Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 495.
-
Παράθεση από maik6600: “Μόλις ήρθε είπα. Δν εχω ιδέα απο μπαταρία. Έχει σκάλες στα βήματα, άλλο μενού ρυθμίσεων, φωτεινότητα οθόνης και διορθώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από tarnanas: “Οκ.... Πως την βλέπεις αξίζει η να το αφήσω όπως είναι ακόμα! Από μπαταρία είδες διαφορά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πριν 9 λεπτά το έγραψε αν σου πει ότι βλέπει διαφορά (στην μπαταρία) ψέμματα θα είναι :)” …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠεράσατε την καινούργια έκδοση λειτουργεί καλά η να μείνω όπως είμαι ακόμα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “MIUI Calculator 10.0.14 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Κατέβα σε το από εδώ και κάνε το install όπως είναι από πάνω και θα φτιαξει” Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Σε εγκατάσταση κλασσική με την xtrv την απλή δεν δουλεύει η αριθμομηχανή. Το log δίνει verify error. Πρέπει να είναι corrupt το apk” Τώρα μόλις το δοκίμασα και εγώ και δεν δουλεύει όντως! Τι κάνουμε? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Λογικά κανένα :thumbsup:” Θα το δοκιμάσω το βράδυ τώρα και θα σας πω! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Ωραία πήγαινε τροποποίηση και επίλεξε το superuser ;)” Αυτό ήθελα αν το κάνω έτσι δεν θα έχω θέμα λογικά εεε Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι που παρατήρησα 2 φόρα είναι έχω περάσει την άρωμα 7.9.7 και πήγα στην 7.9.14 όλα καλά αλλά δεν με πέρασε super su την πέρασα από πάνω μόνο τα case καθάρισα την ξανά έκανα πάλι εγκατάσταση και πάλι το ίδιο έκανε μόνο με factory reset την κάνει κανονικά γιατί όμως? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bug situation
ΜήνυμαΚάτι που παρατήρησα 2 φόρα είναι έχω περάσει την άρωμα 7.9.7 και πήγα στην 7.9.14 όλα καλά αλλά δεν με πέρασε super su την πέρασα από πάνω μόνο τα case καθάρισα την ξανά έκανα πάλι εγκατάσταση και πάλι το ίδιο έκανε μόνο με factory reset την κάνει κανονικά γιατί όμως? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άκυρο Λάθος νήμα τώρα το είδα!
-
Παράθεση από linuxilakis: “Λοιπόν πάμε να δούμε πως θα μπορέσουμε να έχουμε το google apk με ενεργοποιημένο το hdr + όπως στα νεξους και πιξελ phones.<br /><br />Κατεβάζουμε απο εδώ το .apk GCam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk | by xda-developers.com for Utilities<br /><br />Πρέπει φυσικά να είμαστε rooted.<br /><br />Κατεβάζουμε απο το play store μια εφαρμογή που θα μας επιτρέψει να επεξαργαστουμε το build.prop<br /><br />Πχ. play.google.com/store/apps/det…my.apps.…
-
Παράθεση από ktlk21: “Μια χαρά είναι το strava.... αν δεν σας βολεύει βέβαια μπορείτε να κάνετε export κανόνικα... τωρα για τις διάφορες με άλλα συστήματα είναι στο να ορίσετε ως race το activity.... τώρα αν θέλετε και το mifit πάρεα, υπάρχει τρόπος να συγχρονίζει και στα 2 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Το sync track πολύ καλό το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα την αγορασμένη έκδοση” Πως γίνεται να συγχρονιστουν το ρολόι με το mi fit του band? Δηλαδή όλη μέρα μέχρι το μεσημέρι φοράω το mi b…
-
Παιδιά τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα γιατί δεν συνδεόταν με τίποτα το mi band δεν το είχε κάνει unpaired από το λογαριασμό του ο φίλος που το είχε μόλις το έκανε συνδέθηκα άμεσως!!! Κάτι άσχετο γίνεται να συγχρονιστουν τα δεδομένα του mi band με του amazfit γιατί το πρωί φοράω το mi band και το βράδυ το ρολόι Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαιδιά όσοι έχετε αλλάξει λουρί που μπορώ να βρω κάνα καφέ δέρμα γιατί έχω μια βάφτιση και δεν έχω άλλο ρολόι που να πάω με το κόκκινο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk