Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή βδομάδα παίδες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “ ” Η γνώση είναι γνώρισμα των απανταχού Δημήτριδων ,τόσο εντός τόσο εκτός όσο και επιταυτά....του φόρουμ. Καλημέρα...... ” Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από vrs5: “ ” Καλημέρα από τον ηλιόλουστο αφαλό της γης. ” Κάθε 20' καλημέρα .... μάλιστα ...... Κινδυνεύεις να γίνεις κουραμπιές φίλε .... να το κοιτάξεις
-
Για το 1ο έτσι ακριβώς, όσα τα προιόντα τόσες φορές πληρώνεις και το priority. Αλλάζεο μόνο το κόστος για το κάθε προιόν, εκτός αν είναι ίδια. Παράθεση από blackm76: “Αν για παράδειγμα παραγγείλω 3 πράγματα μαζί στο ίδιο καλάθι.. Θα πληρώσω 3 φορές το Priority Line η μία φορά μόνο. Το Priority Line με λίγα λόγια αξίζει από 80 ευρώ αγορά και πανω; ” Για το 2ο προσωπικά πληρώνω σε όλα ανεξαρτήτως αξίας και έχω το κεφάλι μου ήσυχο από Φαρισαίους. Μικρό το κόστος οπότε και πάλι συμφέρει από το να με…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜουντές καλημέρες απο Εύβοια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒροχερή καλημέρα αλάνια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. Γιώργηηηη ένα κι ένα για εκτόνωσηηηηηηηηηηη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ΓκόΖμε της αβύσσου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αυτα, από αύριο, σήμερα θα μπω, πρώτη φορά σε Υπουργείο!!! ” Ποιος στη χάρη σου, ξέρεις πόσους τεμπέληδες και πόσα @@ θα δείς μαζεμένα;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ''Ατίθασα Νιάτα'' Ο Γατούλιθ εξαιρείται, είναι ψάρακας Μήτσοοοο η μεγάλη στιγμή που το χέρι θα μπεί βαθειά στην τσέπη έφτασε, χώστο τέρμα μέσα και τράβαααααααααα, όσο πρόλαβες έκλαψες, ΤΕΛΟΣ
-
Magic WormHole
Μήνυμα(Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Και στα δύσκολα πουλά το καλώδιο του ντουαγκι. Συλλεκτικό κομμάτι πλέον. ” Κάτι πήρε το αυτί μου ότι το χρησιμοποίησε εχτές στο pc που ''μπλόκαρε'' κάτα λάθος.
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49950/ Σπινιάρει η όχι ρε παιδιά τελικά;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μα κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα τα πάρει. Αλλά μην μας το παίζει Βασίλης Καΐλας. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί η 1η του θα'ναι; icon_lol.gif icon_lol.gif