Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 495.
-
Παιδιά έχω πέρασα από χθες την 7.8.17 αλλά και πολλά την προηγούμενη στα καλά καθούμενα δεν μου δουλεύει το root μου βγάζει μήνυμα στο super su root undetected τι γίνεται?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς γιατί στο super su μου βγάζει root undetected έχω περάσει την dev 7.8.17 την ελληνική αλλά και πάλι και στην προηγούμενη το ίδιο μου έβγαλε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπερα. Το supersu πως το εβαλες; Το φλασαρισες; Το επελεξες στην arωma? Το εγκατεστησες ως app?” Πάτησα το πρώτο την προεπιλογή που τα είχε όλα μέσα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει ενας άνθρωπος του Θεού να με βοηθήσει να συνδέσω το mi band 2 με το mi fit γιατί ούτε και στις αδερφή μου το mi max συνδέεται μόνο με το notify fitness.... Και είμαι έτοιμος να το πάω για κουβά..!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xaris_kriti: “ναι έχει κανονικα.εχετε παρατηρήσει εσείς κάτι παρόμοιο;” Εγώ τα παρατήρησα πριν 3 μέρες... 2_3 είναι εμένα καμμένα και το τηλ είναι 1.5 μήνων! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “@tarnanas Βάλε στο ένα από τα δύο ποστ "να διαγραφεί".” Sorry δεν κατάλαβα τι να κάνω? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markosf: “Καλημερα. Καταρχην ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας....Επικοινωνησα με τον προηγούμενο κάτοχο το βράδυ...Μπηκε το παιδι με τον κωδικό που έχουμε στο mi security και από το find my device διέγραψε την συσκευή...Του ήρθε και ένα μήνυμα στο κινητό του αλλά ήταν στα Κινέζικα!!! Βέβαια η συσκευή ακόμα ζητάει τον κωδικό του λογαριασμού του...Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται με τον αυτόν τον κωδικό που έχουμε να μπαίνει εκείνος από άλλη συσκευή και να…
-
Παράθεση από markosf: “Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες αγόρασα στον γιο μου ένα μεταχειρισμένο note 4x με την official global stable.Το παλικάρι που το πήρα είχε λογαριασμό mi αλλά δεν θυμοταν τον κωδικο του και δεν μπορούσαμε να κάνουμε εργοστασιακές ρυθμισης. Σε επικοινωνία μαζί του έκανα ανάκτηση κωδικού και με τον νέο κωδικό μου έδινε πρόσβαση στον λογαριασμό του στο mi security και στο mi forum...αλλα πάλι δεν με άφηνε για εργοστασιακές ρυθμίσεις...Το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά βέβαι…
-
Παράθεση από PRESEUS: “Σήμερα το φορτισα το μεσημέρι μέχρι 100%.Μετα από κάνα δίωρο και χωρίς να το πειράξω καθόλου έπεσε η μπαταρία στο 72%!! Επειδή είχα διαβάσει αρκετά για τα προβλήματα με το battery drain issues και στο xda devs είπα νωρίς αρχίσαμε...!!Έβαλα σε λειτουργία πτήσης που με βολεύει και πολύ γιατί θέλω να το συνδέω με το τηλέφωνο μόνο για activities sync και εδώ και 7 ώρες έπεσε 4% μόνο.Σίγουρα είναι software issue κατά την άποψη μου στις περισσότερες περιπτώσεις.Θελει παρακολούθη…
-
Καλησπέρα σε όλους τελικά μέχρι και με MIUI 9 πάλι δεν μου συνδέεται με το mi fit τι μπορεί να φταίει και το βλέπει με τίποτα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά ότι και να κάνω δεν συνδέεται με τίποτα αφού το σύνδεσα με το notify fitness μετά μου άνοιξε το mi fit και μου έβγαλε ότι είναι ένα άλλο mi band συνδεδεμένο σβήνω το notify fitness και πάλι δεν συνδέεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 3ftw: “Το βρήκα. Ήθελε να κάνω log in. Mi Fit 3.0.4 GR.apk - Google Drive” Δεν χρειαζόταν το έκανες λήψη και χωρίς log in Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 3ftw: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από 3ftw: “Παιδιά ψάχνω να βρω το κουμπί για να κατεβάσω την έκδοση του maddoctor στο site που την ανέβασε και δεν το βρίσκω. Τι φάση;” Μπες στο σπίτι itechnews πάτα πάνω και βρες για το mi band στην αρχή στις σελίδας θα τα βρεις λέει εδώ με μπλε χρώμα πάτα το δεύτερο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στα tabs πατάω το Mi fit. Με δείχνει άρθρα σχετικά με νέες εκδόσεις. Μπαίνω στην τελευταία αλλά δεν βρίσκω που πρέπει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 3ftw: “Παιδιά ψάχνω να βρω το κουμπί για να κατεβάσω την έκδοση του maddoctor στο site που την ανέβασε και δεν το βρίσκω. Τι φάση;” Μπες στο σπίτι itechnews πάτα πάνω και βρες για το mi band στην αρχή στις σελίδας θα τα βρεις λέει εδώ με μπλε χρώμα πάτα το δεύτερο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έγραψα και σε άλλο ποστ πέρασα και την 3.0.2 την γνήσια και την 3.0.4 του γιατρού και πάλι δεν μου συνδέεται μόνο μέσω του fix it mi band εσείς συνδέεστε κανονικά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς πάλι τίποτα δεν συνδέεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά καλησπέρα και με την 3.0.2 την γνήσια πάλι δεν μου συνδέεται με τι τίποτα τι κάνω μόνο με το φιξ θα το έχω το κόλλημα είναι αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπες στο itechnews.........εκεί ανέβασε ο γιατρός την δική του έκδοση της εφαρμογής 3.0.4.” Σε ευχαριστώ θα την δοκιμάσω! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk