Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 495.
-
Παιδιά καλησπέρα και με την 3.0.2 την γνήσια πάλι δεν μου συνδέεται με τι τίποτα τι κάνω μόνο με το φιξ θα το έχω το κόλλημα είναι αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά αν σας πω ότι μου έχει περισσότερα lag με την dev τι θα μου πείτε είναι λίγο ποιο γρήγορο τα εικονίδια είναι λίγο ποιο μικρά ωραίο αυτό αλλά στο Facebook και το messenger το lag πάει full Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να απενεργοποιησω τον συγχρονισμό με τις φωτογραφίες αφού τις έχω όλες στο Google να μου αδειάσει και ο χώρος μια και είναι μόνο 5gb?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όποιο σε βολεύει καλύτερα, δοκίμασέ τα :)” Αυτό θα κάνω τώρα ρυθμίζω και το νόβα και οποίο κάτσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈτοιμο το έφτιαξα τσακα τσακα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Δοκιμάζεις και βλέπεις και αν δεν σε βολεύει ξαναβάζεις τη rom που σε βολεύει ;)” Έτσι!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Ξεκλείδωσε και όταν είσαι οκ πάμε παρακάτω Θες αν κατάλαβα καλά να αφήσεις την official rom που έχεις και απλά να προσθέσεις twrp και να γίνεις root?” Ναι αλλά το σκέφτομαι μήπως να φλασαριζα την Dev την ελληνική μια και καλή γιατί αυτή εδώ μου κάνει κάτι λαγκαρισμαστα κάθε τόσο και μου σπάει τα νεύρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ξεκλείδωσε πρώτα.” Ξεκινάω τώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Αρχηγέ δείξε μας πρώτα σε παρακαλώ μια φώτο "Σχετικά με το τηλέφωνο". Έχεις ξεκλειδώσει bootloader?” Όχι δεν τον έχω ξεκλειδώσει αλλά συνήθως σου δίνουν έγκριση στη μέρα σε όλα έχω κάνει! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά πολύ το άφησα γιατί βαριόμουν τώρα λεω να το πειράξω λίγο θέλω να το κάνω root αν θυμάμαι καλά άμα πάρω την αναβάθμιση το χάνω και ξανά από την αρχή σωστά? Έχω την έκδοση 4/64 snapdragon με την global μήπως έχει κάποιος εύκαιρο οδηγό γιατί έχω σκουριάσει ένα χρόνο έχω πειράξω τηλ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔεν πειράζει μωρέ να σε καλά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά ωραία η καινούργια έκδοση αλλά το πρόβλημα με την ζεύξη έχει μείνει και έχω αρχίσει ξενερώνω αφάνταστα πάλι καλά που έχω το amazfit και κάνω τι δουλειά μου! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ktlk21: “καλό είναι να μην μπεις.. ειναι σαν να λες αν έμπαινες με το κινητό σου να κανεις μπάνιο... ip67 εχει μην το ξεχνάς.. μην το κάνεις σαν πολλούς με xperia που ακουσαν ip67 και άρχιζαν να τραβανε κατω απο το μερο καο γεια σας... εγω το miband1s το εβαζα, το 2 και το ρολοιντωρα το βγαζω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μάλιστα οπότε καλά κάνω και το βγάζω κάθε φορά!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk