο της κάτι μου θυμίζει. =============== Νοε 5th 2017, 5:53pm =============== Τα Strip λέγονται Ελληναδικα τώρα ?” Όντως Ελληναδικο είναι εδώ η φωτογραφία είναι με φλας και χωρίς Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από gthom: “Εμας δεν μας φώναξες να.... δοκιμάσουμε και εμείς την κάμερα μας” Την επόμενη φορά! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 0a2a0d79ff93f95d35f28af267fbcba7.jpg6f4592bdcb7dc3cf7bd91880b4cf…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gthom: “Εμας δεν μας φώναξες να.... δοκιμάσουμε και εμείς την κάμερα μας” Την επόμενη φορά! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@tarnanas Σε ποιο πολιτιστικό κέντρο εργάζεται :lol:” Σε ένα ελληναδικο εδώ στο Μαρκόπουλου ήμουν κάθε Σάββατο φέρνει χορεύτριες! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Για την ποιότητα δεν ξέρω να πω κάτι. Για το περιεχόμενο Άξια. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ανεκτίμητη!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά και για βράδυ που το τεσταρα χθες δεν έχει και άσχημη κάμερα για στοκ ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα από αυτό που έχετε ανεβάσει! Η λήψεις είναι απλες δίχως hdr και φλαςd25a3d13a2ece51128db04471dca8c6d.jpg745ab2c005e3c4d3a421d7d0def11142.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άκυρο το τζαμακι μου κόλλησαν χνουδια και το πέταξα τζάμπα 8 ευρώ όμως άφηνε σχεδόν μισό εκατοστό από κάθε πλευρά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από demakhs: “(σχεδόν) Την ίδια έχει κ ο μηλαράς κ δεν του δουλεύει το 3d touch... κ δε μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό!!” Παράθεση από pavlidisc: “Θέλω 3D Touch τώρα!!! ή είμαστε μηλαράδες ή όχι!!! from my Mi5s” Χαχα!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Geo Z: “καλορίζικο!! ανυπομονω να δω το τζαμάκι φορεμένο :p” Σε λίγο παιδιά έχω λίγο δουλειά για να το ανοίξω για να δω και μετά όλα τα άλλα παιδιά.... Για δείτε την ρομ την αφήσω όπως είναι η θα ξεκινήσω τα μαστορέματα πάλι χαχαb328d8c917c833e015b986318e864162.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk