Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

vrs5 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα στα φιλαράκια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “@vrs5 μεροκαματο θα βγαίνει? ” Θα χάνετε ναι, να βγαίνει δεν το βλέπω, από που;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “και τι κινητο ειναι τουτο που βγαζει τετοιες φωτο ρε?να ψαχτουμε λιγο..... ” όι ωρέ Τάσο δεν είναι θέμα φώτο αλλά τρέλας λέμε. Αγόραζε-δίνε-δίνε-αγόραζε. μλκες στο πάτερο δηλ, σε δουλειά να βρισκόμαστε, δουλειά δεν είχε ο διάλος κλπ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Γιάννη εσύ για ποιο πήγαινες; Για του Ανδρέα ή για του Βασίλη; ” Του Αντρέα. Την προηγούμενη μέρα κανόνιζα να δώσω το δικό μου και είχαμε έρθει σε επαφή με τον Αντρέα και το κανονίζαμε για αγορά. Δεν πειράζει όμως γιατί όπως κατάλαβα με την τρέλα που έχει αυτός με τις φώτο έψαχνε περισσότερο ανταλλαγή. Και πάλι φίλοι, κανένα πρόβλημα πάμε παρακάτω (δεν το ξαναγράφω αυτό .... ελπίζω δηλ )

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Τάσο μας έχουν στην απέξω εμάς Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί εμένα; Αλλά είπαμε μην αρχίσουμε τα ίδια πάλι .......

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από vrs5: “Ε ναι ρε φίλε σιγά μην σκάσω για τις πλαστικούρες Τάκη εσύ ρε φιλαράκι πως ακόμη με το ίδιο; ” Περιμένω το mi 7plus !!!!! Γιαννάκη να πάρουμε δυο με τον geoanto Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α ναί; Θα πάρει και ο ανηψιός σου;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ε ναι ρε φίλε σιγά μην σκάσω για τις πλαστικούρες Τάκη εσύ ρε φιλαράκι πως ακόμη με το ίδιο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ριγμενος εσύ Γιάννη? Εγώ τι να πω που μου την πήραν την μπουκιά μέσα απ' το στόμα!! ” Ε ναι ρε φίλε εγώ είμαι ο ριγμένος στην τελική. Είδες κάπου να αναφέρετε το όνομά μου; Πουθενά. Κρίμα τα pm της προηγούμενης μέρας και οι συνεννοήσεις. Ευτυχώς να λές που ΔΕΝ έδωσα το δικό μου λές και κάααατι με κρατούσε. Τέσπα, τα άφησα πίσω μου και δεν θέλω να λέμε τα ίδια. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ. Καλησπέρα σας

• Πολύχρονοι και πάντα Υγιείς παίδες bday.gif beer.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Επειδή μια νέα μέρα ξεκινά και δεν πρέπει οι οποιεσδήποτε διαφορές μεταξύ φίλων να την χαλούν (ασχέτως αν ακόμη νιώθω ολίγον ριγμένος) θα πώ: Καλημέρα καλή βδομάδα παίδες hello.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τελικά πάλι εγώ σαν (μην πώ) στο τέλος έτσι; Μπράβο ρε παίδες καλα τα καταφέρατε Αντρέα άλλα μου έλεγες εχθές σε pm.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από linuxilakis: “Λοιπόν ξέρετε πόσο συμπαθώ τον επίτιμο. Και ας έχουμε τις τριβές μας...Συμβαίνει μεταξύ φίλων. Έχω και εγώ.μια πρόταση. Το αφήνω 340 αλλά μόνο για εκείνον. Οσο έχει από Κίνα το 64αρι. Έχω βρει ένα οπ5 σε αυτά τα λεφτά αλλά θέλει μετρητά αυτος.Ειναι φίλος και ξέρω τι κινητό θα μου δώσει. Για αυτό λέω να κάνω το καλό..... Αν θελει εδώ ειμαι ” Ωραίος είσαι κι εσύ. Σε μένα το έδινες 400€ ” ωωχχ βλέπω να βγαίνουν τα άπλυτα στην φόρα dash.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χάσαμε τη μπάλλα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αντρέα να το πάρω εγώ που ψάχνω ετσι κι αλλιως για άλλο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ούτε αυτός ξέρει πΧια με τόσα που έχει περάσει .

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ πάλι έχω μια απορία, γιατί λέτε μονοπύρηνο το μονομούλαρο; 1 μουλάρι δεν είπατε έμεινε; Όσο για τις προσφορές απλά τέλειες

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Εσύ μην χάσεις πρώτος πρώτος !!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ε είπα να ρισκάρω εγώ ρε φίλε μιας και μου περισσεύουν και μετά να σας ενημερώσω

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ την έριξα την παραγγελία

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι συμφωνώ, την ''έχει κάνει'' απ'όλα τα ''συστήματα''

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εσύ πάντα ήσουν εξαίρεση, τώρα γιατί να διαφέρεις;