Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 495.

• Καλορίζικο μου και επίσημα πλέον!!! Εντυπώσεις σε λίγο! e24344dd3736f85b3b4f0bfc105119e4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ πάντως έβαλα στη παραγγελία αυτό εδώ Nillkin H+ Pro 2.5D Round Edge Tempered Glass Screen Protector for Mi 5s Αλλά έφαγα πακέτο ξέρεις τι είναι να είσαι δίπλα στο αεροδρόμιο να βλέπεις το ότι έχει φτάσει το δέμα σου από τις 8.20 το πρωί και να στο παραδίδουν αύριο πφφφ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pavlidisc: “Πυυυυυυραυλλλλλοςςςςςς!!! Υ.Γ Τα υπόλοιπα από αύριο... Πάω νάνι τώρα... from my Mi5s” Καλορίζικο φίλεεεεε και εγώ λογικά αύριο θα έρθει διαφορετικά τη Πέμπτη! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Για πότε?” Λογικά Τετάρτη θα το έχω! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η devoloper είναι nougat!!! Την κατέβασα ήδη για να την έχω έτοιμη!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “5s with closed eyes!! Pixel power!!!!” Καλορίζικο λοιπόν Τετάρτη με το καλό το έχουμε! a1d7297612397e9ae5e43b8320969026.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά τι ισχύει τελικά για hdr+ δουλεύει βλέπεις ακόμα ποιο διαφορά να το παραγγείλω τελικά? Με ενδιαφέρει να έχει καλύτερη κάμερα από mi a1 γιατί στα υπόλοιπα είναι ποιο καλό Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 140 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βρήκα ένα Xiaomi mi5s 4/32 αλλά είχε κάτι σημάδια... Τελικά να πάω στο 3/64 κούτα είμαι ένα κλικ πριν γίνει η παραγγελία τι λέτε θα δω διαφορά από Note 4 4/64 Snap? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gvoi: “Με το καλό! Και εδώ είμαστε να μας κράζεις που σε βάλαμε να το πάρεις αχαχαχ Στάλθηκε από το MI 5s μου” Σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gvoi: “Εγώ έχω εδώ και ένα χρόνο το 3/64 και όλα είναι εξαιρετικά. Οκ 4gb είναι ένα συν σε βάθος χρόνου αλλά δεν είναι κ τπτ αμάν αμάν. Όρμα! Και αν πάρεις από έξω ρώτα τον @pavlidisc μήπως θέλει κανένα να τα φερετε μαζί Στάλθηκε από το MI 5s μου” Θα το πάρω από honorbuy κατά 99% γιατί έχω ξανά πάρει και το εμπιστεύομαι!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “ΔΕΝ υπάρχει Κινέζικο με κάμερα σαν του Μι5s. ΤΕΛΟΣ! Μόνο...ίσως...τα huawei mate να πιάνουν τέτοιες επιδόσεις. Επίσης: Το mi5s έχει την κάμερα του Pixel. Που σημαίνει ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ hardware. Επίσης : Η Google με το HDR+ έχει κάνει θαύματα. Αυτά τα θαύματα, έχουν περάσει και στο mi5s (μέσω port) όπως και σε άλλες συσκευές. Επειδή όμως το mi5s έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κάμερα με το Pixel (πάνω στο οποίο στήθηκε το HDR+) το port έχει κάτσει επάνω του ΤΖΑΜΑΤΑ! Επίσης: Ο τσάκαλος που…

• RE:

tarnanas - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “@tarnanas Από αυτά που γνωρίζω Mi a1 είναι ίδιο με το 5X αλλά έχει και την B20 που είναι σημαντική αν έχεις wind και ΔΕΝ έχει εφαρμογή για ράδιο αν και σαν συσκευή το υποστηρίζει! Και το σημαντικότερο,έχει στοκ android που για εμένα δεν λέει Μια μπροστά στο miui Mi a1 με miui γίνεται;PLEASE!! :mrgreen:” Σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά είμαι ανάμεσα σε 5s mi a1 η 5Χ για πείτε μου και εσείς από κάμερα τι λέει? Γιατί από τα υπόλοιπα όντως είναι ανωτέρω από τα άλλα αν και περσινό βρήκα την έκδοση 3/64 στα 250

• xiaomi mi 5x ....

tarnanas - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά μαι ερώτηση είμαι ανάμεσα στο mi 5x και στο mi a1 είναι ακριβώς τα ίδια απλός διάβασα ότι έχει θέμα με το ξεκλείδωμα η κάνω λάθος και αν μπορείτε να πείτε εντυπώσεις η ελαττώματα Ευχαριστώ

• Παιδιά τελικά δεν δουλεύει με τίποτα μου βγάζει μήνυμα αδυναμία πρόσθεσης δακτυλικου αποτυπώματος προσπαθήστε αργότερα..... Ξανά πέρασα την ρομ πάλι καθαρή εγκατάσταση μέχρι και τον εσωτερικό χώρο καθάρισα αλλά δεν λέει να δουλέψει.... Μην την προηγούμενη ρομ δούλευε κανονικά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από timos68: “καλημερα, σε μενα σε mido στην 7.10.14 το αποτυπωμα δουλευει μια χαρα κανε ενα καθαρισμα cache k dalvik cache απο recovery” Καλημέρα θα το δοκιμάσω τώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα μόλις πέρασα καθαρή εγκατάσταση σε note 4x mido και δεν μου δουλεύει το αποτύπωμα είναι γενικό?

• Παιδιά πέρασα την τελευταία έκδοση την 7.10.14 την ελληνική dev και δεν δουλεύει το δακτυλικώ αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Μόλις την πέρασα και εγώ πολύ καλή φαίνεται θα δείξει στην πορεία!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk