Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 495.

• AmazFit bt Xiaomi

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Τελικά να κάνω μπάνιο στη θάλασσα με το ρολόι η όχι εννοείται όχι μακροβούτι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά πάλι δεν μου συνδέεται με το mi Band 2 που πέρασα και την καινούργια έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από JohnPhone: “Την ίδια έχουμε, την τελευταία. Σκέφτηκα τώρα, μήπως έχει να κάνει με το Viber και συγκεκριμένα με κάποιο μήνυμα που περιείχε φωτο, αλλά δεν μπορεί να ισχύει. Εφόσον το ρολόι δεν μπορεί να δείξει φωτο η κάτι άλλο. Αλλά ούτε και το Vibe είχε φωτο. Δεν ξέρω, ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να είναι μεμονωμένο περιστατικό και να μην σας βρει το "κακό" κι εσάς. Ίσως επαναφορά να πρέπει να δοκιμάσω αν ξανασυμβεί. Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο. Α, εκτός κι αν έχει να κάνει με την εφα…

• RE:

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από JohnPhone: “Χθες, μετά απο κάμποσες μέρες, μου έκανε ξανά αυτό το κουλό που είχα περιγράψει μερικά post πιο πίσω. Περίεργο κόλλημα μετά απο μήνυμα Viber και μετά τρελό battery drain. Και αυτή τη φορά δεν ήταν μεγάλη η απόσταση ρολογιού-κινητού. Ήταν δεν ήταν 2 μέτρα. Άρα αυτό που πίστευα τότε, δεν φαίνεται να ισχύει . Αν συμβαίνει μια στο τόσο δεν είναι και τραγικό, αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχει φυσικά. Αν δω να ξανακολλάει (εμφανίζει για λίγο τα περιστρεφόμενα κυκλάκια) θα το κ…

• RE:

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Θα πρέπει να ανεβάζεις την φώτο ως συνημμένο” Το δοκίμασα λίγο ποιο μικρές τις έβγαλε τώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Στο tapatalk υπάρχει επιλογή πριν ανεβάσεις την φώτο για μικρότερο μέγεθος, καλό θα είναι να το επιλέγεται :)” Που την έχει αυτήν την επιλογή γιατί δεν την βρίσκω! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “μικρυνε τις φωτο” Γιατί είναι πολύ μεγάλες και σε ενοχλούν δεν ξέρω πως!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 2: The New Successor!

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Παιδιά ενώ το έχω συνδέσει με το notify fitness με πετάει όταν το ανοίγω στο mi fit και όταν πάω να το συνδέσω και εκεί ενώ πριν δεν το έβλεπε τώρα το βλέπει και δεν συνδέεται!! e6cb406ceb048b0299d986427c4506b4.jpg2a167dbf14b0e5f2d1c8d68c82213fe9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4

• RE:

tarnanas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από qsd330: “θα πρεπει να πατε στισ εφαρμογες μια μια και να ενεργοποιησεται το notification led σε καθε μια ξεχωριστα. σε οσες θελετε αυτην την ιδιοτητα... καπου εδω μεσα υπαρχει και πληρης οδηγος αλλα καπου τον εχασα” Μπήκα στις εφαρμογές και δεν μου την βγάζει πουθενά αυτή την ρύθμιση! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακυρο το βρήκα λογικά αυτό είναι μέσα από τις ρυθμίσεις!

• Μου έβγαλε τώρα ειδοποίηση με το Led μόνο στην αναπάντητη! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση και χθες μάλιστα του έκανα factory reset και το σεταρα από την αρχή! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε ενώ είναι ενεργό το λεντ ειδοποίησης γιατί δεν μου ανάβει ούτε σε viber fb και άλλα μόνο όταν είναι χαμηλή μπαταρία και όταν φορτίζει! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Ωραίος έτσι λέω και εγώ να το κάνω γιαυτό πήρα και το mi Band! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “λογικό , απλά για να δεις αν φταίει αυτό το λέω” Ναι εννοείται θα το τσεκάρω αύριο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Μπα δεν νομίζω δεν πολύ καίγομαι κιόλας γιατί το ρολόι τα σπάει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Είχες πρόβλημα και κατέφυγες σε αυτή την λύση ; Επειδή δεν είχα ποτέ θέμα και δεν ξέρω 100% λύση ας ρωτήσω τι κινήσεις έγιναν από την αρχή Εβαλες το mi fit , δεν γινόταν τίποτα και τότε δοκίμασες το fix ; Πήγες να κάνεις την σύνδεση από τις ρυθμίσεις του bt ; (γιατί δεν πρέπει). Σβήσε το μια από εκεί και διέγραψε τα δεδομένα από το mi fit και ξανά δοκίμασε (μέσα από το Mi fit πάντα) Δοκίμασε και με άλλη εφαρμογή π.χ. mi fit από το play ή mi fit του γιατρού Επίσης μπο…

• RE:

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά πήρα ένα mi Band και το συνδέω μόνο με το πρόγραμμα Fix και και με πετάει σε μια άλλη εφαρμογή με το mi fit δεν γίνεται να μην περνάω όλοι αυτή τη διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Περισσότερες πληροφορίες plzzzz ;; :)) Πρώτα από όλα να υποθέσω λες για το fix-it του notify and fitness ; ΑΥτό είναι για να διορθώσεις κάποιο θέμα σύνδεσης , έχεις θέμα ;;; Αν σε "πετάει" σε άλλη εφαρμογή μάλλο…

tarnanas - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά πήρα ένα mi Band και το συνδέω μόνο με το πρόγραμμα Fix και και με πετάει σε μια άλλη εφαρμογή με το mi fit δεν γίνεται να μην περνάω όλοι αυτή τη διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από PRESEUS: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από PRESEUS: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδια καλησπερα και απο μενα μολις πηρα κα εγω το Amazfit με την αγγλικη εκδοση τελικα ειναι φανταστικο δεν το περιμενα ηρθε με 60% μπαταρια μετα απο ενα update και λιγο που το σκαλισα ειναια στα 45% να το βαλω για φορτιση η οταν πεσει πιο κατω ακομη? ” Απο που το πήρες?Γιατι την Δευτέρα ρωτούσες απο οτι ξαναβλέπω. ” Αγγελια απο ενα παλικαρι το βρηκα κουτα με τις ζελατινες μαζι με ενα χρονο εγγυηση μου…

• AmazFit bt Xiaomi

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από PRESEUS: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδια καλησπερα και απο μενα μολις πηρα κα εγω το Amazfit με την αγγλικη εκδοση τελικα ειναι φανταστικο δεν το περιμενα ηρθε με 60% μπαταρια μετα απο ενα update και λιγο που το σκαλισα ειναια στα 45% να το βαλω για φορτιση η οταν πεσει πιο κατω ακομη? ” Απο που το πήρες?Γιατι την Δευτέρα ρωτούσες απο οτι ξαναβλέπω. ” Αγγελια απο ενα παλικαρι το βρηκα κουτα με τις ζελατινες μαζι με ενα χρονο εγγυηση μου ειπε εχει εγω το ανοιξα !!!!