Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή νέα εβδομάς hello.gif happy7.gif icon_smile.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Σε εσένα Μήτσο θα απευθυνομουν μόνο για συνταγή για πίτσα, πίτα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και για κουραμπιέδες Γιώργο. Για να αποκαλεί τον Τάκη Γλυκούλι σημαίνει ότι γνωρίζει την δοσολογία της συνταγής
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@vrs5 έχουμε κ εμείς viber ρε... ” Ναι έχεις αλλά ''δεν το έχεις'' με τουτούνια όμως
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠρώτη φορά απόκτησε τόση κίνηση το ''Σήμερα έχουν Γενέθλια'' Τι σου κάνει τελικά μια Γυναίκα (ορατή η αόρατη) Άδικο είχε τόσο καιρό που στην θέση της ''Σελίνα'' απαντούσε ένας καραφλός κιτρινάκος μεσήλικας τυπάς
-
Magic WormHole
Μήνυμα@fog Πολύχρονη και από εδώ Ειρήνη κλπ κλπ κλπ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ανήψ Παράθεση από geoanto555: “Καλημέρα μπραμπα-Γιάνν.. ” μπραμ μπραμ όπως κάνει το ''εργαλείο'' όταν το βάζω μπροστά; Σου στέλνω viber σε λίγο, δες το όποτε θές
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παιδάκια Μα καλά γιατί μου έχετε αφήσει τα πρωτεία στην καλημέρα, βαρεθήκατε να την λέτε; @demakhs όλοι μου γίνατε;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤανάσι @Thracia Πολύχρονος και από εδώ φίλε Όχι που θα σου έλεγε ο Μήτσακλας, πέρα από τον απεριόριστα Φ (_ο_)του
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας ατιμούλικα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. alien.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο βράδυ τα λέτε με τις ώρες και το πρωί όλοι λείπετε, μα καλά οι άδειες σας ακόμη να λήξουν; Περιμένω και εγώ να πεί κάποιος μια καλημέρα και να πώ μετά αλλά τζίφος. Τι κοιτάς @demakhs εγώ την είπα ήδη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας hello.gif @takisfrag ντοκουμένταααααααααα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας, επιστροφή και πάλι στα συνηθισμένα hello.gif