Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 159.

• Με την stantar αποστολή του AliExpress...

• Παράθεση από Thracia: “@duc Το έχεις παραλάβει; Έχει φύγει από 8/2 και είναι και η τελευταία ενημέρωση ” Τις μεμβράνες; Φυσικά και έχω παραλάβει δυο σετ. Συνολικά δέκα εργάσιμες έκαναν να έρθουν σχεδόν.

• Παράθεση από kostasdom: “παιδιά, παρήγγειλα το mi note 3, δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, αλλά σκέφτομαι να παραγγείλω και tempered glass.Εσείς τι tempered glass φοράτε; ” Σχεδόν κανένα από Ελλάδα δεν θα σου ταιριάξει, λόγω κουρμπαριστή οθόνης όλα έχουν κενό στις άκρες. Το καλύτερο νομίζω πως είναι αυτό που έχω παραγγείλει εγώ και αρκετοί άλλοι.... CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3 Screen Protector Mi Note3 Nano Hydration Film Full Coverage With Tools Not Tempered Glass CHYI 3D Curved Film F…

• Παράθεση από giannisgeor: “Γεια σας το δοκίμασα με region india και δουλεύει κανονικά απλά δεν υπάρχει το εικονίδιο στο home, όλα γίνονται μέσα από τις ρυθμίσεις... =============== Μαρ 1st 2018, 2:55pm =============== Γεια σας το δοκίμασα με region india και δουλεύει κανονικά απλά δεν υπάρχει το εικονίδιο στο home, όλα γίνονται μέσα από τις ρυθμίσεις...8.2.24 σε redmi note 3 pro SE ” Γιατί εσένα ήδη σου το έχουν αφαιρέσει, εμένα με dev το mi max από την αναβάθμιση της Παρασκευής μια χαρά μου το …

• Από την αναβάθμιση της προηγούμενης Παρασκευής δεν θα γινόταν η αλλαγή; Τώρα πήγε για την επόμενη; Ούτε με region άλλης χώρας θα δουλεύουν;

• Εγώ πάντως στο mi max με region Ινδία, μετά την αναβάθμιση της Παρασκευής τα θέματα υπάρχουν, οπότε no problem.

• Παράθεση από amavroudis: “Κάνε και κάνα τεστ τώρα να μας πεις τα καλά νέα... ” Η επόμενη αγορά θα είναι με το τηλέφωνο, θα σας πω τα νέα.

• Ευχαριστώ το έκανα, λίγη βοήθεια από εδώ λίγη βοήθεια από την εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς και έγινε, ενεργοποιήθηκε και με διαβεβαίωσε ο κύριος της τράπεζας πως πλέον μπορώ να πληρώνω με το κινητό μου, χωρίς να χρειάζεται να έχω και την κάρτα μου. Σας ευχαριστώ πολύ παλικάρια......

• Αφού έχω κάνει αυτά που μου λέει, το τελευταίο βήμα λέει.... Prece the batton Add Card A select the card you want to add to your winbank wallet, select "Submit" and you will receive a set of codes to insert in winbank wallet. Add Card (s) Assistance.

• Με τα χίλια ζόρια τελικά την κατέβασα την εφαρμογή, πήγα στο μενού του τηλεφώνου και επέλεξα την Winbank Mobile ως προεπιλογή. Τώρα μου λέει να πάω στην εφαρμογή και να κάνω add card, πηγαίνω και εκεί μου λέει πως πρέπει να βάλω δυο κωδικούς που θα μου στείλει η Πειραιώς... Με πιο τρόπο όμως θα μου τους στείλει; Υπάρχει μόνο το πληκτρολόγιο με αριθμούς και τίποτα άλλο. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από duc: “winbank wallet Θανάση δεν υπάρχει στο Play Store, εκτός κι αν είμαι τόσο γκαβάδι και δεν το βλέπω. Αν δεν βαριέσαι δώσε μου ένα link. ” Γράψε αυτός στο search του play winbank mobile wallet ” Θανάση στο δικό μου Play Store δεν υπάρχει. Δυστυχώς μόνο η εφαρμογή υπάρχει.

• winbank wallet Θανάση δεν υπάρχει στο Play Store, εκτός κι αν είμαι τόσο γκαβάδι και δεν το βλέπω. Αν δεν βαριέσαι δώσε μου ένα link.

• Παράθεση από Narsilea: “Παιδιά πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το αντίστοιχο application Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εννοείς το app της Πειρεώς, εννοείται πως το έχω κατεβάσει. Το πως ενεργοποιώ το NFC είναι άλλο θέμα. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα από την εφαρμογή;

• Εμένα πάντως στο tap and pay δεν μου βρίσκει καν την Πειραιώς....

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από duc: “Της Πειραιώς δεν υποστηρίζει πληρωμή με NFC; Αν ναι πως την ενεργοποιώ; ” Με τον ίδιο τρόπο ” Στην διαδρομή που έδωσες πιο πριν, εγώ το μόνο που βρίσκω είναι το Google play, δεν υπάρχει δλδ η επιλογή της Πειραιώς ως προεπιλογή.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από phavos: “καλησπέρα, έχω mi note 3 με global stable rom και θέλω να χρησιμοποιήσω Alpha Wallet. Ποια settings πρέπει να βάλω για να χρησιμοποιήσω το κινητό με NFC αντί της πιστωτικής ? Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει ? ” Ρυθμίσεις-Δίκτυο-Περισσότερα-tap and pay-προεπιλεγμένη εφαρμογή θα βάλεις το ALPHA wallet Δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ακόμη ” Της Πειραιώς δεν υποστηρίζει πληρωμή με NFC; Αν ναι πως την ενεργοποιώ;

• Παράθεση από Nikos21051995: “Παράθεση από amavroudis: “Να ξεκλειδώσεις μόνο κάποια στιγμή για μελλοντική χρήση... ” δν εχω ιδεα τι εννοεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα χρειαστω ξανα βοηθεια στο μελλον . ” Τον bootloader εννοεί να ξεκλειδώσεις, μήπως και σου χρειαστεί για μελλοντική χρήση.

• Παράθεση από insideman75: “Παράθεση από duc: “Την γραμματοσειρά μπορείς να την αλλάξεις; Αυτό είναι το θέμα. Σε εμένα όλα δουλεύουν μια χαρά, τώρα παίζω με το ποια γραμματοσειρά μου αρέσει περισσότερο. Update πάντως δεν μου έκανε πουθενά..... ” Ναι κανονικά έχει επιλογές και αρκετές διαθέσιμες Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τέλεια, οπότε χαίρομαι που βοήθησα έστω κι έναν.....

• Την γραμματοσειρά μπορείς να την αλλάξεις; Αυτό είναι το θέμα. Σε εμένα όλα δουλεύουν μια χαρά, τώρα παίζω με το ποια γραμματοσειρά μου αρέσει περισσότερο. Update πάντως δεν μου έκανε πουθενά.....

• Παράθεση από Thracia: “@duc Μάλλον μόνο με αλλαγή Έχω την eu που βασίζετε στην china rom,όπως και η xtrv ” ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.... Λοιπόν μετά από πολύ διάβασμα και παρακολούθηση στο YouTube κατάφερα (αν και το έψαχνα για την συσκευή μου xiaomi mi note 3) να βρω τον τρόπο να αλλάζω τα fonts στις άλλες συσκευές που έχω στην οικογένεια, σε ένα redmi note 4 σε ένα redmi 4a και σε ένα xiaomi mi max...Όλα έχουν global rom, το 4a έχει την τελευταία Global Stable ενώ τα άλλα δύο (redmi note 4 και mi max) τελευ…