Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 495.

• Παιδιά καλησπέρα και με την 3.0.2 την γνήσια πάλι δεν μου συνδέεται με τι τίποτα τι κάνω μόνο με το φιξ θα το έχω το κόλλημα είναι αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά αν σας πω ότι μου έχει περισσότερα lag με την dev τι θα μου πείτε είναι λίγο ποιο γρήγορο τα εικονίδια είναι λίγο ποιο μικρά ωραίο αυτό αλλά στο Facebook και το messenger το lag πάει full Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να απενεργοποιησω τον συγχρονισμό με τις φωτογραφίες αφού τις έχω όλες στο Google να μου αδειάσει και ο χώρος μια και είναι μόνο 5gb?

• RE:

tarnanas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Όποιο σε βολεύει καλύτερα, δοκίμασέ τα :)” Αυτό θα κάνω τώρα ρυθμίζω και το νόβα και οποίο κάτσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Μπράβο σου και φυσικά καλοδούλευτο ” Σε ευχαριστώ είχα ξεχάσει λίγο να πω την αλήθεια άλλα με ενα φρεσκαρισα στην σελίδα πήγαινε με κλειστά τα μάτια! =============== Αυγ 2nd 2017, 6:49pm =============== Κατι ακομα να αφησω το Mi home η το Nova?

• RE:

Μήνυμα

Έτοιμο το έφτιαξα τσακα τσακα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξεκλείδωτος και πανέτοιμος !!! απο εδω ξεκιναω σωστα?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Δοκιμάζεις και βλέπεις και αν δεν σε βολεύει ξαναβάζεις τη rom που σε βολεύει ;)” Έτσι!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Δεν μπορείς να συγκρίνεις dev διαφορετικών κινητών πάντως η 7.6.10 σε Kenzo ,είναι μια χαρά. ” Καλα σιγουρα...Για να δουμε! οταν ειμαι ετοιμος ξανα μιλαμε!

• Αυτό θα κάνω μια και καλή έχω βάλει την Dev στης αδερφή μου το mi max και πάει ποιο γρήγορο από εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Ξεκλείδωσε και όταν είσαι οκ πάμε παρακάτω Θες αν κατάλαβα καλά να αφήσεις την official rom που έχεις και απλά να προσθέσεις twrp και να γίνεις root?” Ναι αλλά το σκέφτομαι μήπως να φλασαριζα την Dev την ελληνική μια και καλή γιατί αυτή εδώ μου κάνει κάτι λαγκαρισμαστα κάθε τόσο και μου σπάει τα νεύρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ξεκλείδωσε πρώτα.” Ξεκινάω τώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Αρχηγέ δείξε μας πρώτα σε παρακαλώ μια φώτο "Σχετικά με το τηλέφωνο". Έχεις ξεκλειδώσει bootloader?” Όχι δεν τον έχω ξεκλειδώσει αλλά συνήθως σου δίνουν έγκριση στη μέρα σε όλα έχω κάνει! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά πολύ το άφησα γιατί βαριόμουν τώρα λεω να το πειράξω λίγο θέλω να το κάνω root αν θυμάμαι καλά άμα πάρω την αναβάθμιση το χάνω και ξανά από την αρχή σωστά? Έχω την έκδοση 4/64 snapdragon με την global μήπως έχει κάποιος εύκαιρο οδηγό γιατί έχω σκουριάσει ένα χρόνο έχω πειράξω τηλ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και μια φωτογραφία έτσι για το καλό sorry για το σπαμ05e243e1b5cfa193ee111385e82fc2b8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Δεν πειράζει μωρέ να σε καλά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είσαι ωραίος μου έφαγε την ψυχή ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά από που το ενεργοποιήω αυτό δεν το βρίσκω με τίποτα καλό μήνα κιόλας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Το δοκίμασα δεν έγινε τίποτα μόνο με το fixed it mi Band συνδέεται αλλά δεν είναι δουλειά αυτή συνέχεια!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 2: The New Successor!

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά ωραία η καινούργια έκδοση αλλά το πρόβλημα με την ζεύξη έχει μείνει και έχω αρχίσει ξενερώνω αφάνταστα πάλι καλά που έχω το amazfit και κάνω τι δουλειά μου! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “καλό είναι να μην μπεις.. ειναι σαν να λες αν έμπαινες με το κινητό σου να κανεις μπάνιο... ip67 εχει μην το ξεχνάς.. μην το κάνεις σαν πολλούς με xperia που ακουσαν ip67 και άρχιζαν να τραβανε κατω απο το μερο καο γεια σας... εγω το miband1s το εβαζα, το 2 και το ρολοιντωρα το βγαζω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μάλιστα οπότε καλά κάνω και το βγάζω κάθε φορά!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk